Перейти до змісту

Потрібна допомога при виборі комп'ютерних комплектуючих.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Потрібна допомога при виборі деяких комплектуючих, а саме: клавіатура, мишка, акустика.

Пишу ті речі, котрі сподобались, однак з охотою прочитаю ваші пропозиції.

Клавіатура: бюджет до 1000,00 грн. шукаю щось якісне, бажано з підсвіткою, обов'язкова наявність клавіш мултимедіа.

Зараз надивився два екземпляра, що ви можете про них сказати?

1) SteelSeries Apex ( http://steelseries.c...gaming-keyboard )

2) Microsoft Sidewinder X6 ( http://www.microsoft...der-x6-keyboard )

Мишка: бюджет до 900,00 грн. шукаю якісну, зручну, зараз мишка оптична, шукаю лазерну, з чутливістю не меньше 3200 dpi.

Надивився такі два екземпляра, що можете про них розповісти?

1) MadCatz R.A.T. 7 ( http://www.cyborggam...m/prod/rat7.htm )

2) SteelSeries Sensei ( http://steelseries.c...elseries-sensei )

Акустика: бюджет до 2000,00 грн. люблю слухати музику різних жанрів, дивитись кіно, ну і звісно грати в ігри. Шукаю акустику з найкращим співвідношенням ціна\якість.

Надивився такі екземпляри:

1) Edifier HCS5640 ( http://hard.rozetka....characteristics )

2) Edifier S530D ( http://hard.rozetka....characteristics )

3) Edifier R2700 ( http://hard.rozetka....characteristics )

Буду дуже вдячний за будь-яку інформацію і пропозиції.

Опубліковано

Клавіатура: бюджет до 1000,00 грн.

Мишка: бюджет до 900,00 грн.

фігасє. У кого-то суп жидкий, у кого-то жемчуг мєлкій....

Опубліковано

Вибір непоганий , але тут більше діло смаку . Якщо в тебе перший ігровий комп --- довірся інтуїції . Якщо не перший --- подумай , що тобі не вистачало раніше . Просто різні мишки заточені під різні ігри : якщо для всіляких ельфів треба одну миш , то для стрілялок зовсім іншу . Ну і про килимок не слід забувати , все-таки гризун по ньому бігає . Коротше , мишка --- то індивідуальне . Думай , що тобі треба . Зручність , якусь фішку для ігор чи просто стильну мишку на столі . Я собі зупинився на A4Tech Bloody V3 , чудова мишка , але є і кращі , тільки мене задушить жаба купувати мишку за 1000 грн . :_07:

На рахунок клави --- я собі , як моя здохне , думаю купувати механічну клаву . Дуже вже їх хвалять . І тут я схильний людям вірити . І десь за 1000 грн можна купити таку , як тобі треба . Тільки на рахунок підсвітки -- в багатьох підсвічуються тільки латинські літери і нема української розкладки , не знаю , чи тебе це влаштує . Особисто мені підсвітка не треба , бо ніколи не працюю за компом в темноті .

Знову ж таки треба визначитися -- тобі треба тільки модну і красиву клаву на стіл , чи хочеш в щось гратися .

Якось так

Опубліковано

Mykola81, позиція зрозуміла, дякую за підсказку на рахунок механічної клавіатури (треба буде подивитись, здається Steel Serias механічна).

Хочу розяснити - мені не потрібна мега наворочена і крута техніка, просто що клавіатура, що мишка, що акустика в мене вже років 5, відповідно викинути по 1000-1500 гривень за 5 років служби я рахую невеликою суммою)

Щураз дякую)))

Клавіатура: бюджет до 1000,00 грн.

Мишка: бюджет до 900,00 грн.

фігасє. У кого-то суп жидкий, у кого-то жемчуг мєлкій....

Раз на 5 років витратити 2000 гривень на клаву і мишку це небагато!!! Порахуй це 34 гривні в місяць!!! якщо для тебе це багато, то я незнаю на якій роботі ти працюєш, якщо взагалі працюєш)))

Опубліковано

Раз на 5 років витратити 2000 гривень на клаву і мишку це небагато!!! Порахуй це 34 гривні в місяць!!!

На клаву і мишу достатньо по 15-20 долярів потратити раз на тих самих 5 років.

якщо для тебе це багато, то я незнаю на якій роботі ти працюєш, якщо взагалі працюєш)))

Тебе це турбує? Ти хочеш про це поговорити?
Опубліковано

Раз на 5 років витратити 2000 гривень на клаву і мишку це небагато!!! Порахуй це 34 гривні в місяць!!!

