Перейти до змісту

Куплю зеркальний фотоапарат

toobbanda

Рекомендовані повідомлення

Куплю зеркальний фотоапарат до 2500 грн. не дуже "древній" та не з сильно великим пробігом.

Якщо таке можливо пропонуйте розгляну усі варіанти.

Причина чому хочу саме зеркалку: мильницю мав, суперзум мав, тепер хочу освоювати щось краще.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мильницю мав, суперзум мав

Будь-ласка, коротко та змістовно враження від того та іншого, якщо не важко. Не мав ні того ні того, а цікаво, на майбутнє думаю колись прикупити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Куплю зеркальний фотоапарат до 2500 грн. не дуже "древній" та не з сильно великим пробігом.

Причина чому хочу саме зеркалку: мильницю мав, суперзум мав, тепер хочу освоювати щось краще.

За 2500 грн. можна знайти: Nikon D3100 + 18-55 KIT (це якщо треба з відео), також можна без відеозйомки: Canon 30D + Canon EF 50 1.8., Nikon D3000 KIT, Сanon 450D KIT. Як на мене то оптимальний варіант Nikon D3100 або Canon 30D + 50 1.8

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Маю Нікон Д49 кіт. Пробіг - 14,5 тис. +Бонуси. 1800 грн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Маю Нікон Д49 кіт. Пробіг - 14,5 тис. +Бонуси. 1800 грн.

мабуть ви мали на увазі "D40"... дякую буду мати на увазі.

За 2500 грн. можна знайти: Nikon D3100 + 18-55 KIT (це якщо треба з відео), також можна без відеозйомки: Canon 30D + Canon EF 50 1.8., Nikon D3000 KIT, Сanon 450D KIT. Як на мене то оптимальний варіант Nikon D3100 або Canon 30D + 50 1.8

Якщо підскажете де можна знайти Nikon D3100 + 18-55 KIT за 2500 буду дуже вдячний)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Маю 18 - 55 КІТ новий - як один із варіантів комплектування.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можу привезти Нікон Д3100 з Польщі-Німечини,з міжнародною гарантією.З кітом 18-55.Новий буде в районі 3000грн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

маю Nikon d3000. Пробіг майже 7200

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...