Перейти до змісту

Як я стала лохом... Майже відверта сповідь

Irochka

Рекомендовані повідомлення

тлумачний словник відкрий і прочитай, а в мене там помилка вийшла бо писав з смартфона і не догледів, мало бути "сторицею"

дякую за пораду))))))))

але в тлумачному словнику немає слова "ториця") :0151:

раз ми перейшли на "ти", то дозволю собі зустрічну пораду: взагалі частіше відкривай книги, одного тлумачного словника тобі може бути мало) там правил хорошого тону немає)))

я ж кажу з помилкою написав, хоча для деяких унікумів взагалі не має значення хто що пише аби якусь помилку знайти не суттєву та й обгадити чи вколоти когось, хоча всім решта читачам там все було зрозуміло, якщо це тобі в чомусь допоможе - удачі. ось саме й тому про "ви" з тобою ніякої мови не може бути.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 82
  • Створено
  • Остання відповідь

Dieselsmart, судячи з твого нікнейма, Liberta тобі щонайменше у старші сестри годиться, якщо не в мами :)

Та й хамити старшим якось негарно. Тим паче жінкам.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Dieselsmart, судячи з твого нікнейма, Liberta тобі щонайменше у старші сестри годиться, якщо не в мами :)

Та й хамити старшим якось негарно. Тим паче жінкам.

оце насмішив - мама, ти завжди по ніку судиш про людей? в такому разі більше мені нема з тобою про що говорити. а щодо віку так це теж не показник інтелекту, ну старша на 1рік той що? читаючи ту дурість, що вона написала, складається враження, що це її дочка років 5-ти бавиться компьютером коли за нею ніхто не доглядає.

а загалом вся ваша писанина до теми не відноситься, тож закругляйтеся, досить уже флудити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

*рука-лицо* *лицо-стол*

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Dieselsmart, той факт, що різниця у віці між тобою та Liberta складає всього лиш рік, говорить аж ніяк не на твою користь.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Була подібна ситуація в мене, тільки сторона винаймач наперед була попереджена про кількість коштів яка буде вкладена в ремонт, тільки вони (кошти ) будуть зараховані в рахунок оренди.

Тут ситуація звичайно інша:

1, порада не сумуйте за витрачені кошти

2, бережіть здоровя та нерви їх Ви не купите...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

erica, ні це не вам адресувалось, це для інопланетян було написано:

а загалом вся ваша писанина до теми не відноситься, тож закругляйтеся, досить уже флудити.
мало того пишуть якесь безглуздя та ще й про якусь користь сподіваються.

всі побажання, пропозиції, скарги в ЛС.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Клім Моісєйович Кац.

Товариш Рак, ви шо мудак?

© Лесь

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...