Перейти до змісту

Шукаю Роботу

kalyanuc

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Шукаю роботу , можна і з офіційним працевлаштування. Мені 19 , закінчив училище №2 , за професією штукатур/маляр. Можна пропонувати грузчиком (кудись на склад) або на будівництво, і т.д.

Опубліковано

то нафіг тоді взагалі вчилися ? якщо хочете вантажником працювати?

Того шо гружчиком можна більше заробити, ніж на фірмі.

Опубліковано

Во дає! Більше заробить, насмішив. В грузчикі беруть сильних і дурних, бо наробися добряче а заробиш тількі травму якусь.

Тим більше в 19 років ніхто не захоче брати, бо ще зелений, ніде не працював... Нащо комусь лишній гіморой?

Опубліковано

Тим більше в 19 років ніхто не захоче брати, бо ще зелений, ніде не працював... Нащо комусь лишній гіморой?

Думаю мішки носисити - аби здоровя хватило. Хто зна, скільки його в ТС в 19 років, а може як у 35-річного мужика?!!...

Опубліковано

Во дає! Більше заробить, насмішив. В грузчикі беруть сильних і дурних, бо наробися добряче а заробиш тількі травму якусь.

Я колись починав працювати вантажником 2009 рік здається , за день було таке що заробляв по 250 грн а то і більше. Вот скажіть на якій фірмі так заплатять? Ви напевно через це не проходили....

Опубліковано

фундамент під дачу маєш розуміння як зробити?

Зробите розмітку, дасте лопату, а далі якщо руки в ТС прямі - то думаю вам допоможе :)

Опубліковано

фундамент під дачу маєш розуміння як зробити?

Зробите розмітку, дасте лопату, а далі якщо руки в ТС прямі - то думаю вам допоможе :)

розмітка буде, аби автор оголошення погодився а не інші за нього відповідали :-)

• 5 тижнів потому...
Опубліковано

Шукаю роботу , можна і з офіційним працевлаштування. Мені 19 , закінчив училище №2 , за професією штукатур/маляр. Можна пропонувати грузчиком (кудись на склад) або на будівництво, і т.д.

шукаю універсального будівельника

http://board.lutsk.ua/topic/140432-shukaju-unversalnogo-budvelnika/

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...