На клаву і мишу достатньо по 15-20 долярів потратити раз на тих самих 5 років.

якщо для тебе це багато, то я незнаю на якій роботі ти працюєш, якщо взагалі працюєш)))

Тебе це турбує? Ти хочеш про це поговорити?

Так вони за такі гроші взагалі ніякі, це те саме, що порівнювати мерседес і жигуль, і перше, і друге машина, але ж вони зовсім різні!!!

І ні, мене це не турбує)))

Опубліковано

ну, об коліно ламаються за раз і 100-баксова і 50-гривнева клавіатура.

так що нєфіг випендрюватися, я вважаю...

і про акустику - якщо звуковуха інтегрована, то так само нєфіг випендрюватися крутими колонками. все одно різницю почує тільки людина з музичним слухом при високих бітрейтах.

ну, хоча на колір і смак...

Опубліковано

і про акустику - якщо звуковуха інтегрована, то так само нєфіг випендрюватися крутими колонками. все одно різницю почує тільки людина з музичним слухом при високих бітрейтах.

ну, хоча на колір і смак...

Про клаву - ламати її об коліно я нізащо небуду, навіть якщо вона за 50 гривень!!!

Про дискретну звукову карту я розумію, але питання залишається - яка з акустик краще???

В загальному Ви все правильно пишете...)

Опубліковано

нєнє - однаково довго служать. ЗАЧЄМ_ПЛАТІТЬ_БОЛЬШЕ?

:0123:

порівнювати мерседес і жигуль, і перше, і друге машина, але ж вони зовсім різні!!!

на наших дорогах різниця лише в вартості ремонту. І ми знову вертаємось до теми про "мєлкій жемчуг"...
Опубліковано
нєнє - однаково довго служать. ЗАЧЄМ_ПЛАТІТЬ_БОЛЬШЕ?

це й малося, в принципі, на увазі)

Опубліковано

нашо вам ті "пердушки" з буфером

і з гавно-китайською(навіть не польською) тирсоплитою

буфер - то для викорінювання сусідів, перевірено

якшо ви його нечуєте, то його чує весь будинок

а це свідчить про підвищений звуковий тиск АС на низьких частотах,

що погано впливає на відтворення звукової картини трека

(якшо берете в общагу - то да, святе, перед посонами понти кинути ;-) )

от вибрав, малость не вкладається у ціну ....

http://hard.rozetka....rand/p157240/#u

Выходная мощность 2 × 120 Вт

Диапазон частот 32 – 20 000 Гц

sven_grand_3640448.jpg

http://hard.rozetka....studio/p157282/

чи таке

дані апарати себе покажуть нормально

(хоча в першій АС сумніви наводять малі розміри тепловідвода ззаду)

Опубліковано

нашо вам ті "пердушки" з буфером

і з гавно-китайською(навіть не польською) тирсоплитою

буфер - то для викорінювання сусідів, перевірено

якшо ви його нечуєте, то його чує весь будинок

а це свідчить про підвищений звуковий тиск АС на низьких частотах,

що погано впливає на відтворення звукової картини трека

(якшо берете в общагу - то да, святе, перед посонами понти кинути ;-) )

от вибрав, малость не вкладається у ціну ....

http://hard.rozetka....rand/p157240/#u

Выходная мощность 2 × 120 Вт

Диапазон частот 32 – 20 000 Гц

sven_grand_3640448.jpg

http://hard.rozetka....studio/p157282/

чи таке

дані апарати себе покажуть нормально

(хоча в першій АС сумніви наводять малі розміри тепловідвода ззаду)

Я не сильно розбираюсь в акустиці, але думаю за такі гроші ця акустика має бути просто супер, однак таких коштів в мене немає(((

І з ваших слів я зрозумів, що краще брати акустику 2.0, я правильно зрозумів, чи помиляюсь??? дякую за відповідь)))

Опубліковано

Читаю і не можу зрозуміти, чому накинулись на людину? Немов він має намір витратити ваші кошти! Його справа, навіть, якщо він собі надумав витратити 10000грн, кому яке діло?

На мою думку, що варте уваги

мишка SS Sensei та поверхня для неї SS QcK+

клавіатура SS 6Gv2

щодо акустики, то Microlab SOLO-7C

Опубліковано

Читаю і не можу зрозуміти, чому накинулись на людину? Немов він має намір витратити ваші кошти! Його справа, навіть, якщо він собі надумав витратити 10000грн, кому яке діло?

