Перейти до змісту

Який мінівен 7ми місний кращий?..(ціна,якість,запчастини)

Sanver

Який мінівен 7ми місний кращий?..(ціна,якість,запчастини)  

158 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Прохання після голосування залишити отзив про вибраний авто враховуючи

(ціна,якість,запчастини).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 68
  • Створено
  • Остання відповідь

Якось не коректно складено.Брали б вже авто з приблизно однакових років,схожої ціни і т.д.

Якщо порівнювати Mitsubishi L 400 і Volkswagen Touran,то ясне діло що друге авто краще.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

прошу враховувати - "Який мінівен 7ми місний кращий?..(ціна,якість,запчастини)"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Chevrolet Orlando :ok2:

правда з Вашого списку це самий бюджетний варіант :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як на мене то Toyota Corolla Verso :101010:

Якраз така вже їде до нас в Луцьк :rolleyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Hyundai H200 по перше бус а не мінівен, по друге таке непотрібство, сипиться і запчастин галяк.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо бюджет складає до 10 тис баксів, як було озвучено в іншій темі, то тут треба викреслити більшу половину списку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо бюджет складає до 10 тис баксів, як було озвучено в іншій темі, то тут треба викреслити більшу половину списку.

це вже інша тема, тут три ланки оцінювання, ну і взагалі уподобання, а бюджет може й змінюватися з часом, хіба не так))) головне бачити до яких варіантів схилятися, а надалі вирішувати чи купувати відразу чи підзбирати...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Маємо грандіс. 7 людей їздило не раз на Київ на світязь. Всі сім місць для нормальних дорослих людей абсолютно комфортні. Ну і плюс зовнішній вигляд бомба. Бо наприклад я пробував сидіти на 6-му місці у кіа каренс, то це були найдовші пів години їзди в моєму житті. Дуже тісно, навіть дітям було б тісно, мені так здалось

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дуже перепрошую, але для любителів комфорту понад усе, є Тойота Секвоя.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

уже год езжу на VW caddy 2.0 sdi 2005 года. Машинкой доволен на все сто, комфортный, экономичный и места хватает. Что же касается запчастей, расходники не совсем дешевые, а так как сам занимаюсь ремонтом авто, обслуживаю машину сам. Относительно удобен в плане ремонта. Хотя, как и у всех авто есть свои недостатки: маломощный двигатель, ну, и как мне кажется, оптику головного света, можно было бы и получше сделать...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Маємо грандіс. 7 людей їздило не раз на Київ на світязь. Всі сім місць для нормальних дорослих людей абсолютно комфортні. Ну і плюс зовнішній вигляд бомба. Бо наприклад я пробував сидіти на 6-му місці у кіа каренс, то це були найдовші пів години їзди в моєму житті. Дуже тісно, навіть дітям було б тісно, мені так здалось

Ви забули вказати, що в 7ми місному варіанті спостерігається відсутність багажника.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

для багажу існують багажники і бокси

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вже як переходити на позашляховики, на мою думку, Chevrolet Suburban м'якіша і плавніший хід. Хоча жодна з них не мінівен і в бюджет зовсім не лізуть

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вже як переходити на позашляховики, на мою думку, Chevrolet Suburban м'якіша і плавніший хід. Хоча жодна з них не мінівен і в бюджет зовсім не лізуть

Пропоную окремо створити позашляховики, але мене цікавлять мінівени, і прошу звернути увагу що бюджет у цій темі ролі не грає, головне співвідношення ціни-якості-ремонту для використання на теренах України...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

для багажу існують багажники і бокси

Згідний, але в бюджет полюбому не влазить, а за $14000-$15000 я би взяв http://auto.ria.ua/a...r_10794356.html також з боксом, або http://auto.ria.ua/a...er_7696783.html і більший і комфортніший і електропривід бокових зсувних дверей що взагалі бомба

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як варіант Volkswagen Carevelle, один недолік - ціна космос. А так по комфорту просто класс.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

так чего уж там? Сразу Multivan + макс заряд, очень даже бюджетненько получается :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ви забули вказати, що в 7ми місному варіанті спостерігається відсутність багажника.

я скажу так, з власного досвіду, бо сам пакував, наприклад коли їхали на світязь: семеро людей в машині Кожен брав з собою якийсь рюкзак з мінімальним комплектом на відпочинок, а також три пакета з продуктами. В салон ми взяли 2 рюкзака, все інше було в багажнику, звичайно під зав'язку, та все ж непогано, як на мене

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Volkswagen Caddy long. Да, запчасти недешевые, но по удобству устраивает.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хотя, как и у всех авто есть свои недостатки: маломощный двигатель, ну, и как мне кажется, оптику головного света, можно было бы и получше сделать...

kekc, з двигуном дійсно все плачевно? Сильно відчувається нестача потужності?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Двигун 2,0 м.куб а кіловат дає тільки 51, в 1,9 77квт, при обгонах то напевно відчувається добре.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

действительно, при обгоне 80-110 км\час надо раза 3 прикинуть, успею ли. Зато очень радует расход вкладываюсь 5л/100 в городском цикле

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

действительно, при обгоне 80-110 км\час надо раза 3 прикинуть, успею ли...

зате дружина при обгоні лишній раз хвилюватися не буде))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...