Перейти до змісту

Скарга на difoto

Boss

Рекомендовані повідомлення

Прочитав я тему на тверезу, потім на п"яну, всеодно не зрозумів, що той БОСС хоче довести?

Всього лиш те, що не варто переоцінювати свої можливості і недооцінювати можливості противника.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 202
  • Створено
  • Остання відповідь

Діма, ти пробач, не мені тебе вчити модерувати, але набагато краще/менше гівна було б, якби

того поста ти стер, а своє відношення до автора написав йому в приват.

Я скажу без стьобу і відверто : ти справедливий модератор, але зараз ти перегібаєш.(про босса я взагалі мовчу)

Поставити на місце можна і без вказівки мудаку на те, що він мудак, а вдарити по самолюбству не обов"язково в лице. імхо.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

:) та годі вам, я на людей не ображаюсь. Тим більше на розумово відсталих, які звикли ховатись за віртуальними ніками і сипати погрозами наліво і направо. Є дуже вузьке коло людей, чия думка мене уікавить, щодо усіх інших розумників, то можуть вдавитись слиною - мене чхати на їх думку. Ді, зроби так само. Забий. Воно однаково не зрозуміє.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я за матюки сам піду у 3 дні РО, але такого гнидного коментаря про мікса.... певно варте.

На війні всі засоби хороші.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Всього лиш те, що не варто переоцінювати свої можливості і недооцінювати можливості противника.

Вперше чую, що в нас на форумі вже з'явились якісь "противники". В нас тут одна велика і добра сім'я, зі своїми приколами, зі своїми жартами, зі своїми авторитетами і зі своїми клоунами. Якщо в тебе тут противники, то може ти просто не туди зайшов?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

like a boss

Ще варіанти, не те.

Якщо в тебе тут противники, то може ти просто не туди зайшов?

Можливо.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Прочитав я тему на тверезу, потім на п"яну, всеодно не зрозумів, що той БОСС хоче довести?

чому противника? а не опонента в діалозі / спорі / діскусії...

не треба в кожному бачити ворогів, дуже багато хороших людей.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

чуваки, лише на 6 сторінці теми йому вдалось затролить діфото, і то дуже грубо, тому варто б поповнити відповідну групу )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"Противники", "війна"... люди, так серед нас же провокатор. Певно з тих, в погонах. Вони завжди любили принижувати слабших і плазувати перед тими, хто шапки крав.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"Противники", "війна"... люди, так серед нас же провокатор. Певно з тих, в погонах. Вони завжди любили принижувати слабших і плазувати перед тими, хто шапки крав.

Як же легко такого поважного форумчанина ввести в оману.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та ми ж такі чесні і наївні тут всі, не звикли, що хтось когось хоче в оману ввести.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я за матюки сам піду у 3 дні РО, але такого гнидного коментаря про мікса.... певно варте.

не треба такого писати, тут , на форумі люди молоді(в основній масі) і такого не знають, слава Богу!!! а ті хто знають -- ніколи не будуть публічно говрити... я думаю ви зрозуміли мене. дякую!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

чуваки, лише на 6 сторінці теми йому вдалось затролить діфото, і то дуже грубо, тому варто б поповнити відповідну групу )

Краще відразу заблокувати нік і видалити всі пости.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А самому піти, сили волі бракує?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мізків не вистачає так зробити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Певно, наказ не дозволяє, командир сказав тролити боротись до останнього подиху! :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А я ще плюсанув ТС на початку теми (знову,блєать,мої думки і переконання про справедливість взяли гору над розумом)...

"Пр-р-рошу понять,и пгастить.Молод был,гаррячь..."

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Певно, наказ не дозволяє, командир сказав тролити боротись до останнього подиху! :)

Точно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Идиот ))

nemo бан.

386_v1.png

Як я можу залишити таку популярну тему. Треба ж народ вчити правильно жити.

Це як сеанс одночасної гри в шахи.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Краще відразу заблокувати нік і видалити всі пости.

Якщо б хотіли Вас заблокувати, вже давно це зробили.

P.S Ви даремно пупа рвете.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

БоС - спокойно, все у тебя получиться, не нервничай ))). Иди спать.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Точно.

ні, Plum, не з тих. то була б відповідь - "так точно". ;) без образ Boss, може ви зрозумієте, що вашу особистість ніхто не чіпає, то просто інтернет - віртуальна реальність. і хтось може реалізувати те що в реалі не може. може так...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Треба ж народ вчити правильно жити

Почати варто з себе.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...