Перейти до змісту

Золота Україна

Кирило

Рекомендовані повідомлення

У всякой проблемы всегда есть решение — простое, удобное и, конечно, ошибочное. Генри Луис Менкен

яким чином система 5/10 зніме проблему корупції, рейдерства? ви задавали собі такі запитання?

які витрати на себе візьме держава і які доходи забезпечать ці витрати? чи достатньо буде доходів від 5/10 на фінансування цих витрат?

як фінансуватимуться ті витрати, які держава не братиме на себе?

а, ще про нульову купівельну спроможність. у минулому році громадяни витратили 76,16 млрд грн на тютюн, алкоголь і наркотики. це більше, ніж на освіту чи відпочинок, культуру. http://vidomosti-ua.com/ukraine/62577

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 110
  • Створено
  • Остання відповідь

У всякой проблемы всегда есть решение — простое, удобное и, конечно, ошибочное. Генри Луис Менкен

яким чином система 5/10 зніме проблему корупції, рейдерства? ви задавали собі такі запитання?

які витрати на себе візьме держава і які доходи забезпечать ці витрати? чи достатньо буде доходів від 5/10 на фінансування цих витрат?

Якщо такі як "стоматолог" змогли заробити так багато, то і ми зможем жити без них "припеваючи". А що краще чекати інвестицій з-за кордону? Це ж вкрадені в нас з вами гроші, переведені в Кіпр і тд і тп!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а, ще про нульову купівельну спроможність. у минулому році громадяни витратили 76,16 млрд грн на тютюн, алкоголь і наркотики. це більше, ніж на освіту чи відпочинок, культуру. http://vidomosti-ua.com/ukraine/62577

В основному корупція в податковій та таможні. То ж якщо відмінити мита, акцизи і поставити 5 та 10, тоді не треба давати хабарі. Найкорупційніший податок - ПДВ. За що ми його платимо.

Фінансувати пенсіонерів можливість є, а би було бажання.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я думаю, що усі погодяться, що потрібно щось міняти. Але не у сторону ще більшого оподаткування. Тому поставивши на 5/10, ми точно щось змінемо. Правда в кращу чи гіршу сторону я не знаю. Проте, це кроком до вирішення наших проблем. Зараз, ми стоїмо на місці, кричимо що нам немає за що жити. А коли нам показують перспективу, ми не можемо піти до неї, бо боїмося змін. Часто себе накручуємо, вважаємо що це не виправданий риск. Але без риску ну просто НІЯК. Стоячи на місці, треба хоча б бути чесним перед собою, нас просто ніхто не помітить і засиплять брудом (податками). І коли це станеться, хтось, колись , згадає, що був один шанс, але ми його втратили. "КРАЩЕ ЗРОБИТИ І ПОШКОДУВАТИ, НІЖ ШКОДУВАТИ, ЩО НЕ ЗРОБИВ" - це напевно народна мудрість)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Правда в кращу чи гіршу сторону я не знаю. Проте, це кроком до вирішення наших проблем.

от у твоїй фразі зразу і протиріччя. якщо ти не знаєш на краще це чи на гірше, то й не можеш стверджувати що це крок до вирішення проблем. це ж може бути й крок до ще більшої дупи:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Точно?

Не вірите, можете пошукати в інтернеті.

А я за рівність. Якщо багаті не платять податків, то і ми не будемо.

по перше багаті платять - просто ці кошти йдуть не в ту кишеню

по друге , у випадку коли всі перестануть платити і влаштують анархію-багаті просто змотають звідси , а от яке гівно утвориться тут після цього.

Найлегше сказати- я не буду платити. ,, Ратный подвиг он свершил, дом рубленый подпалил,,

Недостатньо раз вийти на вулиці і заявити про свою волю.

Треба кожен день контролювати та обліковувати скільки куди йде коштів, і кожну суку з липкими руками усувати від державної казни.

А іначе розкрадуть і 5% , і навіть 1%

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Tolik_lt,

Я маю на увазі, що залишити усе як є не можна. Треба рухатись. І якщо 5/10 буде помилкою, це буде наша повилка, яка дасть нам певний урок. А на помилках вчаться.

Сьогодні усі скаржуться (під "усі" я розумію більшу масу населення України), що державі, ми віддаємо більше ніж Вона заслуговує, постійно обкрадає людей, і тому нам потрібно дати більше свободи, а конкретніше - більше грошей.

А нарухунок контролю, скажу, що саме нас і контролюють, а не ми владу. Владу - народові) . В даний момент не народ повинен показувати довіру владі, а влада - народові.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а не приходило у твою світлу голову, що ця "ваша помилка" може бути недешевою?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Приходила. Але думка проте, що ставатиме все гірше та гірше, мене ще більше лякає. І сидіти склавши руки не хочу( хоча саме так зараз і є. Я не втілюю цю ідею, бо немає як і підтримки, так і фінансів). Усі кардинальні зміни, приносять певні жертви, і потрібно прийняти їх.

