Перейти до змісту

Довгоочікувані новинки від Nokia

Рекомендовані повідомлення

Yarchik, щось в тебе негаразд з логікою biggrin.gif якщо тойота продає найбільше машин в сша і з завтрашнього для почне у всі машини ставити радіо а не сд-плеєр, то теж можна тоді сказати що радіо значно краще сд-плеєра, адже їх буде продаватись більше з новими машинами biggrin.gif

це НЕ доводить переваги сімби, просто нокіа зараз реально виробник №1 по об'єму продажів, а значить і сімби буде більше.

ИМХО неверное сравнение. Доля радио в машине 0,005% от цены. А нокия производитель№1 может быть потому, что её больше всего покупают:) А эти девайсы ведь в первую очередь телефоны, а потом уже всё остальное :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 75
  • Створено
  • Остання відповідь

А от КПКшки чи комунікатором останнім часом дуже мало анонсують. А Делл взагалі закрив КПК-підрозділ. Вся інфа - з mobile-review.com

ну логіка просто хромає :)

ролс та бентлі теж мало анонсують чим фольксваген. і продажі в сотні разів менше. бентлі ацтой?

аналогія не справедлива. Якби Bently коштували стільки ж скільки Volkswagen і продавались в таких же пропорціях як зараз, то можна було б робити висновок, що Bently справді ацтой. А зараз це просто автомобілі різних цінових категорій.

А нові смарти від Nokia зараз дуже часто дорожчі, ніж апаратні аналоги з WinMobile, і всеодно продаються значно краще.

То в кого там трабли з логікою? :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ти мені лапшу не вішай, і не думай, що загрузив. Просто немаю бажання займатися кнопкодавством - загрузити тебе можу конкретно. Знову тобі пропоную, раз ти такий мудрий (чи тільки думаєш, що мудрий): давай зустрінемося, і побачимо, чий апарат більше може, як телефон - твій і мій. Як "голий" (без софту), так і з стороннім софтом. І оцінимо зручність, давай? А не бентлями рісуватися.

ЗІ. Постав на свій комунікатор автовідповідач - не голосову пошту, а нормальний автовідповідач. І я визнаю, що ВінМобайл - рулить.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ИМХО неверное сравнение. Доля радио в машине 0,005% от цены. А нокия производитель№1 может быть потому, что её больше всего покупают:) А эти девайсы ведь в первую очередь телефоны, а потом уже всё остальное :)

не згідний впринципі! люди вже давно не купляють телефони як звонилки. бо звонилками є всі, а люди починають цікавитись який екран, яка камера, яка музика, чи є слот для карт, чи т.д. тобто вибирають телефон не як звонилку, а як набір додаткових опцій до звонилки. і ти заєш що я правий ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

який екран, яка камера, яка музика
І багато ти знаєш апаратів на Winmobile, в яких екран кращий ніж в нових Nokia (не по розміру діагоналі, бо це вже питання розміру самого апарату, а по якості зображення), на яких WinMobile камера краща ніж в N95, або хоча б N73, в яких музика краща або хоча б керування нею зручніше ніж в нокіях XpressMusic або тій же "немузичній" N95?
як набір додаткових опцій до звонилки.
угу, той же автовідповідач, або диктофон, який записує телефонну розмову :)

Наскільки я знаю, то всі диктофони під WM мають приблизно такий коментар: "качество записи телефонных звонков на КПК компания не гарантирует, т.к. запись ведется из внутреннего динамика"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Да, кстаті... сенсорний екран, наскільки я читав, аж ніяк не може бути кращим від несенсорного. Хоча це не моя точка зору, а десь читав.

Крім того. Мій телефон при дзвінку ставить на паузу плеєр, а після дзвінка знову починає відтворення з того ж місця, на якому зупинився. Не знаю, чи є таке в стандартном ВінМобайлі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

таке є

я не розумію для чого цей спір. Вже давно вирішили якщо треба більше телефон і не заморачуватись з сторонім софтом - вибираємо симбу, якщо хочиш настроїти телефон під себе - вінмобайл, але прийдеться попотіти.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ти мені лапшу не вішай, і не думай, що загрузив.

ух ти, а я то вже надіявся

Просто немаю бажання займатися кнопкодавством - загрузити тебе можу конкретно. Знову тобі пропоную, раз ти такий мудрий (чи тільки думаєш, що мудрий): давай зустрінемося, і побачимо, чий апарат більше може, як телефон - твій і мій. Як "голий" (без софту), так і з стороннім софтом. І оцінимо зручність, давай? А не бентлями рісуватися.

