Перейти до змісту

Антивіруска для андроїда

meic

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Порадьте гарну антивіруску до андроїда!!!

Немає значення чи якусь гарну безкоштовну, або ламану (якщо можна киньте силку).

А то 5 місяців користувався без нарікань, а сьогодні почав глючити сенсор...

Опубліковано

SOS.jpg

ондроід запхнути в 2, ні, краще в 3 штуки.

замотати бінтом, облити зеленкою і йодом (дуже важливий порядок, саме в такій послідовності)

покласти в морозильну камеру

Опубліковано
  В 04.05.2013 в 15:48, Driver сказав:

Швидше за все сенсору прийшов кінець.

Антивіруска для андроїда без потреби.

якби сенсору був гаплик тоб він просто не робивби, а в мене інколи самі кнопки нажимаються, а після того як хтось позвонить починає глючити тому сподіваюся що це вірус

Опубліковано
  В 04.05.2013 в 15:59, meic сказав:
  В 04.05.2013 в 15:48, Driver сказав:

Швидше за все сенсору прийшов кінець.

Антивіруска для андроїда без потреби.

якби сенсору був гаплик тоб він просто не робивби, а в мене інколи самі кнопки нажимаються, а після того як хтось позвонить починає глючити тому сподіваюся що це вірус

така сама фігня була. це сенсор глючить. замінив на новий і все ок.

Опубліковано

китайоза сам по собі глбчить як його нафарширувати прогами та іграми... навіть мій самсунг висне та інколи вілмовляє сенсор.... лікую резетом) антивірус діє тільки коли з телефона якась зло-прога відправляє спам листи і т.д.

• 1 місяць потому...
Опубліковано

сенсор вже неглючить,

а на майбутне взагалі для андроїда потрібна антивіруска?

Опубліковано
  В 12.06.2013 в 14:18, meic сказав:

сенсор вже неглючить,

а на майбутне взагалі для андроїда потрібна антивіруска?

З власного досвіду скажу що тільки жере оперативну пам'ять, потреби в ньому не бачу.

Опубліковано
  Цитата

взагалі для андроїда потрібна антивіруска?

Ні. Це Лінукс. А під Лінукс вірусів написано - на пальцях 2-х рук можна перерахувати.

Опубліковано

Так то во но так, вірусів які б щось серйозне зробили із андроїдом то може і нема, але зловити шкідника, який декількома смс спустошить рахунок можна запросто.

Я собі поставив доктора веба лайт, але вмикаю його тільки коли ставлю підозрілу програму, чи коли лазиш по сайтах які постійно щось хочуть поставити, в інший час він вимкнений.

Опубліковано
  Цитата

З власного досвіду скажу що тільки жере оперативну пам'ять,

на дохлячому апараті можливо це і помітно, але на дохлячому і вірус буде кашляти ))

Цитата

Ні. Це Лінукс. А під Лінукс вірусів написано - на пальцях 2-х рук можна перерахувати.

На Андроїд, напевно, більше і по кишені вони б'ють відчутніше.

Цитата

Так то во но так, вірусів які б щось серйозне зробили із андроїдом то може і нема, але зловити шкідника, який декількома смс спустошить рахунок можна запросто.

+100500

Цитата

Я собі поставив доктора веба лайт, але вмикаю його тільки коли ставлю підозрілу програму, чи коли лазиш по сайтах які постійно щось хочуть поставити, в інший час він вимкнений.

а як забудеш ввімкнути?

Опубліковано

SunSeth, із смарта я сиджу в основному на трьох сайтах через оперу міні, щось нове ставлю досить рідко, в основному переставляю старе :) тому сенсу його тримати увімкненим не бачу особливо.

Ну а якщо забуду, то буде наука...

Опубліковано
  Цитата

На Андроїд, напевно, більше і по кишені вони б'ють відчутніше.

Я про "вірус" в прямому смислі. Типу як під Вінду. І під Лінукс. З рештою, не рутованому апарату вони мало зашкодять.

І це справді типу віндових "локерів", або ж шкідників. Які просто можуть наробити бяки не системі, а рахунку на сім-карті.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...