Перейти до змісту

Підробіток для студента(одноразово, вантажник)

yarik1

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Власне пропоную підробіток для студента. Потрібно 2 крепких хлопця для перенесення будівельних матеріалів в квартиру на 9 поверх(ліфт не працює). Будівельні матерали всі в мішках(пісок, цемент), близько 40-50 мішків. Реально роботи на двох на години 3. Можна і 1 хлопця хто реально сам зможе це зробити. Деталі і пропозиції з цінами за роботу в ПП.

Опубліковано

в правилах форуму ціну потрібно вказувати в першому пості !

Підйом одного мішка цементу від 1 грн за поверх

Думаю що знайду людей зовсім на іншу ціну. Роботи на години 3. Ціна поки не сформована. Хто запропонує найнижчу ціну з тим і домовлюся.

Опубліковано

Да, мішок цементу 50 кг. Піску десь в цих межах також. пісок фасований може навіть і менше 50. Я це прекрасно розумію того і шукаю 2 чоловік. Двом нести мішок цементу це нормально як на мене.

Опубліковано

Роботи на години 3

Це якщо двожильні студенти знайдуться :_07:

Я хотів би побачити ТС після третьої ходки наверх і почути за скільки він занесе ті

мішки, які залишились :_07: .

Опубліковано

PPArhangel, ціна от фанаря чи стандартна? цікаво просто

ібо 9 пов х 50 шт. = 450

вдогонку:

Двом нести мішок цементу це нормально як на мене.

по сходах? удвох ? - оператора також викличте - думаю на відео грн відібєте

=) (іронія)

Опубліковано

хлопці я сам працюю будівельником і доводилось не один раз носити буд матеріали і бой в верх і в низ.

1 гривня це мінімальна ціна яку платить замовник, як вище сказали хай попробує зробити сам пару ходок! " нести на 9 поверх в двох мішок цементу " ТС як ви собі це представляєте?

Я можу запропонувати 150 грн ТС якщо він сам за 6 годин занесе весь груз. :) я думаю що не він ні його родичі не захочуть нести. Такщо або предлагайте реальну ціну або носіть самі. Можна ще електро підйомнік в оренду взяти

Опубліковано

почнемо з того, що я нікого не силую носити мішки. Люди самі пропонують ціну за яку готові це робити. Я за це плачу гроші. Давайтие по темі, хто готовий носити, пишем ціну в ПП. Хто супер будівельник , але не готовий - просто читаємо. Дякую.

Опубліковано

Правила оформлення оголошень розділу

Для того, щоб не було флуду і суперечок у даній темі, пропоную слідувати невеличким підказкам.

1) (Бажано) зазначити фірму/роботодавця

2) Чітко описати посаду, вимоги до претендента.

- освіта

- стаж

- вік

- стать

- досвід

- додаткові вимоги

3) Описати, що може дати роботодавець.

- орієнтовна ЗП.

- Соціальні блага (Соц пакет: відпустка, лікарняний, окремий кабінет, службове авто, тощо)

Опубліковано

http://www.domslugba...w-services.html ось тут є приблизні ціни

Дякую, як варіант. Послуги вантажника Перша година 60 грн, кожна наступна 45. Це фірма, яка платить податки, забезпечена інвентарем та інше.

Опубліковано

Власне пропоную підробіток для студента. Потрібно 2 крепких хлопця для перенесення будівельних матеріалів в квартиру на 9 поверх(ліфт не працює). Будівельні матерали всі в мішках(пісок, цемент), близько 40-50 мішків. Реально роботи на двох на години 3. Можна і 1 хлопця хто реально сам зможе це зробити. Деталі і пропозиції з цінами за роботу в ПП.

в Вашому випадку дешевше вийде запросити майстра і поремонтувати ліфт!!! і самому перевозити вантаж!

ліфтом возити будеш 50 мішків мінімум 45хв!!!

Опубліковано

в Вашому випадку дешевше вийде запросити майстра і поремонтувати ліфт!!! і самому перевозити вантаж!

ліфтом возити будеш 50 мішків мінімум 45хв!!!

якщо новобудова, то вумні ліфтери спеціально ліфт відключають, поки народ ремонти робить

Опубліковано

Краще хай вумні шабашники загрузять ліфт по-максимуму і вгроблять??? Потім грошей на ремонт влада/ніхто не дасть, а суми на ремонт немаленькі...

А якщо ліфт впаде з горе шабашніками??? Ви б хотіли сісти за таке? То чим ліфтер то завинив? Чи в нього посада така - сидіти за когось??

Це не випад в сторону будь-якої сторони, це наголос: Якби шабашніки не возили з собою більше 150кг, то і ліфти відключати б не було потреби... Причина і наслідок!!

Опубліковано

в Луцьку є такі крани, сам бачив. Тільки не знаю до якої фірми вони належать.

Треба гуглити/дзвонити/ лопатити рекламну пресу. Або сторити тему "Шукаю послуги крана з висотою підйому 25 м" :)

вручну, навіть двом людям, 50 мішків цементу на 9-ий поверх це утопія... :)

Опубліковано

Робота знову актуальна. Визначився з обємами і з матеріалами. Значить потрібен один хлопець. Занести 15 мішків з першого на 9 поверх. В мішках цемент, пісок, стартова шпаклівка. Всього 15 мішків. Через тиждень-другий думаю що знову потрібно буде. Роботи для одного десь на годину-півтори. Плачу 100 грн. Пропозиції чекаю в ПП.

Опубліковано

Робота знову актуальна. Визначився з обємами і з матеріалами. Значить потрібен один хлопець. Занести 15 мішків з першого на 9 поверх. В мішках цемент, пісок, стартова шпаклівка. Всього 15 мішків. Через тиждень-другий думаю що знову потрібно буде. Роботи для одного десь на годину-півтори. Плачу 100 грн. Пропозиції чекаю в ПП.

яка вага мішків?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...