Перейти до змісту

Збільшення оперативи.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Собственно ось в чому проблема. Є 4 Гб Silicon Power DDR3 1333. хочу збільшити ще так як стоїть інтегрована відеокарточка (і хтось мені колись казав що вона добре жере оперативу.) наразі маю можливість купити тільки на 2 гб такуж. підскажіть є смисл? чи підзбирати вже до 4? чи може взагалі на 1600 замінити?

з мене плюс)

Опубліковано

зі збільшенням об"єму оперативної пам"яті, продуктивність інтегрованого відео не зросте. якщо хочете нормально грати в сучасні ігри, то питання вирішиться придбанням дискретного відео

Опубліковано

ореаційна система x32 чи x64 якщо х32 то нема смислу докупляти, в біосі для інтегрованої карти виставляєш 512мб памяті, і для системи залишеться 3,5гб, всеодно х32 з більшою кількістю памяті працювати небуде.

якщо х64 то є смисл дозбирати і взяти 4гб

Опубліковано

ореаційна система x32 чи x64 якщо х32 то нема смислу докупляти, в біосі для інтегрованої карти виставляєш 512мб памяті, і для системи залишеться 3,5гб, всеодно х32 з більшою кількістю памяті працювати небуде.

якщо х64 то є смисл дозбирати і взяти 4гб

windows 8 x64.

зі збільшенням об"єму оперативної пам"яті, продуктивність інтегрованого відео не зросте. якщо хочете нормально грати в сучасні ігри, то питання вирішиться придбанням дискретного відео

так то воно так, але лишніх 100-150 баксів немає на даний момент

Опубліковано

назви хоч 3(три) програми які встановлені в паку Ргоgram Files , (не Ргоgram Files(x86) .і які випустила не Mscrosoft

.отож. там не має жодної прикладної програми якій потрібно більше 2 гіг памяті.більше всього там драйвера .майкрософтовські встроєні програми і ще може гугль щось пристроїв.

а тепер відкрий папку Ргоgram Files(x86) .і ти здивуешся всі програми що ти використовуеш 32 бітні.

про ігри на встоєній відяшці .їм пофіг на твою память і бітність системи.

Опубліковано

В любом случае больше опоры Вам не помешает, не каждое встроенное видео жрет оперативку, а по поводу 1600 конечно это лучше чем 1333 вопрос в другом, поддерживает Ваша материнка такую чистоту оперативной памяти?

Опубліковано

фотожопи,автокади,архікади,архіватори ,конвертери і т.д.

ті хто використовують 64-бітні версії цих програм ,як правило цими програмами і заробляють собі

на булку з маслом покриту товсти слоем ікри,

в них час це гроші,і купують коре 7 і оперативку десятками гектарів.

І питань про память вони на форумах не задають.:)

Опубліковано

фотожопи,автокади,архікади,архіватори ,конвертери і т.д.

ті хто використовують 64-бітні версії цих програм ,як правило цими програмами і заробляють собі

на булку з маслом покриту товсти слоем ікри,

в них час це гроші,і купують коре 7 і оперативку десятками гектарів.

І питань про память вони на форумах не задають. :)

це ви про кого?? я кажу про бюджетну версію.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...