Мені здається, що ми за років, так 10, будемо у такій нищоті, що жертва, яку згадував вище, буде незначними затратами.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

serHSP, Кирило, а ви одну машинку на двох продаєте чи різні? :_06:

http://board.lutsk.ua/topic/129148-antigravtacinu-mashinku/#entry1052778985

http://board.lutsk.ua/topic/130531-antigravtacina-mashinka/#entry1052792651

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Різні. У нас їх дві)

Плавний перехід від теми)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ага. а ви брати близнюки. сіамські. у вас один на двох мозок.

це не відхід від теми, це натяк на кло(у)новодство

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо знайомі, не значить, що родичі. А те, що ми є прихилиниками, даної ідеї, тут нічого дивного. На мою думку, вона має право на життя. Хто не згідний, це його право.

"Навіть у найпрекраснішій речі, немає нічого прекрасного, якщо воно є джерелом ваших нещасть" Кастурбай Ганди. Це можні віднести і до податків.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А я не впевнений що це кло(у)ни), я думаю, що кожна ідея має право на життя. А що залишається робити? Продовжувати нікчемне життя, бути такими близькими до Європи, і так разюче відрізнятись від неї. Я думаю, що ті хто жив до нас, і ті хто доживає, не бажали нащадкам такої долі. Ми мусимо працювати до сьомого поту, щоб нашкребти на якусь б/у машину, тоді як в Європі їх змінюють кожні 5 років. Ми вже виходимо як менший брат Європейських країн, доношуємо їхній "одяг". Можна купити нове авто, такі як Чері чи Ланос, але це не є те авто, на якому повинні їздити успішні люди. Ідея є досить цікавою, і втлення її повною мірою зайняло б досить тривалий час. На мою думку більшість не захоче її підтримати, бо бояться тих часів коли вона буде втілюватись. Перевернути всю економіку країни займе багато часу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Точно?

Не вірите, можете пошукати в інтернеті.

А я за рівність. Якщо багаті не платять податків, то і ми не будемо.

по перше багаті платять - просто ці кошти йдуть не в ту кишеню

по друге , у випадку коли всі перестануть платити і влаштують анархію-багаті просто змотають звідси , а от яке гівно утвориться тут після цього.

Найлегше сказати- я не буду платити. ,, Ратный подвиг он свершил, дом рубленый подпалил,,

Недостатньо раз вийти на вулиці і заявити про свою волю.

Треба кожен день контролювати та обліковувати скільки куди йде коштів, і кожну суку з липкими руками усувати від державної казни.

А іначе розкрадуть і 5% , і навіть 1%

Маємо проблему, що ті люди які мали б за цим дивитись, не виконують функцій, які на них покладено. А це тому, що це одні і ті ж люди, і позбавляти себе легких грошей не хочуть. Значна частина впливових людей зараз би сиділи за решіткою, ще й тим більше коли все і так очевидно (я маю на увазі неймовірно дорогі закупки, та вікористання підставних фірм). Отже як кажуть "результат на лицо", корупцію бачимо на власні очі, і нічого не можемо з цим подіяти. З другої сторони, якщо почнуть викорінювати корупцію, то лікарі з їхніми зарплатами сидітимуть по домівках, або все перейде у відкриту форму, тобто стане приватним, вилікував гланди - заплатив.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Яка різниця між хабарем та корупцією?

{Хабар- це коли дав гроші і діло вирішили, а корупція- це коли гроші взяли , а справу не зробили.

От тому у нас так борються з корупцією на всіх рівнях.

Якщо ж без жартів, то більшість зводиться у нас до показухи.Якщо хтось десь хапнув півміліона, то 250 тис він дасть контролюючим органам, і ті його прикриють як самих себе.

Ну а поскільки вони отримують ще й зарплату( з наших податків) , то час від часу для звітності вони ловлять лікарів, вчителів та інших ,, крупних корупціонерів,,

Адже в бюрократії головне звіт, доклад.

Вихід звідси такий- кожен громадянин має чітко знати свої права( як і обовязки) і послідовно відстоювати їх, отоді і буде порядок

І ту роль соцмереж, як інформаційну та обєднуючу неможливо переоцінити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

все так, але вже хочеться боротися зі злом не в соцмережах. Шкода, що ми не згуртовані. Позитив звісно є. Коли ми постійно обговорюємо важливі для нашої держави теми-комусь та й дійде трохи розуму і мудрості. З кожним разом наш народ їм важче надурити. Хоча їх думка-проти лому немає прийому!

Корупція на найвищому рівні. Як можна дивитися на їх мову по телебаченні ? Чи вони думають, що ми такі "слабоумні"?!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

все так, але вже хочеться боротися зі злом не в соцмережах. Шкода, що ми не згуртовані. Позитив звісно є. Коли ми постійно обговорюємо важливі для нашої держави теми-комусь та й дійде трохи розуму і мудрості. З кожним разом наш народ їм важче надурити. Хоча їх думка-проти лому немає прийому!

