Перейти до змісту

Луценко буде сьогодні в Луцьку йти чи не йти?

pupchik

Рекомендовані повідомлення

звичайно, вільний! насправді, зазвичай за участь в таких акціях ще доплачують :)

я вже трохи послухав Юру в Волиньмедіа відеоконференцію, нічого нового, говорить правильні речі, але поки не зовсім зрозуміло механізм реалізації крім того, що Президентом в 2015-му обрати не Януковича

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 62
  • Створено
  • Остання відповідь

Клоун ще той, був міністром МВС, щось змінив там? Окрім того, що набухався в аеропорту - нічого не зробив. Зато голосно гавкав, за що й посадили. Популіст звичайний.

ТА ти що?! Ти, певно, за кермом не їздив, коли Луценко став міністром! ДАЙці були як шовкові! І вітались чемно, і не зупиняли наліво і направо, і не ховались по "рибних" місця, щоб збити копійку, бо БОЯЛИСЬ!!! Якщо ще не за честь мундира, то хоча б не втратити роботу! А тепер?! Розпоясались, ніхто їм не указ, на закоми їм наср..ть... Державні бандюки...

Хочу Луценка назад в міністри МВС!

:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

точно точно :) не я один дивувався :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Клоун ще той, був міністром МВС, щось змінив там? Окрім того, що набухався в аеропорту - нічого не зробив. Зато голосно гавкав, за що й посадили. Популіст звичайний.

ТА ти що?! Ти, певно, за кермом не їздив, коли Луценко став міністром! ДАЙці були як шовкові! І вітались чемно, і не зупиняли наліво і направо, і не ховались по "рибних" місця, щоб збити копійку, бо БОЯЛИСЬ!!! Якщо ще не за честь мундира, то хоча б не втратити роботу! А тепер?! Розпоясались, ніхто їм не указ, на закоми їм наср..ть... Державні бандюки...

Хочу Луценка назад в міністри МВС!

:)

Смішно читати цю маячню.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Смішно читати цю маячню.

не зрозумів, що саме ти назвав маячнею? Я описав, що бачив своїми очима. Ти висловлюєш сумніви на рахунок мого глузду?
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Був я на зустрічі. Молодець Юрій Віталійович! Хороший оратор, хороша аргументація, чудовий рівень ведення дискусії! Головне - правильні ідеї, суть яких не сидіти в інтернеті, а робити щось для перемоги: переконувати ближніх, йти на виборчі дільниці, щоб захистити результат. Прикро було бачити, що в залі переважно люди старшого віку, молоді було зовсім небагато. Прийшов додому - сусідки зловили якусь п'яну красапєту з гнилими передніми зубами, яка сцяла в під'їзді. Звісно, куди молоді до зустрічі з Луценком - аби пивас був і пацики чоткі... Хочеться вірити, що не всі такі. А перемога - вона цілком реальна. Просто треба щоб кожен щось для цієї перемоги зробив: 1) віддав свій голос не за самі знаєте кого; 2) зробив усе, аби захистити свій голос.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хороший оратор, хороша аргументація, чудовий рівень ведення дискусії! Головне - правильні ідеї, суть яких не сидіти в інтернеті, а робити щось для перемоги: переконувати ближніх, йти на виборчі дільниці, щоб захистити результат....

Говорить він непогано, але я за нього вже ніколи не проголосую. Я не звертав уваги як працювало ДАІ за час його головування, там Ющенко здається те ДАІ розганяв, їм страшно було і без Луценка, хоча може він теж допоміг навести дисципліну.

Але він був ідеологом кількох лозунгів, наприклад "бандити повинні сидіти в тюрмах" (якого х... Колєсніков ше на свободі і потім стільки грошей про...рав на хундаях?? шо за цирк був з БТРом біля офісу Ахметова??) Він не справився майже ні з чим. Може й пробував, але якісних змін не було видно. Мало того, під кінець спозорився з п"янкою в аеропорті, ще шось подібне чудив, брата корупціонера здається кришував, зараз точно не пригадаю. Одним словом, він свій шанс втратив, і якби був патріотом то агітував би не за себе і свою Третю республіку, а за якогось об"єднаного лідера, щоб не розпорошувати голоси.

ПС. Я на зустрічі не був, може зараз щось і змінилось... але мало віриться.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Але він був ідеологом кількох лозунгів, наприклад "бандити повинні сидіти в тюрмах" (якого х... Колєсніков ше на свободі і потім стільки грошей про...рав на хундаях??

