Перейти до змісту

Інтернет МТС

Рекомендовані повідомлення

ось в чому діло, діджус зажрався взагалі і перестає подобатись, хочу перейти на МТС.

користувачі МТС підскажіть пакет щоб інтернета було багато, і не дорого

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на тарифі 35+ є послуга "1500мб за 15 грн", діє на протязі місяця, хоча, казали, що можна замовляти декілька разів на місяць.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Поставте opera mini. 31 гривня на місяць безлімітний інтернет.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Поставте opera mini. 31 гривня на місяць безлімітний інтернет.

через Оперу трафік будели лише безлімітний, а на інші програми - там інші умови, здається

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

спочатку спробуйте якість інтернету, а потім замовляйте інтернет -пакети. так як у різних регіонах інтернет може літати, а може повзати!!!!!

рекомендую для перевірки якості інтернету та користування невеликими обсягами даних скористатись

1)послугою смартнет - 50 метрів на день за 1,06грн/день незалежно від того заходили в нет чи ні. послугу можна відключати і включати скільки хочете. тобто цю послугу можна використовувати навіть, якщо заходите в інтернет не досить часто. незнаю як у кого- а у мене абонка знімається менше 1,06, якщо скористатись послугою напротязі декількох годин, наприклад за 2 години підключеної послуги 0,35 грн. http://www.mts.com.ua/ukr/smart.php.

2) послуга супер інтернет. 100 метрів -2,13грн/ за факт користування( в смартах/планшетах буде зніматись щодня, так як на цих пристроях завжди оновлюється ПЗ) -http://www.mts.com.ua/ukr/super_internet.php

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на тарифі 35+ є послуга "1500мб за 15 грн", діє на протязі місяця, хоча, казали, що можна замовляти декілька разів на місяць.

можна конкретніше?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

можна конкретніше?
Не знаю як на джусі, на КС зараз є 2 варіанти анлімного інтернету:

1 (інтернет безмеж) - абонплата 1грн/день знімається кожного дня;

2 (день он-лайн) - 2.5 грн/день платиш тоді коли користуєшся.

ІМХО. У МТС зараз не найкраща якість звязку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 (день он-лайн) - 2.5 грн/день платиш тоді коли користуєшся.

Після використання 50 Мб трафіку протягом дня, до кінця дня буде діяти обмеження швидкості передачі даних — 32 кбіт/с.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

у тарифі «Супер МТС 3D Нуль 35+» - 100 МБ мобільного GPRS-Інтернету на день за 1 грн., платите лише тоді, коли користуєтесь

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

MTS пакет MAX ENERGY За 38,70 (з пенсійним) входять 1,5 Gb, 1500 хв., 1500 смс на міс.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ось в чому діло, діджус зажрався взагалі і перестає подобатись, хочу перейти на МТС.

та діджус реально зажрались. В мене на даний момент тариф безлім+музика так вони "заставляють" переходити на інший, а заставляють тим що з 16,05,13 плата за з'єднання, на моєму діючому тарифі (прислали СМСку), буде 50 коп. При моїх 200-300 дзвінках на місяць це виливається в нормальну суму.

Думаю зараз що краще купити Лайф чи МТС (акцент також роблю на інтернет) бо номер міняти мені не в кайф, все ж таки більше 8 років користуюсь

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та діджус реально зажрались. В мене на даний момент тариф безлім+музика так вони "заставляють" переходити на інший, а заставляють тим що з 16,05,13 плата за з'єднання, на моєму діючому тарифі (прислали СМСку), буде 50 коп. При моїх 200-300 дзвінках на місяць це виливається в нормальну суму.

Думаю зараз що краще купити Лайф чи МТС (акцент також роблю на інтернет) бо номер міняти мені не в кайф, все ж таки більше 8 років користуюсь

Переписувався з техпідтримкою КС. Оказується плата за з'єднання буде тільки при дзвінкана інші оператори.

Всеодно вони козли ... дорого. Треба переходити на щось інше (((

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...