Перейти до змісту

Из золотой коллекции проктологического отделения московской больницы

Yaryk

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

По некоторым предметам видно сразу, что если их "туда" засунуть, то достать их оттуда сможет только проктолог :)

Опубліковано

Згадав 2 випадки, які у нас на хірургії розповідав лікар-проктолог:

1. Дуже дорогий "Паркер" з дупи адвоката."Я хотів його віддати, а він чомусь почервонів і втік" :)

2. Лампочка "Він не хотів признаватися в чому справа, поки я пальцем до цоколя не дійшов." :)

Опубліковано
1. Дуже дорогий "Паркер" з дупи адвоката."Я хотів його віддати, а він чомусь почервонів і втік" :D

Мля..

Шо тут сказати...

І я, і решта моїх знайомих адвокатів носять паркери трохи не там...

Цікаво, як твій колега вичислив, що пацієнт - адвокат? Невже по дупі? :)

ЗІ. Згадав... колись одна моя знайома пропонувала мені пройти сеанс гідроколонотерапії... це, якщо по простому, така модна клізма. Я відмовився. Але знайома не заспокоювалася, і напоїла мене. Проте навіть п'яний я заперечував. На запитання: "Ну чого?" я відповів фразою, яка в певних колах стала крилатою: "Я НАДТО ДОРОЖУ ДІВОЧІСТЮ СВОЄЇ ДУПИ!!!"

:)

Опубліковано

2Yarchik:Це було давно, ще на 5-му курсі. А звідки лікар це взнав незнаю, очевидно перед оглядом пацієнта зареєстрували в журналі. Я цю історію за шо купив за то продав, викладач хотів просто розказати наскільки різна публіка попадає до них з такими проблемами. Збоченці кругом трапляються, незалежно від професії.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...