Перейти до змісту

Модифікація алюмінієвих вікон - потрібна допомога

ivan_bbb

Рекомендовані повідомлення

Доброго дня.

Придбали приміщення, в яких встановлені вікна із холодного алюмінієвого профілю з одинарним склом (див фото). Постала проблема покращення термоізоляції шляхом встановлення склопакету.

Отож виникли питання: хто знає що це за профіль (виробник), чи можна в нього встановити одно-камерний склопакет (два скла), чи продає хтось штапіки та ущільнювачі до нього, де їх можна придбати або до кого можна звернутись із даним питанням?

Буду вдячний за будь-яку інформацію.

post-15759-0-09621400-1380105907_thumb.j

post-15759-0-63804700-1380105908_thumb.j

post-15759-0-71478200-1380105910_thumb.j

post-15759-0-20845500-1380105912_thumb.j

post-15759-0-30213100-1380106256_thumb.j

post-15759-0-08460800-1380106607_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вже знаю яка система - це профіль Зенит (ДЗАП) ДП40, модель 4003 (аналог турецького Saray ).

Може хтось знає де можна придбати склопакети та комплектуючі до даного рофілю - штапік та ущільнювачі?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зверніться до виробників за консультацією. Хоч би в ті самі рідні вікна. ДУмаю у них знайдеться все. (Це не реклама, просто перше що на думку спало, бо весь час перед очима мелькає.)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А загалом, виглядає так ніби простіше продати наявні і купити те що вам потрібно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

можу дати телефон людини, яка дасть пораду, підкаже, приїде, поміряє, замовить і вставить так щоб вирішити конкретно Ваше питання. Виробники вікон навіть не будуть слухати...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

можу дати телефон людини, яка дасть пораду, підкаже, приїде, поміряє, замовить і вставить так щоб вирішити конкретно Ваше питання. Виробники вікон навіть не будуть слухати...

Якщо можна контакти в приват.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а взяти пенкой залити не?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кого пінкою залити? Ви повідомлення читали?

Прохання відповідати по суті (назва фірми, контактні дані і т.п.), а поради типу "треба всіх оконщиків обзвонити" чи "нах* все поміняти" не приймаються.

Дякую за розуміння.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Прохання відповідати по суті (назва фірми, контактні дані і т.п.), а поради типу "треба всіх оконщиків обзвонити" чи "нах* все поміняти" не приймаються.

Дякую за розуміння.

упс) не так поняв) я думав профіль утеплити....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...