може ще яка дальше политить? остинь троха! :angry:

я нікого не заставляю користуватись тим чи іншим, я виказую своє ставлення. я користувався вінмобайл, настухавшись історій про круть нокії купив не найдешевший телефон, тоді 500 баків вартував. і зпекався його через 9міс, і радий що повернувся на вінмобайл. тобто я говорю лише про всій досвід. чи мені тупо слідувати віянням моди і все одно брати те що мене не влаштовує?

ЗІ. Постав на свій комунікатор автовідповідач - не голосову пошту, а нормальний автовідповідач. І я визнаю, що ВінМобайл - рулить.

я чи ти від того краще спати буде? не сміши мені не треба тобі нічого доводити

Крім того. Мій телефон при дзвінку ставить на паузу плеєр, а після дзвінка знову починає відтворення з того ж місця, на якому зупинився. Не знаю, чи є таке в стандартном ВінМобайлі.

це супер унікальна феноменальна приголомшлива неповторна безціннодорога і технологічнопродвинута фіча телефонів нокіа :)

ясно є

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не сміши мені не треба тобі нічого доводити

Останніми кількома своїми постами ти лише це й намагався зробити! :angry:

А те, що тобі не повезло з конкретним екземпляром телефона - буває... що поробиш. Он в мого знайомого Н73 мюзік едішн теж має якусь фічу - сама вимикаєтсья. Навіть після хардресету. Але ж не всі вони такі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Останніми кількома своїми постами ти лише це й намагався зробити! :)

хіба? і ще пропонував зустрітись і понабирати смски? чи погратись з автовідповідачами? :)

А те, що тобі не повезло з конкретним екземпляром телефона - буває... що поробиш. Он в мого знайомого Н73 мюзік едішн теж має якусь фічу - сама вимикаєтсья. Навіть після хардресету. Але ж не всі вони такі.

телефон в мене був технічно повністю справний

не сподобалась симба як технологія, і з цим нічо не поробиш

мені просто кидається основні доводи у вічному спорі :) на сайтах подивись - знавці кпк і пда йдуть по технологічних перевагах (раціональніший розподіл пам'яті (з ВМ5), сумістність софту, повнісю налаштовується головний екран, і т.п.), а за симбу чомусь основний аргумент "так це ж нокіа!"

ну не знаю, але я помітив :angry:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

повнісю налаштовується головний екран
в смартах S60 це також вже можливо -- для цього є програма Tracker (найновіша, здається, версія 1.02) і розробляється ще кілька інших програм. Також є програма nStarter, яка дозволяє запускати програми та виконувати певні дії за допомогою комбінацій гарячих клавіш.

А ти спробуй з WinMobile відправити чи прийняти дані контакта в вигляді такого поширеного стандарту як vCard :)

2Yarchik, 2Trener за підказки корисного софта скинулись мені по + :angry:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Да ладно вам грызтся :) Во некоторые и iPhone считают мегапродвинутым и удобным девайсом. А звонить с него неудобно:angry: И СМСки набирать неудобно:)

бо звонилками є всі, а люди починають цікавитись який екран, яка камера, яка музика, чи є слот для карт, чи т.д. тобто вибирають телефон не як звонилку, а як набір додаткових опцій до звонилки. і ти заєш що я правий wink.gif
Возможно я неточно выразил свою мысль. Я имел ввиду удобство использования в целом. Да возможно на симбиане нельзя редактировать офисные документы, но во первых серьезно это нельзя и на винмобайле, во вторых малоупотребимо ИМХО. Лично я считаю что симбиан более дружественный к пользователю чем винмобайл. Юзерфрендли такскать :)

ЗЫ

в смартах S60 це також вже можливо -- для цього є програма Tracker (найновіша, здається, версія 1.02) і розробляється ще кілька інших програм. Також є програма nStarter, яка дозволяє запускати програми та виконувати певні дії за допомогою комбінацій гарячих клавіш.

А ти спробуй з WinMobile відправити чи прийняти дані контакта в вигляді такого поширеного стандарту як vCard wink.gif

2Yarchik, 2Trener за підказки корисного софта скинулись мені по + biggrin.gif

Меня вполне устраивает активный режим ожидания. Но плюсик кинул :)

ЗЫЫ

2bOrg

мы же профессионалы, давай просто достанем и померяемся :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Да возможно на симбиане нельзя редактировать офисные документы
як це "нельзя"? Особисто я знаю мінімум два пакета, які дозволяють редагувати як doc, так і xls документи.

