Перейти до змісту

Безпровідна мишка з апаратною кнопкою дабл-кліка

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Форумчани, хто знає - підскажіть.

Треба мишку (безпровідну, з радіоінтерфейсом, а не блутуз, з мініатюрним USB-передавачем). Але є одна обов'язкова вимога - має бути апаратна кнопка подвійного кліка.

Я знаю, що засобами драйвера чи інших програм можна "програмно" навісити функцію дабл-кліка практично на будь-яку клавішу мишки. Але мені цей варіант не підходить - має бути апаратна кнопка. Наприклад, в мене є провідна PS/2 мишка з такою кнопкою - вона прекрасно працює без будь-яких драйверів.

Ось фотка подібної мишки:

BuffaloBOMC-C2_2.jpg

На клавіші подвійного кліку так і пише: 2Х.

Власне, мені й треба безпровідна мишка, в якій би був дабл-клік без будь-яких драйверів, сторонніх програм.

Чув, що є мишки A4Tech якасьбуква500, в яких є така кнопка. Але користувачі кажуть, що в дійсності ця кнопка працює тільки після встановлення драйверів.

Так само чув, що є мишки, в пам'ять яких можна записати функції і навіть скрипти, навісивши їх на кнопки. Після цього така мишка працюватиме на будь-якому компі без драйверів.

Можливо, хтсоь може щось підказати з цього питання?

Опубліковано

А http://hard.rozetka.com.ua/mouses/c80172/21549=5937;27724=27109/, не?

Наприклад, http://hard.rozetka.com.ua/a4_tech_g9_600hx_1_nano_black_holeless/p271146/.

Кнопочка 2х в типовому для А4 місці, 95% що ніяких дров не потрібно.

Опубліковано

Ko3bMa, зазвичай це програмована кнопка, на яку можна навісити будь яку функцію, а по замовчуванню стоїть якась менюшка швидкого доступу. а даблклік робиться вже засобами драйвера.

в а4 х7 всі настройки кнопок мишки тримаються в ній, а не прив"язуються до компа. але це провідні

чи є подібна фішка в якійсь безпровідній - не знаю

Опубліковано
зазвичай це програмована кнопка, на яку можна навісити будь яку функцію, а по замовчуванню стоїть якась менюшка швидкого доступу. а даблклік робиться вже засобами драйвера.

Зазвичай-програмована-кнопка зазвичай (во как) тулиться під великий палець, а в А4 там по замовчуванню 2х.

А для того ж Х7 є утиліта для програмування кнопок. Один раз функцію закинув - і все, далі ніяких додаткових дров і шаманства.

В безпровідних таке діло цілком може бути.

Опубліковано

в жодному описі таких мишок немає ні слова про вбудовану пам"ять для налаштувань кнопок (в тій же х7 таке є)

тому настройки прив"язуються лише до одного компа, на якому вони здійснені (засобами драйвера)

Опубліковано

До речі, якщо цю тему читають продавці комптехніки, і можуть запропонувати мені те, що я хочу - буду щиро вдячний! Можливо, у Вас на складі є щось подібне, і Ви можете потестити - протестуйте, будь ласка! Якщо воно працює - куплю.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...