Перейти до змісту

Продам HTC Windows Phone 8S

igorgame

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Продам HTC Windows Phone 8S

Пользовался 7 месяцев. Полностью рабочий, состояние отличное, нет ни царапин и потертостей. Еще на гарантии до января месяца. Полная комплектация с упаковкой.

Цена 2200 грн.

тел. 0953468789 Игорь

Опубліковано

http://rozetka.com.ua/htc_win_phone_8s_blue/p243542/?gclid=CPjQ2LnF6LkCFUwV3godhlkAKQ#tab=characteristics

на жаль телефони втрачають в ціні набагато більше і швидше шіж ми цього хочемо....

це на розетці з гарантією 12місяців,

http://yabadaba.com.ua/item/view/40935 гарантія 3 місяці 1600грн новий,

пропоную 800грн

Опубліковано

Це ми мабуть різні Розетки дивимось:)

http://rozetka.com.ua/htc_win_phone_8s_blue/p243542/

2615 грн.!!! :)

А таких посилань, як ви запропонували - уйма, но чомусь там не радять купляти з їхніми "гарантіями" на 3 місяці! А чому тоді ви там не купляете?:)

Вибачайте, але ваша пропозиція ну ніяк не відповідає даному телефону, вже дуже за халявно ви захотіли телефон такий отримати!

Опубліковано

Це ми мабуть різні Розетки дивимось :)

http://rozetka.com.u...s_blue/p243542/

2615 грн.!!! :)

А таких посилань, як ви запропонували - уйма, но чомусь там не радять купляти з їхніми "гарантіями" на 3 місяці! А чому тоді ви там не купляете? :)

Вибачайте, але ваша пропозиція ну ніяк не відповідає даному телефону, вже дуже за халявно ви захотіли телефон такий отримати!

та ні розетку дивимося однакову я бачу 2600 це новий +12місяців. я ж написав що телефони дешевшають швидше ніж ми хочемо

+ на подібних сайтах я купував не скажу що саме на цьому, тут просто меншу маржу беруть, гарантія всерівно іде від виробника і повірте що 12 місяців із цим телефоном не станеться нічого, незалежно від того де його купувати.

Нічого особистого Ви хочете продати я запропонував ціну.

Дякую.

Опубліковано

дешевшають швидше ніж ми хочемо

Дивно... чогось на Розетці, Алло, Мобілочці, Ельдорадах з Фокстротами і т.д. і т.п. не дешевшають до такої міри і за телефон 2012 року! Як подивишся і люди купляють, а таку модель у Луцьку я взагалі дуже рідко бачив! :) Ну ви явно загнули з пропозицією!!!

тут просто меншу маржу беруть

Я одного разу купив на такому сайті, то ледве здав їм назад браковану річ! Ці магазини, з меньшою маржею, створені більш-солідними інтернет-магазинами, для збуту неліквіду! Вже перевірено і не раз! :)
Опубліковано

дешевшають швидше ніж ми хочемо

Дивно... чогось на Розетці, Алло, Мобілочці, Ельдорадах з Фокстротами і т.д. і т.п. не дешевшають до такої міри і за телефон 2012 року! Як подивишся і люди купляють, а таку модель у Луцьку я взагалі дуже рідко бачив! :) Ну ви явно загнули з пропозицією!!!

тут просто меншу маржу беруть

Я одного разу купив на такому сайті, то ледве здав їм назад браковану річ! Ці магазини, з меньшою маржею, створені більш-солідними інтернет-магазинами, для збуту неліквіду! Вже перевірено і не раз! :)

вот як раз на варшавці в ідеальному стані їх валом і ціна 1400 грн.

Опубліковано

в ідеальному стані їх валом

Може ще і з гарантією?:) А в мене ще гарантія не закінчилась і купляв не на базарі! Відчуваєте різницю? Хто хоче конкретно купити і розуміе стан речей - пишіть у приват, а то тут бажаючих "поумничать" хоть відбавляй!
Опубліковано

в ідеальному стані їх валом

Може ще і з гарантією? :) А в мене ще гарантія не закінчилась і купляв не на базарі! Відчуваєте різницю? Хто хоче конкретно купити і розуміе стан речей - пишіть у приват, а то тут бажаючих "поумничать" хоть відбавляй!

ви праві без гарантії бо привезені з європи. купляти особисто такого тел не планую бо прихильник андроїда але бачу реальну ціну 1800 грн.

Опубліковано

ти дуже дорого продаєш

А є пропозиція купити? Написано - можливий торг, але пропозицій не надходить, так що нема чого тролити і "розумним" здаватися! Але як не дивно, я цей "секонд-хенд" в місцевих магазинах не зустрічав, а якщо й були - їх дуже швидко розкуповували! :) Ринок не в рахунок, я купував офіційно і з гарантією! Модель 2012 року це "секонд"?:) Ну мабуть ти тримаєш у руках Nexus 5, якщо такі моделі для тебе "секонд хенд"?!:) Якщо нема пропозицій - то прошу не турбувати аби бла-бла-бла ...!
Опубліковано

посмотреть его можно будет?

У кого серйозні наміри купити, той дзвонить, домовляється, а не переписку влаштовує!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...