Перейти до змісту

помилка 0x80070570 при спробі встановити Windows 7

Zheny@

Рекомендовані повідомлення

Народ, я вас зрозумів, але нагадаю про Блок Живлення: (цитую друге речення першого посту!)

Є нотік. На ньому була встановлена ХР "звєрь" якийсь. Хотів переставити на Windows 7. Залізо дозволяє.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Народ, я вас зрозумів, але нагадаю про Блок Живлення: (цитую друге речення першого посту!)

Є нотік. На ньому була встановлена ХР "звєрь" якийсь. Хотів переставити на Windows 7. Залізо дозволяє.

Спробуй відключити БЖ і поставити "на батареї".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вже така думка проскочила.

Тут он сказали, що в нотіку був замінений проц на потужніший. Підозрюю, що БІОС може не коректно працювати із тим процесором.

Зараз обновлю БІОС. І буду гратися далі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

поки забрали даунгрейдити процика :)

Далі побачимо.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Може і проц, були варіанти))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Жека тебе в гуглі забанили? ))

Ти такий розумний! Я з п'ятниці з ним мучуся. Перерив купу інфи. Ти, походу, перший пост не читав?

Ну а друга подколоть? :_08:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"фари протирали? по бамперу стукали?"

Ну як там з установкою вінди?

Чим закінчилось? яка причина?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А тепер увага. Можливе рішення проблеми.

Принесли мені нотік із поставленою Віндою Windows 7 ultimate SP1.

Ключове слово, панове, SP1. Я не придав значення одному реченню на одному із десятків прочитаних форумів, коли чоловік казав, що потрібна версія старша від 7600, хоча б 7601. Тобто із інтегрованим першим сервіс-паком.

Тому проблема буда саме в дистрибутиві. Він цілий, робочий, але без першого сервіс-паку.

Дома перевірю свою здогадку! :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Критическая стоп — ошибка 0×80070570 возникает во время обновлений, установки программ, иногда просто неожиданно во время работы компьютера.

Чаще всего проблема возникает с компьютерами, работающими на операционной система Windows 7 build 7000 вплоть до 7600, для которой проблема решена разработчиками.

©

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...