Перейти до змісту

Луценко буде сьогодні в Луцьку йти чи не йти?

pupchik

Рекомендовані повідомлення

Не знаю, звідки у тебе такі висновки - але звільняв Луценко багатьох начальників управлінь та відділів МВС. Звісно, рядових міліціонерів він не брався звільняти - але це і не рівень міністра, звільняти старшину патрульної групи. Належну роботу рядових міліціонерів мали забезпечити поставлені Луценком нові керівники управлінь та відділів. Хтось з цим справлявся, а хтось - ні. У своїй адвокатській діяльності я інколи стикаюся з представниками міліції, і мушу визнати, що за часів керівництва Луценка там дійсно був більший порядок, ніж нині.

Коли міняється міністр завжди міняються усі начальники.

Black, в твоїх словах я бачу особисту неприязнь до Луценка.

Немаю такої. Мені особисто він не зробив нічого поганого, як і не зробив нічого хорошого.

Але повір - після арешту в нього було чимало часу все обдумати і переосмислити, зробити певні висновки. Це вже не той "Юра Термінатор", це інший Луценко.

Та чи правильно - критикувати корисні суспільству дії людини, якщо тобі просто людина не подобається? Гадаю, неправильно, особливо сьогодні. Напередодні виборів, які стануть дуже непростими.

Луценко вірно каже: українці завжди хотіли і обирали вождя, а не план дій. Ми прив'язані до особистості (лідера, харизми і т.п.), а не до того, що цей лідер робить. Але ж так бути не повинно, в основі виборів має лежати вибір не з точки зору особи, а з точки зору команди, і що ця команда пропонує зробити.

Я не є палким прихильником Луценка. Але він єдиний з політиків говорить прості і правильні речі, до яких слід прислухатися і намагатися щось з того зробити. Всі ми чудово розуміємо, що нинішня влада на виборах просто так не віддасть те корито, біля якого вона добряче прикормилася. Ми можемо не любити Луценка, але куди більше ми не любимо те, що нині робиться. Тому "нада шота дєлать". І поки що лише Луценко каже, що саме треба робити. Він не вірить в силу партій і партійців, у чесні суди на виборах і т.п. Він вірить лише нам з вами. То чому не повірити йому?

Він і раніше багато говорив, і говорив цілком розумні речі, але говорити і робити - це різне. На мою думку він нічого не зробив, маючи таку високу посаду, тому причин вірити йому я не маю. Ющ і його команда мали усі можливості змінити ситуацію в країні, але він не спромігся навіть розслідувати своє отруєння. Потім здав владу і соратників і тихенько собі поживає, захопивши держдачу і побудувавши будиночок в заповіднику, забувши про лікарню майбутнього. Я не думаю, що Юру випустили просто так. Це було зроблено або замилити очі Європі, що малоймовірно, або якщо він піде вибори, то забере частину голосів на себе, що буде на користь нинішній владі. Образ великомученика в цьому допоможе.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 62
  • Створено
  • Остання відповідь

Коли міняється міністр завжди міняються усі начальники.

будь уважнішим, в слів "міняються" і "звільняються" дуже різні значення.

Ще одна твоя помилка, що ти ототожнюєш Луценка з Ющенком. Говориш про одного, а думаєш про іншого.

І Луценко не корчить з себе великомученника, не видумуй. Я не чув, щоб він десь робив наголоси на своєму ув'язнені, на тому, як він відмучився, як страждав, як його там катували чи щось типу того. А тому не ліпи клеймо безпідставно.

Він навпаки майже не торкається теми ув'язнення, і тепер говорить дуже акуратно, обдумано, виважено, не ляпає, як раніше.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Знаю что минуснут и не раз, но:

- Луценко, не политик, но он умеет «читать с бумажки» то, что хотят от него услышать

- Он готовиться к выступлениям и заранее отрабатывает ответы на «неудобные» вопросы и если сравнивать его ответы с ответами многих наших «лидеров» то он на высоте

- Рассказывает что ездит за свои, но он уже давно фигура не первой десятки и бюджет его хватает на плакаты на столбах

- Когда был министром то лозунги кричал одни, а с кормушки кормился как и все кто был до и после него

- Он не в бизнесе и не при власти, и сейчас, подобные встречи похожи на отработку давнего долга перед кем-то…

...

