Перейти до змісту

Цікавить думка формчан щодо ноутбука HP ProBook 4540s

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

я б підшукав з кращою матрицею і іншою відяхою, так як радеон - то велике зло і будете мати з нею проблеми в вигляді перегріву

це тільки моя думка

Опубліковано

я б підшукав з кращою матрицею і іншою відяхою, так як радеон - то велике зло і будете мати з нею проблеми в вигляді перегріву

це тільки моя думка

і які ж то кращі матриці є в бюджетному сегменті? а за радеон, то повна єрунда - власний досвід.

Опубліковано

Норм ноут. Дивлячись, правда, для чого.

А краща матриця тягне за собою необхіднысть кращої відяхи.

Мені не подобаються НР.

Комусь подобаються НР...

Можеш глянути на цей варіант.

Грошей зекономиш, сумку, мишку отримаєш. Нічого не програєш.

Опубліковано

радив кращу матрицю, так як вважаю що краще на очах не економити, а на рахунок радеонів в мене дуже негативний досвід, всі ноути з перегрітим чіпом чомусь саме радеони, на нвідіі за мою пам"ять приносили раз чи два (просто порівнюю).

якщо вже про бюджет мова пішла то краще варіант napalman , Fujitsu взагалі хороша річ

Опубліковано

Норм ноут. Дивлячись, правда, для чого.

А краща матриця тягне за собою необхіднысть кращої відяхи.

Мені не подобаються НР.

Комусь подобаються НР...

Можеш глянути на цей варіант.

Грошей зекономиш, сумку, мишку отримаєш. Нічого не програєш.

дякую за цінну пораду. Гарний варіант, але трішки непідходить, цікавить матовий екран.

радив кращу матрицю, так як вважаю що краще на очах не економити, а на рахунок радеонів в мене дуже негативний досвід, всі ноути з перегрітим чіпом чомусь саме радеони, на нвідіі за мою пам"ять приносили раз чи два (просто порівнюю).

якщо вже про бюджет мова пішла то краще варіант napalman

можливо щось порадите? Планую працювати по кілька годин в день тому параметри матриці для мене є важливою складовою.

Дякую за пораду.

Опубліковано

Користувався Fujitsu - норм ноути - ідеальний варіант за хорошу ціну.

за брендові ноути ти просто переплачуєш гроші

нарахунок відеокарт Radeon AMD:

в стаціонарних пк - хороший варіант! - вони швидкісні, потужні, (деякі моделі шумні), але всерівно потужні!

для ноутів взагалі вважаю виключити варіант вибору Radeon тому що вони - дуже сильно нагріваються навідміну від Geforce, і на їх охолодження йде більше використання енегрії ноутбука, і йде більший знос батареї і її використання, звичайно якщо ноут буде використовуватись тільки в дома і від бж, тоді різниця невелика.

Опубліковано

3 місяця назад вибирав другові аналогічний по параметрах ноут

зупинились на цьому варіанті Lenovo IdeaPad G580AH

http://rozetka.com.ua/lenovo_ideapad_g580ah_59-366136/p289530/

працює без проблем, налаштовував його я, все лягло без проблем чудовий функціонал.

Опубліковано

msice, це вже звісно краще. А якщо треба в тому ж ціновому діапазоні, що і в шапці теми, то це http://rozetka.com.ua/lenovo_ideapad_g580ah_59-366136/p289530/ або це http://rozetka.com.ua/lenovo_thinkpad_edge_e330_3354af7/p242082/

Опубліковано

А які претензії до матриці?

Та і камінь в город радеонів мені незрозумілий. Все залежить від конкретного графічного чіпа.

Опубліковано

І не тільки від чіпа, а і від експлуатації ноутбука, якщо хтось там покладе ноут на ліжко, закривши прицьому знизу всі вентиляційні отвори і при включить якусь ресурсомістку програму чи гру то перегрів тут буде не дивиною.

Сам я до НР відношусь негативно, мав нехороший досвід у вигляді дуже шумної системи охолодження.

Опубліковано

)) дякую, але все таки хотілось би почути думку щодо http://rozetka.com.u...366091/p270076/

Хорош ноут, цена\быстродействие, сам юзаю леново 3-ий год, проблем нет, у друзей тоже без претензий и как плюс, легкий доступ к системе охлаждения.

Опубліковано

4540S. i3 - шум - не чую, часто кидаю в чекаючий режим і кидаю в сумку, але буває не додивлюсь і він в мене в сумці при темп. 27град на дворі працює годину півтори. Дома відкриваю - кипятко, вентилятор у всю маслає - ноут працює як працював, не завис, не виключився, охолов і все ок.

HP - HP рознь, якщо купляєте всяку хрень непотрібну і у вас є негативні враження, то хочаб конкретизуйте який саме галімий HP ви колись купили, а раз купили колись ноут який у вас глючив, то яку ж ви можете дати пораду тут, коли самі толком не розбираєтесь.

Опубліковано

Значить не повезло, купувався у мойо. Я був в шоці коли замітив, що мультимедійні клавіши не працюють, адже за встановлення і налаштування віндовса взяли 200 чи 300 грн.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...