Перейти до змісту

Допоможіть запустити (установити) предустановлену Windows 8

lion1106

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Всім доброго дня! Є така проблема придбався ноут вчора з предустановленою Windows 8. Від послуг установки в магазині відказався вони хочуть за це додаткову платню. Попробував дома запустити не получається. При запуску ноута вискакує автоматичне відновлення системи, а сам диск на якому вона чимось закритий. Може хтось стикався з такою печалькою. Як це можна запустити не вбиваючи, цікаво запустити саме цю предустановлену. Підкажіть де собака зарита!!! Буду вдячний!!!!

Опубліковано

Форматни вінта якимось тіпа акронісом загрузочним або йому подібними програмами і усьо) Далі уже по стандарту установка вінди

Опубліковано

Так от хочеться цю запустити з ключиком глянути просто з такою проблемою ще не стикався а найти корінь зла хочеться ноут був куплений в Ельдорадо.

Опубліковано

Став в біосі загрузку з двд , запускай установку системи , якщо не буде запускатись - жми пробіл , таке буває , ну а далі все стандартно побачиш розділи , повидаляй їх , створи нові , відформатуй і чекай завершення установки.

І для чого запускати стару ? став нову і не заморачуйся.

Опубліковано

Ельдорадо і є коренем зла.

Може 'специ' вже вклали вінду заводську.

Також недавно купував з предустановленою 8 (не в ельдорадо), проблем ніяких, вкл. ноут і 8 завантажилась.

Скоріш за все дійсно "ельдорадовські спєци" полазили, треба було в магазині включити і перевірити.

Опубліковано

нічого не буде.... запускай режим відновлення і слідкуй інструкціям.... якщо в тебе ноут hp тр краще вінду не переустановлюй сам бо нічого не вийде... не получиться звертайся в пп

Опубліковано

Так от не я купляв сусідка купила і прийшла до мене а в мене є бажання найти той "корінь зла"

правильно "предустановлена" вінда, при першому запуску повинна попросити ввести особисті дані і ключик .. після чого запуститись .. ніяких складностей немає .... якщо в вас щось не так - значить над ноутом вже хтось "мудрував" ... саме просте рішення - переставити по новому ( з нета стягнути ту версію, під яку у вас є ліцензійний ключ) ... якщо немає можливості - можу допомогти з диском ( за сік :) )

з дисками проблем ніяких! Тут просто хтось помудрував і все от хочеться найти.

ноут самсунг355V5C

Опубліковано

ну пробуй... але останній раз як я стикався з такою проблемою в мене пішло 8 год... в них захист на uefi i hdd стоїть.. вінду переустановити не так і легко як ви думаєте..

Опубліковано

Ноут зданий назад в магазин. Політика в них така Віндовс 8 є але запакований і без нас ви не розпакуєте ця послуга розпакування та налаштування платна 300грн. Але після моеї суперечки сказали що все до 17:00 працювати буде як годинник отже чекаю 17:00. І відпишусь.

Опубліковано

послуга розпакування та налаштування

геніально

за розпакування коробки з ноутом\тв\праскою - скоро також почнуть брати гроші

Опубліковано

Ноут зданий назад в магазин. Політика в них така Віндовс 8 є але запакований і без нас ви не розпакуєте ця послуга розпакування та налаштування платна 300грн. Але після моеї суперечки сказали що все до 17:00 працювати буде як годинник отже чекаю 17:00. І відпишусь.

задай им ноут обратно и не ходи больше к ним

Опубліковано

ця послуга розпакування та налаштування платна 300грн.

купував тв , вони сунули послуги щодо перевірки на биті пікселі і тп. Кажу мені нічого не потрібно тільки тв, на биті бікселі чи ще щось кажу в мене буде 14 днів щоб перевірити, не сподобається принесу назад, після цього відразу заспокоїлись.

А з розпакування вони здається загнались, мде . Ну зрозуміло з.п 1,500, треба якісь бонуси шукати. Інколи заходиш в ельдорадо чи фокстрот, 15 продавців-консультантів 5 клієнтів на магазин :) от і бізнес

Опубліковано

так ні нуот зданий з притензіею а коли показали заяву в відділ справ споживачів то всі швиденько зашуршали і через півгодини їду забирати ноут з установленою оригінальною 8 задарма. Дві хвилини дискусії і одна надрукована заява в відділ захисту споживачів. навіть не відісла поки. Але сусідка сказала, що вона цього так незалишить.

