Damask Опубліковано 14 Серпня, 2013 в 21:21 Поділитися #1 Опубліковано 14 Серпня, 2013 в 21:21 Шукаю репетитора з англійської мови який зможе проаналізувати мій поточний рівень знань та проводити по три заняття в тиждень (орієнтовно по 1- 1,5 години).Власне потрібно попрацювати над дикцією, допомогти розібратися в часах (past, present і.т.д.). Збільшити словниковий запас(порадити літературу/аудіокурси і .т.д.)Бажано щоб людина була відповідальна і дійсно допомогла підтягнутись в вивченні англійської.Контакти можна писати сюди або в приватні повідомлення. Тему створив тому, що людина яка створила нещодавно тему на борді про послуги репетиторства не виходить на зв'язок. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Ирина_2810 Опубліковано 17 Серпня, 2013 в 17:18 Поділитися #2 Опубліковано 17 Серпня, 2013 в 17:18 Шукаю репетитора з англійської мови який зможе проаналізувати мій поточний рівень знань та проводити по три заняття в тиждень (орієнтовно по 1- 1,5 години).Власне потрібно попрацювати над дикцією, допомогти розібратися в часах (past, present і.т.д.). Збільшити словниковий запас(порадити літературу/аудіокурси і .т.д.)Бажано щоб людина була відповідальна і дійсно допомогла підтягнутись в вивченні англійської.Контакти можна писати сюди або в приватні повідомлення.Тему створив тому, що людина яка створила нещодавно тему на борді про послуги репетиторства не виходить на зв'язок.Який у Вас досвід вивчення мови? За якою системою Ви її вивчали? Чи проходили у вивченні усі часові форми (пасивні і активні)? Чи орієнтуєтесь в умовних реченнях, в непрямій мові (правила узгодження часів)?З якою метою наразі хочете оволодіти мовою? Який Ваш вік? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Morrighan Опубліковано 19 Серпня, 2013 в 15:11 Поділитися #3 Опубліковано 19 Серпня, 2013 в 15:11 Шукаю репетитора з англійської мови який зможе проаналізувати мій поточний рівень знань та проводити по три заняття в тиждень (орієнтовно по 1- 1,5 години).Власне потрібно попрацювати над дикцією, допомогти розібратися в часах (past, present і.т.д.). Збільшити словниковий запас(порадити літературу/аудіокурси і .т.д.)Бажано щоб людина була відповідальна і дійсно допомогла підтягнутись в вивченні англійської.Контакти можна писати сюди або в приватні повідомлення.Тему створив тому, що людина яка створила нещодавно тему на борді про послуги репетиторства не виходить на зв'язок.Доброго дня!Напишіть мені, будь ласка, на пошту, щоб детальніше обговорити дане питання: [email protected] Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.