Перейти до змісту

Проблема з підключенням до Wi-Fi

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Виникла така проблема: не можу підключитися з двох телефонів до домашнього Wi-Fi, вводжу правильний пароль 100%, а воно зєднує і відразу розєднує. Що це може бути?

Опубліковано

Для початку просто перезапусти роутер. якщо не помогло то -

треба залізти в рутер перевірити налаштування і ще раз поставити пароль, поміняти пароль на авторизацію на роутері. Може хто ламанув. Не помогло -

збити налаштування чирез кнопку ресет на роутері і переналаштувати все.

Опубліковано

Вочра вирішував аналогічну проблему, висновок - проблема з шифруванням. Ресет допомагав - заходив без проблем по вайфай, тільки ставив пароль вже з"єднатися не міг. Почало працювати коли налаштував без майстра налаштувань вручну. WPA-2 шифрування, виставив алгоритм TKIP. Проблема пропала.

Опубліковано

І все таки AES краще.

Якщо пристрій не може підключити до точки доступу захищеною WPA2-PSK AES то проблема в пристрої, а не в точці/роутері.

Опубліковано

Ніякий пристрій не міг підключитися, ні телефон ні планшет ні ноут. ТО я думаю всеж таки проблема в рутері.

І ще якщо пристрій старіший то

Основой является алгоритм AES. Для совместимости со старым оборудованием имеется поддержка TKIP и EAP (англ. Extensible Authentication Protocol) с некоторыми его дополнениями. Как и в WPA есть два режима работы: Pre-Shared Key и Enterprise.
вікі

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...