Перейти до змісту

Прошиваю мобільні телефони!

roy432

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Прошиваю мобільні телефони марок: Nokia, Sony Erikson, Motorola, Appl Iphone (розлочка з оператора AT&T), а також планшети на OS Android.

Звертайтесь за номером: +380630339099

Ціна договірна!

Опубліковано

ТС как раз нужна твоя помощь есть zte s305 (Beeline) - смогЁшь разлочить? ну и русский поставить на Sagem My X2-2 :) моторола t2288? motorola v9? SonyEricsson mt11? st25i? Ericsson t10i? t28?

Опубліковано

ТС как раз нужна твоя помощь есть zte s305 (Beeline) - смогЁшь разлочить? ну и русский поставить на Sagem My X2-2 :) моторола t2288? motorola v9? SonyEricsson mt11? st25i? Ericsson t10i? t28?

Ти шо Сєрьога???!!!

Внього з обладнання є USB CA-101 і він моторолу V9 прошиє без проблем. :_07:

Опубліковано

Що з цього зможеш прошити (розкодувати + мова) ??

Nokia 100

Nokia 6310i

Sony Ericsson F305

Sony Ericsson J132

Motorola C139

Motorola Z6W

ні. тільки Sony Ericsson F305

Опубліковано

марки телефонов правильно напиши, прошивальщик ;)

я тут тільки пару днів, і не знаю, як його виправити

Опубліковано

місце твоїм телефонам на Брище. а от v9, і сам можеш попробувати прошити

Опубліковано

mt11i , st25i - в брыщще - да вы батенька миллиардер. Из всего перечисленого JOKER86 и мной - я перепрограммировать могу ВСЁ. А вот Вам с вашими двумя шнурками, только в брыщще свои услуги и предлагать, а не тут гробить людям телефоны за деньги.

Опубліковано

mt11i , st25i - в брыщще - да вы батенька миллиардер. Из всего перечисленого JOKER86 и мной - я перепрограммировать могу ВСЁ. А вот Вам с вашими двумя шнурками, только в брыщще свои услуги и предлагать, а не тут гробить людям телефоны за деньги.

ок

Опубліковано

vodafone 246 unlock ?

ні. не вмію.

Від таких "прошивальщиків" краще триматися якнайдалі.

тримайся

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...