bohgdan Опубліковано 15 Травня, 2013 в 14:26 #1 Опубліковано 15 Травня, 2013 в 14:26 Не знайшов підходящого розділу тому публікую сюди якщо є відповідний розділ то прошу модераторів переміститиВирішив напередодні зайнятись математикою і ось що у мене вийшло.Усі у кого діти ходять у дитячі садочки можуть підтвердити мої слова.За поточний навчальний рік (на різні ремонти, купівлю меблів, придбання зошитів олівців і т.д..) на те що вдалось пригадати було здано 700 гривеньТепер до цього додамо щомісячні «благодійні» внески на фонди ДНЗ та групи котрі становлять 20 гривень у кожен з фондів. У місяць виходить 40 гривень множимо цю суму на 12 місяців та отримуємо 480 гривень на рік.Наступним порахуємо доплату за харчування дитини у ДНЗ. Якщо врахувати що іноді дитина хворіє то в середньому на харчування доводиться витратити 80 гривень у місяць що становить 960 гривень на рік. Ще у нашому ДНЗ є 2 гуртки за кожен з них щомісяця сплачуємо по 15 гривень у сумі це 30 гривень на місяць та 360 гривень на рік. Отже якщо підрахувати усі суми то ми отримаємо 2500 гривень на рік за одну дитину. У ДНЗ в який ходить мій син 12 груп, у кожній групі в середньому 25 чоловік. Навіть якщо рахувати по 20 чоловік у групі (деякі батьки практично нізащо не платять) отримаємо 20дітей*12груп*2500грн≈600000 грн. на рік сплачують батьки. Сюди я не враховував коштів які сплачували батьки «Благодійними внесками» при оформленні дитини у ДНЗ – наразі цю статтю нам вдалось прибрати запровадивши електронну чергу до ДНЗ. Також тут не враховуються роботи які батьки виконують просто так, а саме дрібний ремонт, набір та друк матеріалів і т.д.Отож - напрошується питання. Хто фінансує дошкільні навчальні заклади у місті????????
vagus Опубліковано 15 Травня, 2013 в 14:45 #2 Опубліковано 15 Травня, 2013 в 14:45 Не знайшов підходящого розділу тому публікую сюди якщо є відповідний розділ то прошу модераторів переміститиВирішив напередодні зайнятись математикою і ось що у мене вийшло.Усі у кого діти ходять у дитячі садочки можуть підтвердити мої слова.За поточний навчальний рік (на різні ремонти, купівлю меблів, придбання зошитів олівців і т.д..) на те що вдалось пригадати було здано 700 гривеньТепер до цього додамо щомісячні «благодійні» внески на фонди ДНЗ та групи котрі становлять 20 гривень у кожен з фондів. У місяць виходить 40 гривень множимо цю суму на 12 місяців та отримуємо 480 гривень на рік.Наступним порахуємо доплату за харчування дитини у ДНЗ. Якщо врахувати що іноді дитина хворіє то в середньому на харчування доводиться витратити 80 гривень у місяць що становить 960 гривень на рік. Ще у нашому ДНЗ є 2 гуртки за кожен з них щомісяця сплачуємо по 15 гривень у сумі це 30 гривень на місяць та 360 гривень на рік. Отже якщо підрахувати усі суми то ми отримаємо 2500 гривень на рік за одну дитину. У ДНЗ в який ходить мій син 12 груп, у кожній групі в середньому 25 чоловік. Навіть якщо рахувати по 20 чоловік у групі (деякі батьки практично нізащо не платять) отримаємо 20дітей*12груп*2500грн≈600000 грн. на рік сплачують батьки. Сюди я не враховував коштів які сплачували батьки «Благодійними внесками» при оформленні дитини у ДНЗ – наразі цю статтю нам вдалось прибрати запровадивши електронну чергу до ДНЗ. Також тут не враховуються роботи які батьки виконують просто так, а саме дрібний ремонт, набір та друк матеріалів і т.д.Отож - напрошується питання. Хто фінансує дошкільні навчальні заклади у місті????????Даю чітку відповідь фінансують батьки.
Vadimm Опубліковано 15 Травня, 2013 в 14:48 #3 Опубліковано 15 Травня, 2013 в 14:48 Даю чітку відповідь фінансують батьки.Погоджуюсь, пора звикнути що держбюджет (ну чи місцевий, пофіг) фінансує лише зарплатний фонд працівників навчальних закладів.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.