На мою думку, що варте уваги

мишка SS Sensei та поверхня для неї SS QcK+

клавіатура SS 6Gv2

щодо акустики, то Microlab SOLO-7C

Дякую за розуіння)

На рахунок клавіатури - звик я мати мультимедійні клавіші, вже 5 років як "живу" з ось такою: post-19417-0-14559800-1367093458_thumb.j а на Steel Series 6Gv2 їх немає(((

на акустику треба подивидись...

І запитання до вас: я ковриком ніколи не кристувався, мені просто незручно з ним, невже він справді дає набагато кращу точність???

Опубліковано

щодо акустики, то Microlab SOLO-7C не кращий вибір за такі гроші. була придбана . розчарувала ДУЖЕ.повернута назад на наступний же день.

Опубліковано

щодо акустики, то Microlab SOLO-7C не кращий вибір за такі гроші. була придбана . розчарувала ДУЖЕ.повернута назад на наступний же день.

Дуже дякую за інформацію, а на заміну що взяли, якщо не секрет???

Опубліковано

сорі за офф але в мене системний на ivy bridge коштує дешевше ніж у Вас клава і мишка

якщо по темі то такі деталі не потрібно вибирати по ціні чи по відгуках в інтернетах. краще самому сходити та попробувати на скільки це буде зручно. сам користуюсь ігровою мишкою a4tech x750f лазерна та інших не признаю (бо зручних моїй руці мало)

так що раджу просто пройтись по магазинах поклацати, помацати та послухати ніж викидати ~3К грн тільки начитавшись відгуків в інтернеті

Опубліковано

Spirit_OTF, акустика 2.0 то просто особистий вибір.

Справжньої 5.1 ще не випадало нагоди почути,

тому не можу порадити шось із такого.

Знайомий колись собі вибирав акустику, роки 3 тому,

то аж слину пускав на "Мікролаби" за 1500 грн

(його аргумент - я бачив у сусіда , звучання супер)

Прийшов до нього додом, послухав - нічо особливого непочув.

(хз який там процесор і фанера басовової діжки,

але резонанси 100-200Гц гуділи добре,

що псувало якесь саме просте сприйняття звуку)

...тому

краще брати ... (товар)
пройтись по магазинах поклацати, помацати та послухати

Якшо виберете шось не варте ваших вух - то нічо страшного,

назбираєте через трохи грн

і вже будете знати конкретно, шо хочете почути. :beer:

Опубліковано

Стосовно девайсів, підтримав ТС, не варто жаліти, на справді класну річ кошті, враховуючи, що вона і дійсно послужить не рік, особисто сам, дуже довгий період вважав, навпаки поки до рук не попали класні вуха, після цього понеслось, тому декілька рекомендацій і підказок,якщо мишу SteelSeries тоді замовляй 3ona51.com (перейшовши по ссилці зрозумієш чому), клавіатура в мене така Razer Marauder вибором задоволений на всі 99.9% (могла б бути трошки тихіше, а в основному і функціоналом, і мультимедійними кнопками, і макросами влаштовують у повному, вирішальним нюансом при її виборі стала підсвітка і компактність в поєднанні з мультимедійними кнопками), мишу хотів брати Razer DeathAdder 2013, але не дочекався, та і на очі,а потім в ріки попала A4 Tech Bloody V7, вибір пав дякуючи форму...якщо цікаво можу описати переваги, але вже не сьогодні, в двох словах миша бомба!)) Ах да стосовно акустики, тут я пас, тому що не сам, музику часто на послухаєш, і для цього є просто найсові вуха, моє перше кохання ))) Razer Orca, думаю собі потім взяти все таки гарнітуру (якщо ці вийдуть з ладу коли небуть, адже їм вже роки 3ри стукне скоро, ой ні їм в травні 3шка) але вже SteelSeries Siberia V2 Na`Vi Edition , дуже найсова пара вух, в поєднанні з чудовим мікрофоном, мав можливість потестити!

З.І.: а стосовно людей що жмуть, народ нуяк так можна маючи кошти на Порше їздити на Копійці говорячи, якщо поламається за ці ж гроші я куплю ще таких 20-30 і буду далі їздити, вернувшись до тих же девайсів це зручність, функціонал, і якість які ми отримуємо платячи більше, і не можливо, а так і є націнка в 20% за бренд, але ж бренд і передбачає все вище зазначене.Враховуючи запал людей вище це довга дискусія, тому це лише ІМХО!

