Перейти до змісту

(( DJs Planet )) (молодіжний фестиваль)

DJ NeO

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

(( DJs Planet ))

// 2 sezon //

/другий сезон/

15.09.07

3ae643399c42.jpg

місце:

Україна,

Рівенськая обл.,

с.Велика Омеляна. - АЕРОПОРТ (критий термінал)

-Dj Fedotova,

-Dj Юлия Солнечная,

-Dj NEO,

-Dj DAN,

-Dj CHIP,

-DJ Mix,

-Mc GonibeZ,

-SEXY + topless PJs.

потужне лазерное шоу,

салют и профессійна піротехніка,

20 кВт звуку

для комфортного відпочинку на території аеропорту будуть працювати:

-пивне містечко (з 18.00)

-шашлики (з 18.00)

-барбекю (з 18.00)

-бар (з 18.00 / приміщення з 21.00)

білети на "DJ'S PLANET" можна завчасно придбати:

тел. 80362 (23 43 19), моб. +38 (068) 568 78 66,

+38 (067) 525 71 61, +38 (063) 853 81 00

з 1 по 14 вересня ціна квитка - 20 грн.

15 вересня ціна квитка - 30 грн.

Опубліковано
З Луцька маршрутки будуть????

Маршутки будуть!!! За кілька днів вже буде точно відомо про розклад перевезень, місце відправлення та інші моменти пов"язані з транспортом!

Опубліковано
Щоб не їхати в Рівне десь можна буде в Луцьку завчасно придбати білети?

звичайно можна!!! коли білети з"являться в Луцьку і як можна їх придбати я повідомлю!

Опубліковано

предлагаю тим хто буде їхати зібратись і виїжать разом. ато в прошлий раз ми ледь найшли чим поїхати :)

ждем інфи про білети/флаєра ;)

2 fenom

ти їдеш? там пивка поп"єм? :)

Опубліковано

Мушу сказати, що мляццтво виходить дуже нехіле... Адже планувалось 15 числа на КіссФМ Паті в Метро піти, а тепер хрін його знає що вибрати :D Порадьте, будь-ласка, що яскравіше має бути ? :D Ато я, чесно кажучи, АртемНеба ніразу не чув, але люблю масовки в Метро... Тому душа тяжіє до клубу :D Вопсчєм - хто що скаже?

Опубліковано
Мушу сказати, що мляццтво виходить дуже нехіле... Адже планувалось 15 числа на КіссФМ Паті в Метро піти, а тепер хрін його знає що вибрати ;) Порадьте, будь-ласка, що яскравіше має бути ? :) Ато я, чесно кажучи, АртемНеба ніразу не чув, але люблю масовки в Метро... Тому душа тяжіє до клубу :) Вопсчєм - хто що скаже?

Я адназначна в Метро. В Артема бёздей, надо поздравить хорошого друга. Ну и как по мне, там музыка будет лучше.

Опубліковано

Я також великий прихильник Метро, буваю там кожен тиждень 1-2 раза, а то й більше! Артем Неба афігєнний Dj, але я вважаю що краще рванути в Рівне, там буде афігєнна тусня,кучя народу,приколів і т.д. А в Метро таких приколів буде ще багато!

Опубліковано

чесно кажучи метро вже піддостало. вас нє?? хочеться чогось нового, мега великого :) я в рівне!

Опубліковано
Ну и как по мне, там музыка будет лучше.

????? Шановний Леонід!!! Якшо ідеш в "Метро" - це чудово! Тільки навіщо ображати інших??? :friday: Ті, хто були на відкритті (( DJs Planet ))... знають яка була атмосфера.... музика... та ін.... (але я ніколи не казав, що це краще за "Метро")

Вболівати за своїх друзів потрібно, але не за рахунок обгажування інших!

PS: коли до всіх дійде, що таке "культура спілкування"??? можливо, комусь краще змінити форум на "лавочку" і поплювати "семушкі", обговорюючи інших??? неприємно....

Опубліковано

У вівторок білети на фест будуть в Луцьку!!!

Маршрутки з Луцька до аеропорту будуть відправлятися (від Лучеська і РАГСу) з 20:00 до 00:00, а назад з 4:00 до 8:00.

Також будуть їздити маршрутки -НАТАЛіЯ, Вояж Люкс, Шалена Черепаха (з автовогзала)!!!!!!!

Маршрутки з Рівного до аэропорту і назад до Рівного будуть їздити всю ніч!!!

таксі 0-57 (Мах тах ) з Рівного до аеропорту - 15 грн!!!!!

Опубліковано

????? Шановний Леонід!!! Якшо ідеш в "Метро" - це чудово! Тільки навіщо ображати інших??? :D Ті, хто були на відкритті (( DJs Planet ))... знають яка була атмосфера.... музика... та ін.... (але я ніколи не казав, що це краще за "Метро")

PS: коли до всіх дійде, що таке "культура спілкування"??? можливо, комусь краще змінити форум на "лавочку" і поплювати "семушкі", обговорюючи інших??? неприємно....

не ... ну ти тоже так накінувся...

він же написав "как по мне" ! :P тому нема за шо на нього кричати...

Опубліковано

оцінку можна давати "після....", а не "до"!

наступного разу розкритикую якесь паті і скажу "как по мне".... щоб ніхто не докулупався... і буде все ок...

Опубліковано

????? Шановний Леонід!!! Якшо ідеш в "Метро" - це чудово! Тільки навіщо ображати інших??? :mdr: Ті, хто були на відкритті (( DJs Planet ))... знають яка була атмосфера.... музика... та ін.... (але я ніколи не казав, що це краще за "Метро")

Игорь я же написал что МНЕ больше подходит музыка что будет играть Артем Неба, тем более что у него день рождения и я немогу не поздравить друга, и я ни слова не сказал что у вас плохая музыка или движуха в которой вы участвуюте. И где я не соблюдал культуру ощения, я без ругательств и оскарблений написал свое мнение, точнее дал ответ на вопрос гражданина Ami, о том куда бы Я лучше пошел. Если бы не день рождения Артема и не то что это надо ехать за Ровно я бы с удовольствием посетил ДЖ Пленет. Это очень класно что проводятса такие акции, я двумя руками за такие мероприятия, не от одного человека слышал что было хорошо на ДЖ Пленет, и слушал миксы от туда, и скажу что неплохая была музыка, но то что и как играет Артем мне нравитса больше. Так что я думаю ты просто не внимательно прочитал мой предыдущий ответ и воспринял все в штыки.

Опубліковано
оцінку можна давати "після....", а не "до"!

наступного разу розкритикую якесь паті і скажу "как по мне".... щоб ніхто не докулупався... і буде все ок...

Ты имееш на это полное право. И кто и что бы здесь не писал, каждый всегда останетса при своем мнении.

Опубліковано
А де можна попередньо купити в Луцьку ці білети???

завтра напиши мені... 243199189 або Міксу 191785430

білети будуть сьогодні в мене і в Мікса.... звертайтесь.....

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...