Перейти до змісту

Закордонний паспорт і військомат

CTyDeHT

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Вирішили з батьками, що тра робити закордонний паспорт мені, щоб мати можливість самому за кордон поїхати. Пішли виясняти яка ж та процедура- виготовлення закордонного пспорту. ДІзнались, що тра довідку з військового комісаріату. Беру я приписне, паспорти-свідоцтва-фото, їду на теремнівську, відстоюю чергу свою 1.5 години, заходжу в кабінет, кажу, що треба мені така довідка, а мені "Військомат не видає ніяких довідок до 18 років" (мені 17 років і 6 місяців, а в паспортному сказали, що я маю можливість зробити паспорт і повинен піти в військомат за цією довідкою). Після 15хвилинного з'ясування хто прав, а хто не прав на всі свої аргументи типу "в паспортному з мене цю довідку вимагають" я чув тільки "Військомат не видає довдок до 18 років".

На літо запланована поїздка в Європу. Борда, допоможіть, мо хто знає, як мені тієї довідки добитись?

Опубліковано

Сину, в наступний раз бери з собою гривнів 50-100 і запитай в того пана офіцера де приймають добровільні пожертвування на ремонт чи благодійництво.

Опубліковано

На літо запланована поїздка в Європу. Борда, допоможіть, мо хто знає, як мені тієї довідки добитись?

Аналогічно очікую, коли буде 18. Залишилось 2 тижні =)

Опубліковано

Сину, в наступний раз бери з собою гривнів 50-100 і запитай в того пана офіцера де приймають добровільні пожертвування на ремонт чи благодійництво.

а 100$? я тільки таку ціну чув..

Опубліковано

гарний приклад подаєш дітям

Опубліковано

Життєвий досвід - "Не вмієш сам - плати тому хто вміє". З одного боку навчати давати хабар недобре, напевно як наймати людину чи оплачувати послугу задля економії часу, можна ж самому навчитись та зекономити. Кожен мірить по своєму

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...