Перейти до змісту

Продам Samsung Galaxy Gio S5660 смартфон


futyn007_89

Рекомендовані повідомлення

Продам смартфон Samsung S5660 недорого. Унікальний телефон. Користувався трохи більше одного року. За цей час телефон не був у ремонті ні разу. Технічні характеристики: камера 3.2, частота процесора 800 герц, wifi, блутуз...повний фарш. Детальнішу інформацію про нього можна знайти на любому сайті адже телефон популярний...незважаючи на його ціну в магазині 1400 грн я продаю значно дешевше. Стан ідеальний. В комплекті зарядка,навушники, юсб шнур та чехол. Ціна торгів до 800 грн...можливий торг якщо зацікавить. За детальною інформацією звертайтесь по телефону 0961178167 або 0958995004 мене звати Артем.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Трохі туповатий загрузчик...важко загружати закідає дві одинакових фоткі...постараюсь трохи пізніше...сорі...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Остаточна ціна 600 грн без торгу. По поводу питань на тему чи будуть фоткі пояснюю що телефон в ідеальному стані!!! А для бажаючих купувати на інтернет сайтах мобільні телефони тільки можу поспівчувати...я віддаю перевагу купувати у мобільних салонах щоб можна було хоча б по гарантіі його здати якщо щось не так...а з інтернета я б хотів глянути куди ви його понесете. Я свій купував на базарі у Луцьку...продавці і досі там працюють тому це не шарашкіна контора. Телефон не китайський а оригінал...працює відмінно,а продаю у звязку з тим,що купив Fly IQ451. Чекаю на дзвінки від потенційних покупців які хочуть купити з рук прекрасний телефон.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну ж бо...народ!!! 600 грн це мізерна ціна для такого телефону у чудовому стані та ще й з чохлом у подарунок. Мені на базарі сьогодні за нього пропонували 500 і вже забирали та я вирішив залишити й продати достойній людині а то невідомо у які руки він може попасти...тому жвавіше...не бійтесь подзвонити та обговорити деталі. Чекаю за номером 0961178167 та 0958995001.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну ж бо народ...якщо вас не цікавить такий телефон за таку ціну хоча б напишіть про це,тоді я зніму його з торгів. Усім наперед дякую.

7 днів РО.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 10 місяців потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...