Перейти до змісту

Здоров'я, як неконкретне поняття (відносне)


byiviter

Ваша точка зору щодо такого відносного поняття, як здоров'я.  

21 користувач проголосував

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Цікава думка бордівчан в такому моєму роздумі. Ось мені уже 22 роки, я багато побачив життя, побував у багатьох складних життєвих ситуаціях, що заставило мене переглянути свої життєві цінності.

Скажіть, чи вірите ви в бездоганність свого здоров'я, розсудку і психічного здоров'я?

Особисто я став набагато уважніше ставитися до себе самого, до складу думок і т.п.

Цікаво почитати ваші думки з цього приводу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ось мені уже 17 років, я майже нічого в житті не побачив, не побував у складних життєвих ситуаціях, і, мабуть, через це, мене ніщо не примусило переглянути свої життєві цінності. Я не вірю у бездоганність свого здоров'я.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ось мені уже 22 роки, я багато побачив життя, побував у багатьох складних життєвих ситуаціях, що заставило мене переглянути свої життєві цінності.

поживеш ще років трішки, переобдумаєш все разів з 5, можливо більше, в думаючої людини може бути і вища динаміка, а тоді вже прийде воно - простота, коли в голові все просто, то й навколо все просто, а здоров"я буде якщо ним займатись, навіть якщо матінка природа щось в тобі та й прогавила, здоров"я просто є різне, один може бути повністю здоровим від народження, але веде такий стиль життя - що це все нігелюється, а другий з вуглів здійняв полум"я і змусив навколишніх собі заздрити...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Бережіть здоровя: ведіть здоровий спосіб життя, здорове харчування, займайтеся спортом, ведіть активний спосіб життя, дотримуйтеся правил особистої гігієни! А при перших скаргах на здоровя звертайтеся до лікаря.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...