Перейти до змісту

Соціальна реклама в м.Миколаїв

Saddy

Рекомендовані повідомлення

Зійшов сніг, показав під собою купу "підсніжників" - недопалків, порожніх пляшок, пачок від сигарет, пластикових пакетів та стаканчиків, засобів особистої гігієни. Невже ми не зможемо бути хоча б трішки культурнішими? Невже ми хочемо засрати загадити все навколо? Що ж залишиться нашим дітям...

1365667665_bidlo001.jpg

1365667631_bidlo002.jpg

1365667630_bidlo003.jpg

1365667666_bidlo005.jpg

1365667640_bidlo004.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ой...та це вже в голові не вкладується, як можна собі дозволити викинути на траву, сніг, обгортку, чи ще щось, про розбити пляшку я вже мовчу, та постав її, хтось забере, то ж ні, треба розбити!!!(ТАК ДІТИ ХОДЯТЬ МАЛІ!!!) Знімала відео зимою у парку(Меланжевому) То потім мене питали "А що у вас у Луцьку так брудно?" Не вже тяжко донести до смітника? Руця відвалиця?....P.S. Більше би таких реклам, і у всіх містах, P.P.S И правда, они такие борды не читают...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

" Більше би таких реклам, і у всіх містах!"

Поменьше бы самого быдла,хотя бы в нашем небольшом городе,где есть возможность оперативно реагировать на быдлячие выходки... разными способами...которые действуют... и бигборды быдло не читает,потому что там незнакомые для него слова изображены.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тема перегукується з Рагули против быдла: классификация украинских маргиналов

Певно, Миколаївці теж начитались

Як на мене, така "реклама" позорить нас же самих перед самими собою, перед цивілізованою культурною спільнотою.

Це вже занадто...

Таке "програмування" повинно починатись в школі, продовжуватись в "зомбоящику", пропагуватись в соцмережах...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ой...та це вже в голові не вкладується, як можна собі дозволити викинути на траву, сніг, обгортку, чи ще щось, про розбити пляшку я вже мовчу, та постав її, хтось забере, то ж ні, треба розбити!!!(ТАК ДІТИ ХОДЯТЬ МАЛІ!!!) Знімала відео зимою у парку(Меланжевому) То потім мене питали "А що у вас у Луцьку так брудно?" Не вже тяжко донести до смітника? Руця відвалиця?....P.S. Більше би таких реклам, і у всіх містах, P.P.S И правда, они такие борды не читают...

а Ви не звертали уваги як ці ж самі малі діти викидають папірці з під жвачок/конфет прямо па вулиці/шкільній площадці?

а батьки при дітях викидають папірці від тих же конфет прямо на вулицю?

тут не в рекламі справа.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

rl72, я про дитину яка тільки навчилася ходити, в цей період вона не відповідає за свої вчинки, а тим паче за вчинки батьків, а далі по віку, це вже виховання батьків,школи, або вулиці. Потрібно з дитинства вчити до чистоти.і поваги до навколишнього середовища, І не тільки дітей, а і власників собак, бо дозволяют собі "гуляти" на дитячих майданчиках.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

rl72, я про дитину яка тільки навчилася ходити, в цей період вона не відповідає за свої вчинки, а тим паче за вчинки батьків, а далі по віку, це вже виховання батьків,школи, або вулиці. Потрібно з дитинства вчити до чистоти.і поваги до навколишнього середовища, І не тільки дітей, а і власників собак, бо дозволяют собі "гуляти" на дитячих майданчиках.

так, треба починати вчити і батьків, і власників собак.

дубинкою по спині, або тижневим присудом на прибирання вулиць.

але, на жаль, в нас ті, хто має слідкувати за порядком, теж потребують такого ж навчання (

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

про розбити пляшку я вже мовчу,

Лєхко!

Картіна. Бігають собаки біля магазину (дехто купує хліб і прикормлює їх). А тут виходить мужик, вони до нього підбігати - він мат перемат криком до них, собаки, відповідно, дружно гавкають. Мужик дістає з пакета пусту пляшку, зарання підготовлену це 100% і кидає по собаках. Собаки по сторонам розбіглись, пляшка в дрєбєзгі розлетілась. По дорозі.

Оттак-то, пєчально...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...