Корупція на найвищому рівні. Як можна дивитися на їх мову по телебаченні ? Чи вони думають, що ми такі "слабоумні"?!

Точно ніхто не знає, що вони про нас думають, але аж ніяк як про народ який потрібно прикривати, розвивати та надавати підтримку в різних ситуаціях. Скоріше за все ми для них просто бізнес, так само як і релігія в наш час. В соцмережах люди якісь більш безстрашні робляться, вільно говорять про різкі теми нарахунок влади, вживу зовсім інакше((. Потрібно зрозуміти, що за нас ніхто не заступиться.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1. о каких белоруских олигархах, что хранят деньги на Кипре, он говорит? Бред

2. не проголосовали не потому, что любят вкладчиков, а формат предложений от ЕС пока не подходит))). Меркель со товарищи подумают и выдвинут нужный. На спор,- киприоты согласятся до конца мая

Мне, если честно, по барабану. что там с вкладами на Кипре)) Мне страшно. чтоб Арбузов меня тут не обул. Уж очень в последнее время он говорлив. Точь в точь как Павлов кадысь

Сало лучше перепрятать))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1. о каких белоруских олигархах, что хранят деньги на Кипре, он говорит? Бред

2. не проголосовали не потому, что любят вкладчиков, а формат предложений от ЕС пока не подходит))). Меркель со товарищи подумают и выдвинут нужный. На спор,- киприоты согласятся до конца мая

Мне, если честно, по барабану. что там с вкладами на Кипре)) Мне страшно. чтоб Арбузов меня тут не обул. Уж очень в последнее время он говорлив. Точь в точь как Павлов кадысь

Сало лучше перепрятать))

Ну, один два олігархи в Білорусії є і цілком можливо, що вони частину грошей тримають на Кіпрі.

Формат пропозиція від ЄС була конкретна, але занадто кардинальна. Вже домовились, будуть списання тільки з одного банку (точно не пам'ятаю).

Суть цього відео не проблеми на Кіпрі, а проблема в Україні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну, один два олігархи в Білорусії є ...
посмотри, что значит понятие "олигарх". Потом на Лукашенко. Тогда поймешь, что олигархов "у стислому значенні цього слова")) в Белоруси быть не может по определению.

PS о сути видео я догадался, спасибо

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну, один два олігархи в Білорусії є ...
посмотри, что значит понятие "олигарх". Потом на Лукашенко. Тогда поймешь, что олигархов "у стислому значенні цього слова")) в Белоруси быть не может по определению.

Я це розумію.

Найшов на просторах інтернету: "Білоруський олігарх продав компанію, що потрапила під санкції Євросоюзу", "Білоруський олігарх збирається купити в Україні завод". Думаю сам Лукашенко тримає там свої заощадження. Не обов'язково олігархи можуть тримати там гроші, просто багаті теж можуть.

Якщо подобається ідея 5/10, тоді приєднуйся і розповідай іншим. Тільки разом можемо щось змінити на краще.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кирило, ви зла людина, ви навіть не подумали про 357000 працівників внутрішніх органів, вони ж нічого не виробляють і раніше за інших ідуть на повищену пенсію. Як бути з ними? Хто захистить ці сотні тисяч людей? А у них сім'ї, родина, діти! Звідки взяти гроші на їх фінансування при вашій новій ситемі оподаткування? Та з тої системи навіть генералам на пенсії і довольствіє, бабла не вистачить. Зупиніться поки не пізно, покайтесь в гріхах. Ніколи не пізно навернутись!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кирило, ви зла людина, ви навіть не подумали про 357000 працівників внутрішніх органів, вони ж нічого не виробляють і раніше за інших ідуть на повищену пенсію. Як бути з ними? Хто захистить ці сотні тисяч людей? А у них сім'ї, родина, діти! Звідки взяти гроші на їх фінансування при вашій новій ситемі оподаткування? Та з тої системи навіть генералам на пенсії і довольствіє, бабла не вистачить. Зупиніться поки не пізно, покайтесь в гріхах. Ніколи не пізно навернутись!

Потрібно скорочувати весь штат держ. органів, включно з податковою, таможнею та ін. Якщо людина захоче працювати, вона буде працювати і на інших роботах. З такою системою сюди прийдуть інвестиції в такій кількості, що всім вистачить. Простіше буде відкрити заводи Audi, VW, BMW, Mersedes та інші корпорації будуть створювати на Україні дочірні підприємства, бо тут краще. В додачу в нас вигідне географічне розташування. А хто ж буде працювати на новостворених п-вах., звичайно ж українці (зробити в таку вимогу). Все це можливо. І всім роботу можна найти, аби хотіли б.

Як би ще внутрішні органи добре працювали. Подумайте, яка в нас армія і що вона може. І пенсіонерам буде за що жити, при чому жити, а не виживати. З одної Державної податкової інспекції Луцька можна отримувати добрі гроші за оренду. Ви, навіть не уявляєте наскільки це просто зробити буда б воля народу

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...