Перейти до змісту

Тонування + Польща

DMK

Рекомендовані повідомлення

Доброго дня!

Запланували з друзями поїздку до Польщі, все підрахували, і вирішили що на мому авто вийде дешевше. Але є один нюанс - це тонування авто. Плівка клеїлась в автосалоні, в сервісній книжці є відповідний запис, але немає ніяких печаток. Скажіть, до кого можна звернутись, щоб дали пораду, чи виміряли % просвітлення?

Дякую!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Забей, там столько тонированных машин ездит, шо пи*дец. Сам ездил и никто ничего не говорит! Если не будешь ни с кем залупаться - никто тебя не тронет!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Забей, там столько тонированных машин ездит, шо пи*дец. Сам ездил и никто ничего не говорит! Если не будешь ни с кем залупаться - никто тебя не тронет!

Закон подлости всегда присутствует) Я на таможне, своими глазами видел как на иномарке заставили снимать тонировку своими руками)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В Польщі на це закривають очі. От якщо плануєте в Германію - здирайте тонування)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та ні... Їдемо на закупи, погуляти. Хелм - Люблін - Варшава.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Взагаліто не можна, але як повезе з перевіряючим і зазвичай не звертають увагу, але якщо захочуть придертись до чогось то це буде причина. Треба мати якийсь спеціальній документ- сертифікат на тонування.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 года ездил на тонированом Мерсе и никто ни разу ничего не сказал....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Відчиніть передні вікна...

Цією зимою дружбан так їздив.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Відчиніть передні вікна...

Цією зимою дружбан так їздив.

:))) не тикали на нього пальцем?) Зимою, з відчиненими вікнами - не варіант) Просто я впевнений, що в хелмі можливо проблем і не буде. А от з варшавою - думаю можуть бути.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Читай приват.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я так розумію, проблеми можуть бути лише тоді, коли затоновані передні вікна?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так, але в мене в сервісній книжці - є надпис. "Тонування скла автомобіля". Но печаток, розписів, і якихось поміток сервісу - немає.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мав 2 випадки коли казали, що з тонуванням не впустять. За кожним разом вдавалось домовитись і закінчувалось жартами, і лише раз просили надати сертифікат на тонування (коли такий папірець є, то якось спокійніше).

Читай приват.

А мені в приват теж можна?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А реально купити просто сертифікат в людей, хто цим займається?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

реальніше було перетонуватись в Польщі з сертифікатом і не морочити собі голову

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

реальніше було перетонуватись в Польщі з сертифікатом і не морочити собі голову

А який сенс у тому?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

раз на раз не приходиться. Можна 10 разів кататися, а потім і штраф заплатити і ще й своїми руцями здирати все. Мене один раз прямо на таможні приперли "або здирай, або до "повроту", інший раз поліцаї прямо на трасі гальманули - здер з водійської дверки, далі вони просто не чекали, поїхали...

Якщо комусь повезло і його не помітили, то це не означає, що "можна".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...