ЛИЧНО МОЁ ИМХО

Тобто, доказів ніяких немає, а виключно ИМХО і "рассказывают"? Ну, а я чув інші речі. Тільки чутками не керуюся, а керуюся тим, що бачу, і що аналізую.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тобто, доказів ніяких немає

Якщо на щось з того що я написав потрібні докази, і новітня історія нашої країни Вам не доказ, то немає сенсу в подальшому спілкуванні…

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

- Он готовиться к выступлениям и заранее отрабатывает ответы на «неудобные» вопросы

ви так говоріте как будто ето шото плохоє.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

- Он готовиться к выступлениям и заранее отрабатывает ответы на «неудобные» вопросы

ви так говоріте как будто ето шото плохоє.

В цьому немає нічого поганого, навпаки, для оратора це одна із найважливіших складових спілкування.

Тим самим на одне і те саме питання, наприклад «Як так сталося, що міністра внутрішніх справ, п’яного, затримали в аеропорту європейської державі», підготувавшись можна дати досить достойну відповідь.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хороший оратор, хороша аргументація, чудовий рівень ведення дискусії! Головне - правильні ідеї, суть яких не сидіти в інтернеті, а робити щось для перемоги: переконувати ближніх, йти на виборчі дільниці, щоб захистити результат....

Говорить він непогано, але я за нього вже ніколи не проголосую. Я не звертав уваги як працювало ДАІ за час його головування, там Ющенко здається те ДАІ розганяв, їм страшно було і без Луценка, хоча може він теж допоміг навести дисципліну.

Але він був ідеологом кількох лозунгів, наприклад "бандити повинні сидіти в тюрмах" (якого х... Колєсніков ше на свободі і потім стільки грошей про...рав на хундаях?? шо за цирк був з БТРом біля офісу Ахметова??) Він не справився майже ні з чим. Може й пробував, але якісних змін не було видно. Мало того, під кінець спозорився з п"янкою в аеропорті, ще шось подібне чудив, брата корупціонера здається кришував, зараз точно не пригадаю. Одним словом, він свій шанс втратив, і якби був патріотом то агітував би не за себе і свою Третю республіку, а за якогось об"єднаного лідера, щоб не розпорошувати голоси.

ПС. Я на зустрічі не був, може зараз щось і змінилось... але мало віриться.

Проте, що він нікого не посадив вже дав відповідьYarchik. На рахунок агітації за себе скажу, що він цього не робив (одна з причин - немає права займати будь-які посади протягом 3 років), а агітував проти Януковича й наголошував людям захистити свої голоси на виборах 2015 року.

А загалом молоді майже не було :(

Ну молодь можна зрозуміти, а от цікаво хто був із нашик місцевих депутатів чи політиків.

На фото побачив тільки Бондаря.

Також був Антон Сосновський

Щодо самої зустрічі. Луценко говорив правильні слова про правильні речі. Проте, чогось не вистачало. Не було якоїсь завершеності в основному меседжі. Тобто, він сказав, що потрібно боротись за свій вибір, за своє майбутнє, об'єднуватись, організовуватись, але не сказав яка має бути форма об'єднання (конкретна організація/структура).

Відсидівши в колонії, Луценко зрозумів, що і як треба робити, але кредит довіри до нього досить низький, а переконати сьогоднішніх лідерів опозиції йому швидше за все не вдасться.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якесь двояке відчуття стосовно Луценка. З одного боку хочеться йому вірити, з іншого щось не дає. Чи то в мене одного так?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

те що на його зустрічі практично не було колег від опозиційних партій дуже красномовно показує ставлення до нього

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Думаю, що так звані "колеги від опозиційних партій", чим ближче до 2015 року, тим більше будуть тягнути покривало на себе... і з їхнього об"єднання вийде великий пшик... імхо.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

за нинішніх розклАдів посунути Януковича зможе тільки Кучма. І хз чи в нього з-за спини не стирчатимуть вуха Медведчука

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кучмі 75, в 2015 буде 77... І посунули його вже давно...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

http://www.pravda.com.ua/news/2013/09/20/6998387/ - а от і перший негатив, з’явився "інвестор" в Юри...

Прощавай, громадська самоорганізація?

Політичну організацію Юрія Луценка спонсорують три людини, одна з яких Олександр Третьяков.

Про це він сказав у відеоінтерв'ю "

Публічним людям

" , відповідаючи на запитання про спірні емоції, які викликають його нинішні соратники Роман Безсмертний і Олександр Третьяков.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...