От якби ти прийшов на зустріч – то отримав би відповідь на своє питання.

Грубо кажучи, садить не міліція, садить прокуратура, а потім – суд. Міліція збирає матеріал, затримує. А слідство по таких справах, де дійсно бандити, економічна злочинність і т.п. ведуть слідчі відділи прокуратури. І Луценко не раз заявляв про те, який матеріал і на кого має.

Хто був генпрокурором при Ющенку? Піскун і Медведько. Обидва - з Партії Регіонів. При таких розклАдах що б міліція не накопала – «посадити» когось такий прокурор би не посадив.

Тому не Луценка треба звинувачувати, а Ющенка, що не призначив нормального Генпрокурора.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Всіе впиралось в Ющенка. Хотів би я сьогодні побачити міеістра, котрий би так відстоював свою позицію перед президентом.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Yarchik, а як на рахунок того, щоб зупинити корупцію в МВС? Припинити безпричинні зупинки, прибрати кормушки при МВС, штрафмайданчики з завищеними в рази цінами, які типу орендує ДАІ, фонди, зупинити платежі в ДП "Документ", перестати вимагати довідки про несудимість? Це було в його силах, ВІН НЕ РОБИВ НІЧОГО.

А Ющенко то окрема справа, цю людину треба возити по містам і приковувати в центрі кожного міста і щоб кожен бажаючий міг підійти дати стусана і плюнути йому в його прищаве обличчя за те, що швирнув народ так.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

... а як на рахунок того, щоб зупинити корупцію в МВС? Припинити безпричинні зупинки, прибрати кормушки при МВС, штрафмайданчики з завищеними в рази цінами, які типу орендує ДАІ, ....? Це було в його силах, ВІН НЕ РОБИВ НІЧОГО.

чюкчя пісатєль, а нє чітатєль?
Ти, певно, за кермом не їздив, коли Луценко став міністром! ДАЙці були як шовкові! І вітались чемно, і не зупиняли наліво і направо, і не ховались по "рибних" місця, щоб збити копійку, бо БОЯЛИСЬ!!! Якщо ще не за честь мундира, то хоча б не втратити роботу!

де ж ти тоді був, що не бачив його роботи???

а на рахунок зупинити корупцію... Уяви себе на спині величезної акули і тобі потрібно заставити її зжерти саму себе!!! От так само просто було йому, одному, проти армії корупціонерів в МВД. Йому потрібно було заставити їх ловити самих себе...

Ну а про те, хто ловить, а хто садить, Ярчик вже пояснив. В той час Луценко не раз казав, що зібрано купа матеріалів, а прокуратра гальмує все...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

признавайтесь де хто з наших бордівчан на фото

original-DSC_0383.JPG

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Yarchik, а як на рахунок того, щоб зупинити корупцію в МВС? Припинити безпричинні зупинки, прибрати кормушки при МВС, штрафмайданчики з завищеними в рази цінами, які типу орендує ДАІ, фонди, зупинити платежі в ДП "Документ", перестати вимагати довідки про несудимість? Це було в його силах, ВІН НЕ РОБИВ НІЧОГО.

От бачиш, як виходить: ти мені задаєш ті питання, які мав би задати вчора безпосередньо Луценку. Але ж не пішов і не задав :) А якби задав - то й отримав би відповідь.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

признавайтесь де хто з наших бордівчан на фото

Мну був трішки правіше :)

48164-4u.JPG

А загалом молоді майже не було :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А хто такий Луценко? гуморист чи квн-щик???

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А загалом молоді майже не було :(

Ну молодь можна зрозуміти, а от цікаво хто був із нашик місцевих депутатів чи політиків.

На фото побачив тільки Бондаря.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ніде не чув та не бачив в ЗМІ інформції про його приїзд. Якби не ця тема то і не знав би про нього. Бояться суки :0012:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ніде не чув та не бачив в ЗМІ інформції про його приїзд. Якби не ця тема то і не знав би про нього. Бояться суки

Я думаю тут діло не в бояться а в самому Луценку. Йому як би самому невдобно гучно розкручувати свій особистий проект при живих побратимах лідерах опозиції. Він ніби їх всіх підтримує але уже збирає свою команду і прихильників.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

де ж ти тоді був, що не бачив його роботи???

а на рахунок зупинити корупцію... Уяви себе на спині величезної акули і тобі потрібно заставити її зжерти саму себе!!! От так само просто було йому, одному, проти армії корупціонерів в МВД. Йому потрібно було заставити їх ловити самих себе...

