Перейти до змісту

уход за двухколесным другом

Рекомендовані повідомлення

Купив захист пера, встановив, тепер все норм, закрив усі вибиті царапини.

Також придбав світло переднє (Сігма) за 300 грн + 4 акамулятора 2700 Ватра за ~ 200 грн тут все добре, тільки дорого(((((

І задню габаритку за 30 грн, Келліс. Тут взагалі недовольний, краще "Велозоні" таке не продавати: тільки розпакував і відкрив, щоб вставити батарейки, як тут же зламалася защолка, в результаті прийшлося клеїти скотчем....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 50
  • Створено
  • Остання відповідь

У мене проблеми з велосипедом. На високих передачах велик циклічно пропускає хід. Що робити?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У мене проблеми з велосипедом. На високих передачах велик циклічно пропускає хід. Що робити?

Треба правильно відрегулювати все.

http://uabike.com/index.php?newsid=1152608512

http://uabike.com/index.php?newsid=1153288946

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дякую, Lexys25, зараз вивчатиму, бо прижало.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дочекайся перших гавнорейсов, і твій мір перевернеться про поняття чистоти :0123: .

Мдя, може це я свиня і все болото шукаю і на чистоту болт забиваю :blink:

Катай зимою чаще. Зима коротка, а досвід набутий на льодовій поверхні не раз спасе залишитися чистим при їзді через багнюку і гавно-грунтовку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Велосипед новый, поначалу могут быть проблемы, пока прикатывается.

И, если вел на гарантии, пользуйтесь холявным сервисом, пока есть такая возможность. )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зима коротка, а досвід набутий на льодовій поверхні не раз спасе залишитися чистим при їзді через багнюку і гавно-грунтовку.

І важливо не забувати про власну безпеку

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

У мене така проблема:

Тільки сніг зійшов не прийшлося довго їздити як пробив заднє колесо, купив нову камеру, поставив, проїхав ще 5-6 км - знову прокол, мене починає це бісити :(

У кого які ідеї? Може мені покришки міняти? Може у мою покришку якась колючка влізла?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Може у мою покришку якась колючка влізла?

Швидше за все, так воно і є. Роздивись її добре ззовні і всередині, прощупай.

В покришці може сидіти маленький шматочок скла.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 місяця потому...

В мене трабл, помагайте, клацає щось на мому команчі, в області каретки, педалі поміняв - всеодно щолкає. Якщо кручу легко - нічого, якщо треба набрати швидкість, то на кожен нажим по два щелчка на оберт. Помагайте... :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в мене було таке ж на команчі, багато що робили, а от помогло ось що: розібрав, каретку вийняв, вкинув в масло машинне, вже й не памятаю скільки тримав, потім виклав на тряпочку (стікало дня три), потім навіть в зібраному велі - виїдеш кудись, прокрутиш добряче, зупинишся на стоянку (мінімум на 30 хв), дивишся - під велом пляма від масла, але тижні 2 так постікало, і от вже більше року такої проблеми (як щелканння при нагрузці на педалі) немає.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Може шатуни спробувати сильніше прикрутити?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У меня такая трабла была несколько дней назад - 100% точно такие же симптомы.

В итоге оказалось, что открутились винты с внутренним шлицем (или как их правильно назвать), которые ввинчиваются в ось и держат каретку. Вернее не открутились, а просто слегка ослаб левый винт.

Хотя я это понял уже только после того, как снял шатуны и достал каретку. Проверил - а внутри все отлично, каретка цела и т.д.

Начал винтить все назад, и заметил, что этот левый винт на миллиметров 5 глубже вошел. Правый имел ограничитель - глубже бы не ввинтился, а левый - без проблем. Тем более, что раскручивается он по ходу кручения педали. Все собрал обратно - и песня)

В общем, надо тебе просто кому-то заскочить и затянуть хорошенько винты эти.

Реально я намного больше времени потратил, пока шатуны открутил.

Вот на картинке видно этот винт, на котором внутренний шлиц.

THMB0133.JPG

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Похоже на правду... блін, Вова, роби шо-небудь з лясом, і гайда в ПЛ! Скільки можна мене завтраками годувати?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для початку, ВСІ гайда на ВЕЛОДЕНЬ!!!! ) І ніякі тріски в області каретки за отмазку не канають ! )))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Велодень я проспав успішно, бо прийшов з нічної зміни і ляг дрихнути. Проснувся в ~15:30, а от вел треба починити, бо часто на ньому їзджу. Яка різниця, день вело чи не вело, якщо ти на "коні" то всі це бачать, а якщо тільки на велодень, то для бізнесу вигода :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Велодень я проспав успішно, бо прийшов з нічної зміни і ляг дрихнути. Проснувся в ~15:30, а от вел треба починити, бо часто на ньому їзджу. Яка різниця, день вело чи не вело, якщо ти на "коні" то всі це бачать, а якщо тільки на велодень, то для бізнесу вигода :)

пробачте, не згоден!!! люди(організатори) відпрацювали на "голому" ентузіазмі!!! ніякої підтримки та допомоги влади, тим більш бізнеса я не бачив!!! вся робота проведена якісно, велодень провели для людей, а не для бізнеса та не для "галочки"!!! організаторам та лучанам, які підтримали - велике дякую!!! побільше таких свят!!!

:ok::smile-zachot::ok:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

...а от вел треба починити, бо часто на ньому їзджу. ...

якшо треба починити полагодити вел, то заїдь в майстерню(там спеціально навчані люди - спеціалісти), або виложи сюди фото проблемної частини вєла, думаю справа піде швидше. успіхів!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дякую, жаль ключів нема потрібних ні щоб шатуни повідкручувати, ні щоб каретку вийняти, а вел ще, по ідеї на гарантії.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дякую, жаль ключів нема потрібних ні щоб шатуни повідкручувати, ні щоб каретку вийняти, а вел ще, по ідеї на гарантії.

ну так вези його на ВЗ

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

так чого ж ти тягнеш, везись на велозону!!! тим паче, судя з попередніх постів, там нічого серьозного, звичайна профілактика(може гайки підтягнути й все)

p.s. а якшо не має ключив - попроси допомогти, думаю люди допоможуть, відгукнуться, на то вона й board.lutsk.ua!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну да..., я напевно так і зроблю... :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Який догляд потребує вел після поїздки у дощ та запилених місцевостях?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чистка і змазка цепу, системи (передніх зірок) та зірочок. Витерти рухомі елементи вилки, якщо вони не закриті захистом.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як чистити, чим змазувати?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...