maksim7892 Опубліковано 2 Квітня, 2013 в 14:06 #1 Опубліковано 2 Квітня, 2013 в 14:06 Доброго дня всім!Таке одне питання!В мого друга є планшет Ainol NOVO7 aurora.Сам тему не може написати тому що він живе в селі!Перейдемо до головного,і так заряджається планшет тільки до 20%,дальше хоть ти трісни,розряжається то да.Потім ставиш на зарядку і знову тільки до 20%.Може потрібно перешити планшет?Зарання Спасибі!
Mykola81 Опубліковано 2 Квітня, 2013 в 14:09 #2 Опубліковано 2 Квітня, 2013 в 14:09 Заряжає через ЮСБ кабель ? Тоді спочатку спробувати інший кабель . Аналогічна проблема була в мене в електронній книзі --- рідний ЮСБ був бракований і практично не заряжав .
maksim7892 Опубліковано 2 Квітня, 2013 в 14:14 Автор #3 Опубліковано 2 Квітня, 2013 в 14:14 Заряжає через ЮСБ кабель ? Тоді спочатку спробувати інший кабель . Аналогічна проблема була в мене в електронній книзі --- рідний ЮСБ був бракований і практично не заряжав .Так юсб кабель в мене їх 2, від одного юсб кабеля заряджається а від 2 юсб кабеля не заряджається!2 юсб кабель десь 4 дні назад припинив заряджати!Він заряджав до 100%
Теплий Вітер Опубліковано 2 Квітня, 2013 в 14:29 #4 Опубліковано 2 Квітня, 2013 в 14:29 можу подивитись. номер в ПП кінув
artikice Опубліковано 2 Квітня, 2013 в 14:36 #5 Опубліковано 2 Квітня, 2013 в 14:36 маю марс, така ж проблема... шнурок треба міняти юсб
maksim7892 Опубліковано 2 Квітня, 2013 в 14:44 Автор #6 Опубліковано 2 Квітня, 2013 в 14:44 маю марс, така ж проблема... шнурок треба міняти юсбТи міняв шнурок і пройшло,начав заряджатися норм?
Nokian Опубліковано 2 Квітня, 2013 в 16:54 #7 Опубліковано 2 Квітня, 2013 в 16:54 Щось мені підказує, що краще поміняти планшет.Поки він ще включається.
maksim7892 Опубліковано 2 Квітня, 2013 в 19:19 Автор #8 Опубліковано 2 Квітня, 2013 в 19:19 Щось мені підказує, що краще поміняти планшет.Поки він ще включається.А чому він має не включатися!планшет повністю в робочому стані,попробую поміняти заряднне,сенсор також працює на 100%,і не яких проблем немає інших!Ще думки можна?
artikice Опубліковано 9 Квітня, 2013 в 06:08 #9 Опубліковано 9 Квітня, 2013 в 06:08 я ж кажу... поміняв шнурка(купив у бариг на базарі підбираючи) не сильно довгого і на ура почав заряжатись... ае оригінаьною зарядкою я до кінця щоб зарядити заряжав годин так 8... тому взяв зарядку аваанч яку трішки переробив(вставив в середину юсб розєм) але саме краще перевіряти юсб через зарядку від компютера(тоді 100 відсотків має заряжатись) а ні тоді візьми розбери планшет( він відкривається по периметру планшет сім карткою чи чимсь подібним) відпаяй проводки батареї та заміряй напругу яка іде туди коли вставлена зарядка
lerov Опубліковано 9 Квітня, 2013 в 06:15 #10 Опубліковано 9 Квітня, 2013 в 06:15 відпаяй проводки батареї та заміряй напругу яка іде туди коли вставлена зарядкаДля чого відпаювати?Може силу струму?
lerov Опубліковано 9 Квітня, 2013 в 06:33 #11 Опубліковано 9 Квітня, 2013 в 06:33 ЗвідсиQ: Как заряжать планшет?ˇA: Планшет заряжается через DC-in либо через Micro USB. В первых партиях вложенный зарядник DC-in был частенько плохого качества и давал фантомные нажатия на экран, поэтому пользоватьсяпланшетом на зарядке было невозможно. Последнее время это становится не актуальным, но если у вас возникла такая проблема, рекомендуется найти ему замену (Для справки нужно 5В 2А, штекер 10 мм в длину и 2,2-2,5 мм внешний диаметр, 0,7 мм внутренний диаметр, центральный вывод +5В, внешний -5В (общий)). Пример, ещё пример. Иногда продавцы не вкладывают зарядник DC-in, продают только с USB'шным. При зарядке через MicroUSB с компьютера, на планшет подаётся ток силой не более 500мА, поэтому зарядка в 4 раза медленнее, чем с зарядника DC-in и его с трудом хватает обеспечивать параллельное использование планшета. Известны случаи перегрева контроллера зарядки в планшете, возможно это тоже зависит от качества зарядного устройства. Перегрев контроллера может повлечь порчу экрана из-за их близости, будьте осторожны, не заряжайте планшет экраном вверх.Рабочее напряжение батареи от 4235mV до 3650mV.Можливо згорів контроллер ?Ось
lerov Опубліковано 9 Квітня, 2013 в 06:41 #12 Опубліковано 9 Квітня, 2013 в 06:41 Цитата(golovasas @ 19.02.2013, 17:29) Похожа проблема, как у starzero. Сегодня взял планшет, включаю - треугольник с восклицательным знаком. Поставил на зарядку - ноль реакции. Подключил по юсб - тоже самое. Оставлял уже на зарядке на несколько часов - тоже самое. Пациэнт мертв. Может есть какие-то мысли по этому поводу? Была похожая ситуация, тоже не мог понять что происходит. От стандартной зарядки не заряжался планшет при полном разряде акума. Включал планшет и тыкал зарядку в тот момент когда видел батарею с восклицательным знаком (в надежде что планшет проснулся, и щас контролер должен понять что к нему подключив питание пойдёт заряд) всё таки планшет так или иначе начанал заряжатся и всё приходило в норму. Анализирую ситуацию пришёл к выводу, что батарея при полном разряде берёт на себя больше чем может выдать стоковая зарядка и контолер в батарее подвисает или типа того ИМХО. Купил зарядку micro USB от нормального производителя на 3Ампера и теперь не имею с этим никаких проблем. Не советую разряжать акум до "0" так как это несёт за собой потенциальные проблемы. Надёюсь, что в будущем это как то можно поправить прошивкой которая не даст разряжать акум до "0". Для тех кто ничего не понимает читайте только то что выделено жирным.
artikice Опубліковано 9 Квітня, 2013 в 07:16 #13 Опубліковано 9 Квітня, 2013 в 07:16 так силу струму, не так виразився...
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.