Ну а про те, хто ловить, а хто садить, Ярчик вже пояснив. В той час Луценко не раз казав, що зібрано купа матеріалів, а прокуратра гальмує все...

Соррі, але його роботи я не бачив взагалі. Зробити кадрові зміни можна було, позвільняти він міг? Позакривати ліві штрафмайданчики, державні контори при МВС і фонди, в які примусово стягували бабло він міг? Міг, але нічого такого він не зробив і генпрокуратура тут не заважала нічим. Клоун він, от і все, як і Ляшко, багато кричать - нічого не роблять.

Не здивуюсь, якщо Луценку дозволять ще йти на президентські вибори, щоб забрати частину голосів опозиційного кандидата, це буде як плата за амністію.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

:) ну ти даєш! Та і позвільняв він купу тоді! Ти думаєш, з просто так мєнти тоді за роботу почали боятися, чи що? Бо побачили, що голови летять тільки так. Тоді і з'явилися телефони довіри (які працювали реально, підкреслю)! І дайці на дорозі навіть протягнутого техпаспорта шугалися, бо типу там взятку ти можеш тикнути.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та капець, тебе послухати, то при Луценку даї втікали в ужасє, коли показував техпаспорт, а зараз зупиняють тебе, б'ють і забирають силою гроші. Мені здається, що при Луценку як усе було так до нього так і залишилось, а просто зараз стало гірше.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Соррі, але його роботи я не бачив взагалі. Зробити кадрові зміни можна було, позвільняти він міг?

Не знаю, звідки у тебе такі висновки - але звільняв Луценко багатьох начальників управлінь та відділів МВС. Звісно, рядових міліціонерів він не брався звільняти - але це і не рівень міністра, звільняти старшину патрульної групи. Належну роботу рядових міліціонерів мали забезпечити поставлені Луценком нові керівники управлінь та відділів. Хтось з цим справлявся, а хтось - ні. У своїй адвокатській діяльності я інколи стикаюся з представниками міліції, і мушу визнати, що за часів керівництва Луценка там дійсно був більший порядок, ніж нині.

Black, в твоїх словах я бачу особисту неприязнь до Луценка. Але повір - після арешту в нього було чимало часу все обдумати і переосмислити, зробити певні висновки. Це вже не той "Юра Термінатор", це інший Луценко.

Та чи правильно - критикувати корисні суспільству дії людини, якщо тобі просто людина не подобається? Гадаю, неправильно, особливо сьогодні. Напередодні виборів, які стануть дуже непростими.

Луценко вірно каже: українці завжди хотіли і обирали вождя, а не план дій. Ми прив'язані до особистості (лідера, харизми і т.п.), а не до того, що цей лідер робить. Але ж так бути не повинно, в основі виборів має лежати вибір не з точки зору особи, а з точки зору команди, і що ця команда пропонує зробити.

Ну, голосувала вся Волинь колись за Юлю і "Батьківщину", аби Юля була президентом. Але ж на місці в осередку "Батьківщини" купа мудаків, які "злили" минулі парламентські вибори, хіба ні? Скільки "тушок" в парламент дала "бютівська" Волинь - порахуй сам. Тому що треба було голосувати не за Юлю-богиню, а за її команду, яка виявилася добре так гниленькою. З ким зараз Портнов, Васадзе та інші? Продалися. А того ж самого Луценка варто поважати хоча б тільки за те, що він не продався, не став новим Каськівим. Крім того, він єдиний, хто пройшов випробування тюрмою, і не зламався. Він як боровся - так і в міру своїх сил далі бореться.

Згадалося. У нашій Луцькій міській раді є "традиція": не голосувати за рішення депутата Осіпова, навіть якщо вони позитивні для громади . Так, Осіпов "славиться" окремими своїми безглуздими проектами, наприклад, починати сесію з молитви... ще б з намазу чи обрізання почав. Але є й нормальні рішення, корисні для людей. Так ні - за них не голосують із принципу, навіть не приховують цього, а відверто заявляють на камери. Ну бо лічную нєпріязнь іспитивают до Осіпова.

Але ж так бути не повинно: треба розрізняти, де просто тупий піар, а де хоч щось, спрямоване на користь людям.

