Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Стикнувся з проблемою. В самого інтернет від "Тримоб" (укртелеком 3Г) і раніш завжди поповнював в терміналах Ківі, але тепер (буквально місяць) всі термінали змінили своє меню (старе синьо-помаранчеве було набагато зручніше і приємніше до ока) і пропав пункт "Тримоб". Хто як поповнює цього оператора?

п.с. За такий "апгрейд" терміналів ініціатору треба цвях в голову вбити...

Опубліковано

В приватбанківських терміналах можна поповнити тільки дом. телефон укртелеком, там потрібно вказувати номер\вулицю. Вписував туди номер тримоб в різних форматах - вибиває помилку

Опубліковано

Не треба мене тупим вважати. фейспалм тут не доречний. Так пробував, і серед мобільних операторів, і серед інтернету, і просто пошуком по буквах. НЕМАЄ!

Опубліковано

карточками, звичайно добре, але майже завжди потрібно поповнити рахунок після 18:00 (закон підлості), коли вже утел на кривому валу не працює... І це ДУЖЕ дратує...

Опубліковано

Не треба мене тупим вважати. фейспалм тут не доречний. Так пробував, і серед мобільних операторів, і серед інтернету, і просто пошуком по буквах. НЕМАЄ!

мдя.. а я постійно поповнюю собі через приматовський термінал свій тримоб, і навіть і не знав що там такої можливості виявляється нема...

Опубліковано

але якщо подивитись не через дуло в танку, то виявляється все є

post-3410-0-13939000-1363447765_thumb.jp

Опубліковано

Знайшов інший термінал (не ківі) на Відродження в Нашому Краю, закривайте тему.

Всім велике дякую за відповіді)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...