Перейти до змісту

Продам велику радіокеровану модель реактивного літака Миг-31

MechanicCDRR

Рекомендовані повідомлення

Власне - неспішно продам власноруч виготовлену радіокеровану модель реактивного літака Миг-31 на імпелерній тязі.

Літає досить непогано - маючи досвід, можна навіть робити на ньому мертву петлю (от тільки, дешева силова установка дозволяє це зробити, лише коли добре розігнатись). При певних навиках - непогано робить бочки.

"Кобри" не робить :)

Характеристики

Матеріал - потолочка+бальза+карбонова трубка в крилі

Вага - 1.5 кг

Габаритні розміри: 1.75 х 1.0 х 0.35 м

Потужність силової установки - близько 600 ват

Тяга імпелера - 1кг

Продаю не тому, що не потрібен, а тому, щоб рідні і близькі перестали бурчати "твої літаки ніякої користі не приносять". Да і цікаво, дійсно, чи дійно - приносять фінансову користь, чи лише естетичну :)

Продовжую на ньому літати, тому, як попаде в аварію - то з продажу, звичайно ж, зніму.

Літак продається в різних комплектаціях.(можливо в когось вже є радіоаппаратура, чи аккумулятор, чи сервомашинки...)

так би мовити - прайс на нього:

Корпус 350грн

Шассі (кероване) 74грн

Імпелер (силова установка) 229грн

Регулятор швидкості 60A 290,8грн

Аккумулятор Li-Po (3300мАч) 333грн

Сервомашинки 156,8грн

Радіоаппаратура 435,6грн

повна вартість 1860 грн.

Можу продати навіть голий корпус.

Імпелер, регулятор і передня (керована) стойка шассі - досить намертво туди "вшиті", Особливо імпелер. Проте при бажанні - можна запросто зняти.

На рахунок радіоапаратури - свою не продам (бо ж маю іншого літака). Можу допомогти замовити, або навіть замовити сам. Ціни на електроніку вказані з сайту паркфлаер з врахуванням доставки. Ціна на корпус... ну тут просто ціню в 350.

Недоліки. Відразу ж чесно розповім про недоліки. Зблизька літак виглядає досить страшнувато (при фарбуванні - помилився, в результаті фарба "поїла" трохи пінопласту.. ну... хтось із знайомих сказав, що він виглядає, немов би я його сокирою із куска пінопласта витесував. Але варто відійти на пару метрів - як вигляд "кращає" :) В польоті - тим більше нічого не помітно. Щоб було все ясно про цей недолік - ось стаття про те, як він будувався (на рос. мові)

Одне можу сказати точно - якби він виглядав краще, то ціна на корпус була б вищою. Суттєво :)

Прохання не говорити мені "можна готову покупну модель купити дешевше/за ту ж ціну/трохи дорожче" без вказання ссилки на ту модель в ТІЙ ЖЕ комплектації і ТОГО ж порядку розмірів. Ще раз оговорюсь - продаю не стільки із бажання заробити, як із цікавості, чи з того щось буде.

Розгляну всі пропозиції, в тому числі і пропозиції на обмін (і навіть певною мірою - оренда літака, звичайно ж з повним відшкодуванням наслідків аварії, якщо така, не дай Боже, буде)

050 0221425, Олексій

mig-31-1024x682.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а можна десь побачити як літає? :_08:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тобто "вживу" не на відео? Можна :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тобто "вживу" не на відео? Можна :)

так саме в живу)

але тільки зараді цікавості. з дитинства хотів мати щось подібне)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Піднімаю Міга в повітря далеко за містом (дорога від Борохова до Вишніва) та ще й по дорозі на дачу. Тому - якщо є таке бажання і є чим вернутись назад :) - то лишайте в приват свій номер телефону.

Тема ще актуальна.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

цікаво, це справді може когось зацікавити?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...