Перейти до змісту

Приклад грамотної новини

Scabiosa

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Прошу допомоги товариства у пошуку ПРИКЛАДУ грамотного копірайтингу новин/статей на сайті технічної/освітньої/професійної спрямованості (не розважальні!). Бо віднедавна причетний до підтримки актуальності одного сайту, і робити це абияк не хочу. Найкращий (для мене) швидкий спосіб вдосконалення - побачити зразок/зразки. Щоб не лізти у вузькоспеціалізовані "дєбрі". Допоможете?

Чи достатньо буде просто писати грамотні статті, як у ЗМІ, за принципом піраміди?

P.S. Грошима не пахне, послуг не пропонувати, але і хліб нікому забирати не буду. Не гуманітарій.

Опубліковано

Думаю, без оптимізації новин під певні ключові для сайту пошукові запити тут не обійтись. Особливо якщо то технічний (освітній, професійний) сайт. І так, "грамотні статті, як у ЗМІ" теж будуть в пригоді.

Приклад того всього знайти можна просто зайшовши на один із сайтів, які знаходяться в ТОПі пошукової видачі по конкретному запиту і подивившись, як там пишуться статті.

Удачі з сайтом.

Опубліковано

На типовий пошуковий запит, на який здатна моя фантазія, здоровий глузд, спеціалізація і назва підприємства, ми й так перші. Про потребу включення в текст ключових слів теж знаю. Але. Приклад "пошуковий запит" - "ідеальний сайт з подачею тематичної інфи" - прошу у вас. Бо "одна голова - це добре, а дві - вже мутація". Наприклад, на мою думку, дуже "хитр@#$%^&*" подача інфи на сайтах, звідки потім треба "бігти" на депозіт або "пряме посилання" - моветон, хоч і рейтинг у них височенький. Ну не можу я "вникати" в журналістику/копірайтинг так глибоко.. Нема часу. Тому раджусь із практиками. :_08:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...