SysR Опубліковано 17 Квітня, 2013 в 12:18 #1 Опубліковано 17 Квітня, 2013 в 12:18 У Луцьку невдовзі може з’явитися громадська організація, яка контролюватиме стан дорожнього покриття, якість ремонту міських доріг, а також те, як дорожники виконують гарантійні зобов’язання.Про це 16 квітня в ефірі Волинського телебачення повідомив депутат Луцької міської ради Андрій Осіпов.Він зазначив, що створення такої громадської організації - його ідея. На це його надихнула нещодавня поїздка до Сполучених Штатів Америки.У США розвинений громадський рух, і мешканці створюють організації, які опікуються ремонтом навіть однієї вулиці. Після того, як дорогу на вулиці відремонтують – громадське об’єднання закривають, розповів Осіпов.«Я вважаю, що сьогодні необхідно створити у Луцьку повноцінну самостійну громадську організацію, яка буде контролювати якість ремонту доріг. Привідкрию завісу. Вже підготовлені документи щодо створення цієї організації», - зазначив Осіпов.Він повідомив, що буде засновником цієї організації, втім після презентації об’єднання передасть повноваження вибраному голові.«Я буду лише її засновником і розпочну цю справу, а через 2 місці передам її обраному від громадськості керівнику, аби не мати на неї впливу, аби організація контролювала і мене в тому числі», - обіцяє депутат.Організація контролюватиме ремонт доріг, витрати на проведення робіт, гарантійне обслуговування, вона порівнюватиме досвід інших областей і міст, а також напрацьовуватиме проекти рішень для міської ради.Осіпов розповів, що організація матиме назву «Луцькі дороги» та буде досить вузькоспеціалізованою.©
nemo Опубліковано 17 Квітня, 2013 в 12:43 #2 Опубліковано 17 Квітня, 2013 в 12:43 У Луцьку невдовзі може з’явитися громадська організація, яка контролюватиме стан дорожнього покриття, якість ремонту міських доріг, а також те, як дорожники виконують гарантійні зобов’язання.Про це 16 квітня в ефірі Волинського телебачення повідомив депутат Луцької міської ради Андрій Осіпов.Він зазначив, що створення такої громадської організації - його ідея. На це його надихнула нещодавня поїздка до Сполучених Штатів Америки.У США розвинений громадський рух, і мешканці створюють організації, які опікуються ремонтом навіть однієї вулиці. Після того, як дорогу на вулиці відремонтують – громадське об’єднання закривають, розповів Осіпов.«Я вважаю, що сьогодні необхідно створити у Луцьку повноцінну самостійну громадську організацію, яка буде контролювати якість ремонту доріг. Привідкрию завісу. Вже підготовлені документи щодо створення цієї організації», - зазначив Осіпов.Він повідомив, що буде засновником цієї організації, втім після презентації об’єднання передасть повноваження вибраному голові.«Я буду лише її засновником і розпочну цю справу, а через 2 місці передам її обраному від громадськості керівнику, аби не мати на неї впливу, аби організація контролювала і мене в тому числі», - обіцяє депутат.Організація контролюватиме ремонт доріг, витрати на проведення робіт, гарантійне обслуговування, вона порівнюватиме досвід інших областей і міст, а також напрацьовуватиме проекти рішень для міської ради.Осіпов розповів, що організація матиме назву «Луцькі дороги» та буде досить вузькоспеціалізованою.©У розробці: ГО - контролю виконання правил ПДД водіями ГО - контролю виконання правил ПДД велосипедистами..............................................................ГО по контролю за ГО .............................................................То все "фігня" на "посном маслі", а на сам перед реклама самого депутата, хоч якась страховка на наступні вибори.
bandit Опубліковано 17 Квітня, 2013 в 12:45 #3 Опубліковано 17 Квітня, 2013 в 12:45 поживем, побачимо чи дасть це щось
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.