Перейти до змісту

Обираю холодильник

NikolaTesl

Рекомендовані повідомлення

Після детального перегляду усіх параметрів холодильникив я зупинився на двох моделях які мені підішли це ATLANT ХМ 4724-100 і SNAIGE RF 36 SM S1MA. Підкажіть будь ласка. Який краще брати. Може в когось є опит використання холодильників цих фірм?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У моїх батькив холодильник Snaige вже 7 років так що можно сказати що че надійний виробник холодильників. Про Атлант я нічого не знаю.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Купив 10 років тому Snaige - працює. У тещі Атлант - вже 12 років - теж працює.

Здається мені, що вони є рівнозначні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це тільки ускладнює вибір. Я тепер не знаю що робити. Доведеться монетку підкидати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тоже стояв зимою вибір між цими двома фірма і всетаки вибрав Атланта, і великий + його в тому що в нас в Україні можна всі запчастини чи аксесуари до нього найти такі як наприклад нова шухляда чи полка... Яб рекомендував брати по дизайну раз така дилема, бо монетка якось банально)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ми стояли перед вибором холодильника 2 роки тому .

Зупинили свій вибір на Атланті ,тільки смущало те,що на форумах жалілися,що надто голосно вони працюють.

Все ж таки ризикнули і купили.

Працює тихо та добре,задоволені

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це тільки ускладнює вибір. Я тепер не знаю що робити. Доведеться монетку підкидати.

Ще мені здається що Снайге трохи голосніший, але то можливо наслідки переїзду мого холодильника.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в 2000 году тоже стал выбор перед этими двумя фирмами-производителями. Тогда у "Снайге" были компрессоры (обязательно обратите на это внимание!!!) "Электролюкс" и еще какие-то "левые". Гарантия была у "Атланта" больше, отделка внутренняя близка к "Бошу", я купил минский холодильник. 13-год работает. Причем, последние 7 лет в селе, где были гэпы с электрикой в интервале 95-270 вольт. Так-то.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тоже стояв зимою вибір між цими двома фірма і всетаки вибрав Атланта, і великий + його в тому що в нас в Україні можна всі запчастини чи аксесуари до нього найти такі як наприклад нова шухляда чи полка... Яб рекомендував брати по дизайну раз така дилема, бо монетка якось банально)))

Ну як що по дизайну то Снайге мены быль подобається ніж Атлант.

в 2000 году тоже стал выбор перед этими двумя фирмами-производителями. Тогда у "Снайге" были компрессоры (обязательно обратите на это внимание!!!) "Электролюкс" и еще какие-то "левые". Гарантия была у "Атланта" больше, отделка внутренняя близка к "Бошу", я купил минский холодильник. 13-год работает. Причем, последние 7 лет в селе, где были гэпы с электрикой в интервале 95-270 вольт. Так-то.

Я не зовсім зрозумів компрессор "Электролюкс" це погано чи добре?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Після детального перегляду усіх параметрів холодильникив я зупинився на двох моделях які мені підішли це ATLANT ХМ 4724-100 і SNAIGE RF 36 SM S1MA. Підкажіть будь ласка. Який краще брати. Може в когось є опит використання холодильників цих фірм?

Samsung \No frost \працює вже 5 років і ніякого розморожування

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

NikolaTesl - "Электролюкс" компрессор это очень хорошо, но в другом магазине был у "Снайге" некий непонятный копрессор, поэтому засомневался и купил "Атлант".

Peter Weger - по поводу "ноу фростов" стоит добавить, что в них продукты надо обязательно заворачивать в пленку (бокс, полиэтилен, кастрюлю и т.д.), т.к. возможно обветривание продуктов, и из-за этого портится внешний вид.

имхо.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дякую, обов'язково зверну увагу на виробника компрессора в холодильнику. Так і я вирішив що буду купляти Снайге, вони мені більш подобаються.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А я коли обирав холодильник. Також думав між Снайге і Атлант, тоді я купив Снайге. Він просто був більший і мені дало впевненості те що вони з Литви. Працює більше ніж 2 роки, добрий хлодильник.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ще важливо врахувати ширину вашого пройому в дверях, а то потім ві будете виламувати двері щоб занести холодильник))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Перший був Атлант, куплений у 2002році. Працює до цього часу без жодного ремонту, в процесі експлуатації зауважень не було.

Тому нового купив теж Атлант ХМ6025-031, двокомресорний з великою морозильною камерою, ще й під акцію попав - 10 років повної гарантії ))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Перший був Атлант, куплений у 2002році. Працює до цього часу без жодного ремонту, в процесі експлуатації зауважень не було.

Тому нового купив теж Атлант ХМ6025-031, двокомресорний з великою морозильною камерою, ще й під акцію попав - 10 років повної гарантії ))))

Ого 10 років, це довго. Повної гарантії, і за це тільки по акції так? Це не завжди в них так?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я думаю це тільки маркетінг. Але тут кожний обирає те що бажає.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зараз багато чого придумають щоб продати продукцію. Але 10 років це солідно. В мене вже якось була білоруська техніка, мене вона підвела так що... Як вже тут сказали, кожному своє)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якщо

NikolaTesl не ображається теж дам питання щоб теми не плодити .... цікавить ваша думка ... на рахунок фірм Hotpoint-Ariston і Indesit .... ()

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Минулого року в мене було без варіантів: тільки Атлант випускає двокомпресорні холодильники з морозильною камерою на 4 полиці. Придбав холодильник сірого кольору - дуже симпатичний. Нарікань немає, ну хіба що дружина до верхньої полки не дістає.

У багатьох знайомих по багато років стоять Атланти - ні одного поганого відгуку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну все, і я коли буду міняти холодильник, куплю Атлант.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 місяця потому...

Всім, доброго вечора.Скажіт тут обираю собі холодильника, і також бачу що атланти 10 років гарантіі дають, в чому підвох, не сама дорога техніка, і така щедристь. Я думаю щось тут не так.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тиеба купувати великий холодильник, і усвідомити собі що він не купується на все життя, тому переплачувати купу грошей невіть за що теж не варто.

Техніка зараз практично однакова, зверніть увагу на простоту розморозки, а то у деяких фірм ця процедура геморна дуже.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...