Опубліковано

народ нуяк так можна маючи кошти на Порше їздити на Копійці говорячи, якщо поламається за ці ж гроші я куплю ще таких 20-30 і буду далі їздити, вернувшись до тих же девайсів це зручність, функціонал, і якість які ми отримуємо платячи більше, і не можливо,

В кожного свої пріоритети. Якщо мені комп треба для роботи, то мені мишка, навіть така як блуді В7, сто років не тре. І клава з мультімедіа теж до одного місця. А, як вже вище казав, миша і клава за 15-20$ прослужать вони не менше отих мишей і клав, знятих з шатла.
Опубліковано

Стосовно девайсів, підтримав ТС, не варто жаліти, на справді класну річ кошті, враховуючи, що вона і дійсно послужить не рік, особисто сам, дуже довгий період вважав, навпаки поки до рук не попали класні вуха, після цього понеслось, тому декілька рекомендацій і підказок,якщо мишу SteelSeries тоді замовляй 3ona51.com (перейшовши по ссилці зрозумієш чому), клавіатура в мене така Razer Marauder вибором задоволений на всі 99.9% (могла б бути трошки тихіше, а в основному і функціоналом, і мультимедійними кнопками, і макросами влаштовують у повному, вирішальним нюансом при її виборі стала підсвітка і компактність в поєднанні з мультимедійними кнопками), мишу хотів брати Razer DeathAdder 2013, але не дочекався, та і на очі,а потім в ріки попала A4 Tech Bloody V7, вибір пав дякуючи форму...якщо цікаво можу описати переваги, але вже не сьогодні, в двох словах миша бомба!)) Ах да стосовно акустики, тут я пас, тому що не сам, музику часто на послухаєш, і для цього є просто найсові вуха, моє перше кохання ))) Razer Orca, думаю собі потім взяти все таки гарнітуру (якщо ці вийдуть з ладу коли небуть, адже їм вже роки 3ри стукне скоро, ой ні їм в травні 3шка) але вже SteelSeries Siberia V2 Na`Vi Edition , дуже найсова пара вух, в поєднанні з чудовим мікрофоном, мав можливість потестити!

З.І.: а стосовно людей що жмуть, народ нуяк так можна маючи кошти на Порше їздити на Копійці говорячи, якщо поламається за ці ж гроші я куплю ще таких 20-30 і буду далі їздити, вернувшись до тих же девайсів це зручність, функціонал, і якість які ми отримуємо платячи більше, і не можливо, а так і є націнка в 20% за бренд, але ж бренд і передбачає все вище зазначене.Враховуючи запал людей вище це довга дискусія, тому це лише ІМХО!

Шкода, що акція закінчилась(((

а Ви довго до клавіатури звикали???

і чи зручно використовувати мультимедійні клавіші через комбінацію з Fn???

Опубліковано

Дуже дякую за інформацію, а на заміну що взяли, якщо не секрет???

був ресівер томсон. він скляк...взяв соло- і почув який це шлак в порівннянні...

зараз

Yamaha RX-V461 (HTR-6040)

Опубліковано

Для миші обовязково потрібна поверхня (для чіткого позиціонування сенсора), якщо ж трап'яна поверхна висока, тоді можна подивитись в сторону платика. Типу Razer Vespula або ж дешевшого SS 4HD Pro Gaming

Щодо клавіатури, тоді дивись в сторону Razer BlackWidow Ultimate або ж Logitech G710+

Опубліковано

Стосовно девайсів, підтримав ТС, не варто жаліти, на справді класну річ кошті, враховуючи, що вона і дійсно послужить не рік...

ну-ну... в мене клава за 10 баксів. мишка ще дешевше вартує. працюють вони разом вже рік (якщо не збрешу) сьомий-восьмий і без глюків.

думку хіба що про колонки підтримаю, бо в мене якось вони прожили роки 3... а потім почала права пропадати, тому поміняв.

Опубліковано

Мишка: бюджет до 900,00 грн. шукаю якісну, зручну, зараз мишка оптична, шукаю лазерну, з чутливістю не меньше 3200 dpi.

У меня вот такая - http://hard.rozetka....y_v7/p248028/Цена, качество, дизайн.

Клавиатуру хочу взять такую, может и Вам понравится - http://hard.rozetka....talker/p230143/

Колонки - качество цена: Microlab Solo7 или бюджетней - http://www.novatrade...f-31-black.html

Но, если вы меломан, советую подсобирать денег на акустику, 2000грн для хорошых, новых колонок, маловато.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...