Перейти до змісту

Шукаю репетитора з англійської мови

Damask

Рекомендовані повідомлення

Шукаю репетитора з англійської мови який зможе проаналізувати мій поточний рівень знань та проводити по три заняття в тиждень (орієнтовно по 1- 1,5 години).

Власне потрібно попрацювати над дикцією, допомогти розібратися в часах (past, present і.т.д.). Збільшити словниковий запас(порадити літературу/аудіокурси і .т.д.)

Бажано щоб людина була відповідальна і дійсно допомогла підтягнутись в вивченні англійської.

Контакти можна писати сюди або в приватні повідомлення.

Тему створив тому, що людина яка створила нещодавно тему на борді про послуги репетиторства не виходить на зв'язок.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шукаю репетитора з англійської мови який зможе проаналізувати мій поточний рівень знань та проводити по три заняття в тиждень (орієнтовно по 1- 1,5 години).

Власне потрібно попрацювати над дикцією, допомогти розібратися в часах (past, present і.т.д.). Збільшити словниковий запас(порадити літературу/аудіокурси і .т.д.)

Бажано щоб людина була відповідальна і дійсно допомогла підтягнутись в вивченні англійської.

Тему створив тому, що людина яка створила нещодавно тему на борді про послуги репетиторства не виходить на зв'язок.

Який у Вас досвід вивчення мови? За якою системою Ви її вивчали? Чи проходили у вивченні усі часові форми (пасивні і активні)? Чи орієнтуєтесь в умовних реченнях, в непрямій мові (правила узгодження часів)?

З якою метою наразі хочете оволодіти мовою? Який Ваш вік?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Доброго дня!

Напишіть мені, будь ласка, на пошту, щоб детальніше обговорити дане питання: [email protected]

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...