Перейти до змісту

HTC сам по-собі виключається

Рекомендовані повідомлення

тиждень назад з США купив собі НТС (віндовс), не прошивав при нагрузці виключається і дальше гріється в такому стані, допомагає тільки перезавантаження. Звернувся до знайомого сказав потрібно прошити, але він нажаль неможе прошити, підкажіть хто з таким стикався, або порадьте якийсь недорогий якісний магазин де мені допоможуть (поладять)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У багатьох людей хибне уявлення - прошивка все полічить

В даному випадку на 95% апаратна проблема.

Занеси в СЦ Смартфон, навпроти Слона.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а скільки мені це обійдеться (огляд) і ремонт+-

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

От там тобі все і розкажуть, коли подивляться телефон. Як можна називати ціну ремонту, не провівши діагностику ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Теж маю проблеми з HTC, модель HD2 : з незрозумілих причин гасне екран смартфона і не виходить з цього стану, нічого не допомогає, причому сам телефон не виключається, гасне тільки екран. Системності якоїсь відмітити не можна, пів дня може гаснути, потім все нормально. До речі, заніс телефон в СЦ "Смартфон" навпроти Слона, чекаю поки поставлять "діагноз", надіюсь ця хвороба лікується. Сам телефон був на Windows Mobile, пізніше перепрощитий під Android. Після цього в телефоні мінявся шлейф. "Глюки" почалися десь через півроку після ремонту. Якщо комусь цікавий "діагноз" то можу пізніше ним поділитися тут.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в мене так само гасне але телефон працюэ дізнаэшся діагноз відпишиш і про вартість.

а цей салон шо найкращий в луцьку? що туда всі носять чи просто ціни приємні чи якість

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ок, відпишу як буду мати інфу. насправді я туди його заніс так як попередній ремонт цього телефону робився там , тому і зараз його туди було логічно занести (а у зазначений СЦ дівайс носив його попередній власник). До речі, заніс ще у суботу, до цього часу не можу добитися щоб його хоча би продіагностували...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а цей салон шо найкращий в луцьку? що туда всі носять чи просто ціни приємні чи якість

Відповідь - не найкращий (власний досвід)!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Є ще сервісний центр під назвою "Робім Гуд" на Волі. Колись я там свої мобільники ремонтував, претензій у мене не було.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дякую після свят треба буде сходити

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...