Власне, ось це нам і варто в собі перебороти: тягу (чи антипатію) до персони лідера. Натомість треба навчитися оцінювати вчинки цього лідера, його команду і їхній план дій. Згадався сумний жарт: "Население Донбасса таково, что если Янукович ворвется в их дом, переломает мебель, изобъет в кровь хозяина, изнасилует на его глазах жену и дочь, а напоследок насрет в кастрюлю с борщом, они только скажут - во дает НАШ Витек, во зажигает пацан!". А все тому, що люди люблять Вітька, бо він ЇХНІЙ. Серцем люблять. А треба було б розумом спробувати полюбити - і тоді б зрозуміли, що не такої любові треба шукати.

Я не є палким прихильником Луценка. Але він єдиний з політиків говорить прості і правильні речі, до яких слід прислухатися і намагатися щось з того зробити. Всі ми чудово розуміємо, що нинішня влада на виборах просто так не віддасть те корито, біля якого вона добряче прикормилася. Ми можемо не любити Луценка, але куди більше ми не любимо те, що нині робиться. Тому "нада шота дєлать". І поки що лише Луценко каже, що саме треба робити. Він не вірить в силу партій і партійців, у чесні суди на виборах і т.п. Він вірить лише нам з вами. То чому не повірити йому?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ярчик файно написав. Я не був на зустрічі, але послухав всю чат-конференцію. Мені цього було достатньо, щоб поставити +1 в карму Луценка від себе. Я завжди стримував себе в своїх бажанням приєднатись до якоїсь політичної партії. Бо в якийсь прекрасний момент, коли мене почне тошнити від тієї партії і я піду, мене з легкістю і чистим серцем назвуть прастітуткою і зрадником виборців. А ніхто не думає про те, що партія може зрадити мене, а не я її. Не вірю партіям, бо це бізнес-проекти. Вірю людям, бо в них можуть бути переконання, принципи. Залишилось тільки не помилитись у виборі :-)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я дивився відео-конференцію Луценка, на зустріч думав зайти, але не вийшло, правда, самого Юру помітив, бо в той час якраз був в центрі :)

Цілком згоден, що говорить він цілком адекватні, розумні речі. Причому, на цей раз якраз менше популізму, більше виваженості, не просто протиставлення - "бандити-ми". Луценко сам по собі тип політика - "запалювач", він вміє підібрати правильні слова, логічно і емоційно їх подати. В цьому він схожий з Тимошенко. Але його слова зараз і до ув’язнення відрізняються якоюсь, якби то сказати, життєвою мудрістю. Якщо це театр, то театр вже вищої проби.

Поки що не зовсім зрозуміло, як саме він планує втілювати в життя ті речі, про які говорить. Конкретика зараз одна - вибори 2015 має виграти не Янукович і Луценко буде в цьому сприяти. Але цього недостатньо. Він каже про програму, яка буде спільною, але це нереально, щоб БЮТ-Свобода-УДАР зробили спільну програму. Тут хочеш-не хочеш, треба говорити про створення принципово іншої політ. сили в майбутньому. З іншого боку, він правий, що якщо таку силу запустити зараз, то вона і сама не набере ваги до 2015-го, і відтягне людей від "опозиційних" сил, тому прямо про це не говорить.

Не зовсім зрозуміло щодо команди. Як би там не говорилося про купу зустрічей і розмов, поки що візуально - це лише Луценко. В такому випадку знову загроза появи суто лідерського проекту. Хотілося б почути щось таке: якщо раптом мене знову посадять, от, ці люди з нашої команди спокійно будуть робити те ж саме.

Далі. Місцеві вибори. Чому такий акцент йде лише на президентських 2015? Що, на місцях все ідеально? Чому б не взятися працювати знизу?

Тому, загальне враження про Луценка в мене покращилося. Ідеалізувати його я не планую. Хочеться побачити дії, вміння формувати команду, писати дійсно конкретну програму, не просто набір гасел, здатність до "менеджменту". Поки що - правильні слова.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Знаю что минуснут и не раз, но:

- Луценко, не политик, но он умеет «читать с бумажки» то, что хотят от него услышать

- Он готовиться к выступлениям и заранее отрабатывает ответы на «неудобные» вопросы и если сравнивать его ответы с ответами многих наших «лидеров» то он на высоте

- Рассказывает что ездит за свои, но он уже давно фигура не первой десятки и бюджет его хватает на плакаты на столбах

- Когда был министром то лозунги кричал одни, а с кормушки кормился как и все кто был до и после него

- Он не в бизнесе и не при власти, и сейчас, подобные встречи похожи на отработку давнего долга перед кем-то…

У меня нет личной неприязни к нему, но как можно его воспринимать как политика/лидера/оратора - х.з.

ЛИЧНО МОЁ ИМХО

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...