St@S_ Опубліковано 24 Липня, 2013 в 08:38 #2 Опубліковано 24 Липня, 2013 в 08:38 природний відбір ніхто не відміняв...
Tarzanych Опубліковано 24 Липня, 2013 в 10:53 #3 Опубліковано 24 Липня, 2013 в 10:53 Я тільки дивуюсь як рятівникам вистачає терпіння не дати кілька разів по вухам людям, які крутяться під ногами і знімають мобілками
Zheny@ Опубліковано 24 Липня, 2013 в 11:46 Автор #4 Опубліковано 24 Липня, 2013 в 11:46 Мене зацікавило інше - дати (вони підкреслені) поціан ви*бнувся і через 2 дні довий*бувався. Тобто, земля йому пухом.................дебілу................
Tarzanych Опубліковано 24 Липня, 2013 в 13:04 #5 Опубліковано 24 Липня, 2013 в 13:04 Мене зацікавило інше - дати (вони підкреслені) поціан ви*бнувся і через 2 дні довий*бувався. Тобто, земля йому пухом.................дебілу................Се ля ві... Якщо не розуміють, що машина - це не тільки понти, а й велика небезпека, то вже й не навчиш. Добре, хоч не вбили більше нікогоВ мене було двоє товаришів, які хвалились, що п'яними їздять краще, як тверезі. Наслідки передбачувані...І коли хтось каже цю саму фразу, мене пересмикує
jack74 Опубліковано 24 Липня, 2013 в 21:48 #6 Опубліковано 24 Липня, 2013 в 21:48 23 февраля на севере Москвы произошло ДТП в результате которого погиб один человек. А/м "Мерседес" врезался в мачту городского освещения. Как сообщили очевидцы, водитель а/м "Мерседес" двигался на высокой скорости по Хорошевскому шоссе в сторону ТТК. В районе дома №39 он не справился с управлением, его автомобиль занесло и он боком вылетел на остановку общественного транспорта "ул. Зорге" где врезался в столб. От удара автомобиль буквально разорвало на две части. По счастливой случайности на остановке в этот момент не было пешеходов. В результате ДТП погиб молодой человек 19-ти лет - пассажир а/м "Мерседес". Водитель Мерседеса был госпитализирован. На месте ДТП работают сотрудники ГИБДД и следственно-оперативная группа. Предварительно ДТП произошло из-за нарушения скоростного режима. Це ще диво врятувало людей на зупинці, а могли бути чергові "криваві жнива"!!! http://youtu.be/WbF4cg6yBEE http://youtu.be/nQvzGqI3wGA Цей Мерс на ДРАЙВІ ... коменти п...ц! LexXus1я думаю не стоит больше поднимать тему аварии, Сереге этот кошмар надо постараться скорее забыть и вспоминать как можно реже! да йому, дибілу, все життя тепер треба пам'ятати, що він, с..ка, угробив пацана (пасажира) і що йому доля дала ще олин шанс! LexXus1... Да даже если он виноват, погибшего парня не вернуть, а губить еще одну жизнь тюрьмой это глупо, да он виноват, да превысил, но это могло случится с каждым. batOne..., как там машина кстати? ... но коментс... s500ruslanЕсли жив то дай бог тебе сил и здоровья выкарабкаться. Живи ты должен жить. Не смотря кто был виноват и кто куда торопился... і хоч один комент правильний: GolderВсякий гонщик найдет свой причал. Хорошо если причалом будет столб, грузовик…а не невинные люди на беззащитном авто. ------------------------------ Zheny@, а чому у Флеймі, а не в "Чергова трагедія від "мажора""?
ipua Опубліковано 25 Липня, 2013 в 07:14 #7 Опубліковано 25 Липня, 2013 в 07:14 Zheny@, а чому у Флеймі, а не в "Чергова трагедія від "мажора""?Погоджуюсь. Або сюди Яку максимальну швидкість ви розвивали на свому автомобілі? корисно було б запостити.
Zheny@ Опубліковано 29 Липня, 2013 в 07:19 Автор #8 Опубліковано 29 Липня, 2013 в 07:19 Ні, це взагалі так, навіть не пагаваріть.На картинці в першому пості є дати (Вони підкреслені). Тобто Чувак вийожувався десь на форумі і кричав, що він герой, а через 2 дні він вхлам розбив машину і свого друга.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.