Опубліковано

задай им ноут обратно и не ходи больше к ним

Я до них ніколи неходжу то маю сусідку жінка 35 років, срочно ноут їй потрібен був так вона не порадишись зі мною пішла бо в них дешевше було. От тепер має науку. А я все то в неті беру або в знайомих. А ці магазини на таких необізнаних людей і розраховані я дувуюсь як вони ще з неї за відкриття коробки гроші не почали вимагати.

Опубліковано

ну пробуй... але останній раз як я стикався з такою проблемою в мене пішло 8 год... в них захист на uefi i hdd стоїть.. вінду переустановити не так і легко як ви думаєте..

Я коли на свій стаціонарний ставив перший раз вінду 8 в мене теж пішло 4 години. Запускаеться диск появляється сине віконичко і на цьому установка зависає. Що я тільки не пробував скачав 6 різних образів і через діск і через флешку, зависав і все. На сілдуючий день після довгого копирсання в неті на якомусь американському сайті знайшов підказку а все було просто тільки Біос обновити треба. В мене теж UEFI мамці є.

Опубліковано

колись робив такий фокус з ХР : ставив будь-яку крякнуту вінду, потім скачував з нету програмку для заміни серійного номера вінди і вводив той що на наклейці. так вінда ставала ліцензійною.

попробуй - може й тут таке пройде

Опубліковано

Добре, що проблему вирішили, все правильно зробили. Але ж нащо вам те ельдорадо? Є стільки чудових фірм з відмінним сервісом!

Скільки я уже тих людей набачився, котрі купили у цих мережах ноут із "знижкою" або "безвідсотковим" кредитом на десяток відсотків дорожче, ніж у нас,

розповідали, як їм пропонували послугу налаштування за суму, за яку можна майже купити ліцензію на віндовс. Де ваш розум, люди?

Опубліковано

Де ваш розум, люди?

Я спробую пояснити.

Річ у тім, що всі ці мережі якраз і розраховані на людей НЕ просунутих у техніці та різного роду закупках. Так би мовити "на село", без образ.

А коли звучить фраза "безпроцентний" - це взагалі супер. Людині вигідно купити в кредит (простіше, так скажемо), аніж збирати потрібну суму кілька місяців чи років.

Взяв нотіка, користуєшся, а гроші, замість відкладати - гасиш кредит (безпроцентний). Не будемо вдаватисчя в подробиці оцього "безпроцентного". Всі і так все чудово знають.

Йдемо далі. пересічний покупець, який хоче купити нотік / планшет / ТВ не буде шукати фірми, які це продають! Йому потрібен - МАГАЗИН. такий собі супермаркет (як продукти, тільки з технікою). От Ти, Yuraul, в своїй фірмі можеш показати на вітрині КУПУ всього для вибору? Не можеш. зате ти можеш показати прайс із ЗНАЧНО нижчими цінами, і показати на екрані монітору, але не можеш дати пощупати. А якби ти ще міг сказати, що в тебе в куточку сидить дєвачька, яка оформить "безпроцентний" кредит на покупку - ВСЕ! Ти найкращий продавець. І твоя фірма теж найкраща.

Але от люди вже звикли, що їх закоикають різного роду заманухами (рекламою) в магазин. А якщо в тебе немає реклами - до тебе такий покупець, нажаль, не прийде. Навіть, якщо в тебе в куточку будуть сидіти 3 дєвачькі.

І ще одне. Коли мамі купував телевізора, ви не повірите, я ШУКАВ продавця, який би зміг мені продати його. Гукав "Агов! Люди!!!"

Їх там тупо немає. Мене ніхто не тягнув за рукав і не обскакував. Тепер там працюють самі стійкі. І вони реально задовбані. А деякі ще й "ну ладно, шо ви там хатєлі?"

Я попросив - включіть мені його дайте пульт. Все решта я вам сам про нього розповім і вирішу.

Опубліковано

Особисто я як і більшість форумчан при купівлі техніки дію слюдуючим чином: після того як придивився собі якусь техніку в неті але мене ще "терзают смутні сумніви" для розвіяння яких я находжу в Луцьку якись сУпермаркет похожі на Ульдорадо заходжу дивлюсь, мацаю ту модель які мені в неті сподобалась, промиваю запитаннями мозок навязливим консультанта і задовільнивши бажання побачити бажану техніку їду додому і спокійно заказую в неті чи в знайомих. Ось як на мене для чого ось ці супер-пупер маркети існують.

Опубліковано

Але ж нюанс 8 поставили а активувати ..уй забили. Сучі діти. В топку таких працівників.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...