1. MobiSystems OfficeSuite v.4.0

2. QuickOffice Premier v.4.0.19.2

При чому один з них (не пам'ятаю який з них, бо вже з пів-року не користуюсь ні тим ні тим), судячи по обзорах, робить це краще і має більшу сумісність з "настільними" офісними пакетами, ніж майкрософтовські аналоги під WinMobile.

Інше питання -- чи зручно це робити на маленькому НЕсенсорному дисплеї. Але це справа звички.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

.......як це "нельзя"? Особисто я знаю мінімум два пакета, які дозволяють редагувати як doc, так і xls документи.......

Вот еще один довод в пользу симбиана.:)

ЗЫ написал "возможно" т.к. мне ненужно, я и не интересовался. А вообще кто хочет померятся, можно составить список задач, для которых приобретался девайс, и СРАВ-НИть :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А ява-програмки, серед яких Опера Міні просто мастхев - хрен стане на ВінМобайл без танців з бубоном. Поки емулятор не поставиш - прогу хрен встановиш. Емулятор глючні, шрифти в програмах відображаються не коректно...

ВінМобайл розвиваєтсья ще з часів Відовс СЕ. І постійно має якісь недоліки. А Сімбіан - останні кілька років. І тим не менше, завоював серйозну популярність.

Як тільки появиться КПКшка з 6-м віндовс мобайлом, 640х480 екраном, 128 ОЗУ, вайфаєм і блутузом - я її куплю. Але виключно КПКшку, а не комунікатор.

А телефони поки що будуть лише Сімбіан і Нокія.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Опера Міні просто мастхев
та і вбудовані браузери з SymbianOS і WinMobile просто не піддаються порівнянню
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А ява-програмки, серед яких Опера Міні просто мастхев - хрен стане на ВінМобайл без танців з бубоном. Поки емулятор не поставиш - прогу хрен встановиш. Емулятор глючні, шрифти в програмах відображаються не коректно...

:) чув дзвін, та...

тут він

яка ява, які там бубни, все цивільно :)

причому в списку зверху, так не знаю і чого :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

БУ-ГО-ГА!

От воно - вінмобайлщики! Їм навіть невдомо, що є така прекрасна прога, як Опера Міні (не Опера фор Мобайл, а Опера Міні - маленька ява-програмка, яка дозволяє перглядати сторінки, зменшуючи тарфік в рази (а то й десятки разів)...

Офсайт: mini.opera.com

Модифікації: http://opera-mini.ru/index.html або http://opera.wapland.org/index.htm

Почитай можливості... Практично всі фічі настільної опери (збереження сторінок, менеджер загрузок, багатовіконність, ФТП-менеджер, закладки, збереження сесій, копіювання тексту з екрану чи сторінки в буфер, пошук - все є в Опера Міні). Програмка працює як клієнт через сервер, який стискає дані, і передає їх клієнту стисненими. Сторінка, яка важть 100 кбайт, на Опері Міні важитиме 7-20 кбайт (залежно від включеної чи виключеної графіки)... Читати форуми, анекдоти, баш.орг через Оперу Міні - це гіперекономно. А щоб її постаивти на ВінМобайл - треба емулятор. І, як я вже писав, зовнішній вигляд чомусь псується, шрифти перекошуються.

Ще раз БУ-ГО-ГА!!! "Чув дзвін"... шутнік ти, бОрг... :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А щоб її постаивти на ВінМобайл - треба емулятор. І, як я вже писав, зовнішній вигляд чомусь псується, шрифти перекошуються.

не вкурив прикола :) тобі треба опера - вот опера, а те що це якесь чудо на глючному ява-аплеті не працює то не створює мені проблем. треба опера, в мене є опера, а за трафік не переживай заплачу :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

так отож... А коли зв'язок буває не дуже добрим (в дорозі, наприклад) - браузери не грузять сторінок, вилітають... а Опера Міні (далеко не глючний ява-аплет) потребує в багато разів менше часу, щоб отримати дані.

Просто ти її не пробував... хто Оперу Міні пробував - кривого слова проти неї не скаже :)

А програмка ClimateControl - безкоштовний прогноз погоди на три дні будь-якого міста? Теж ява, але функціонує чудово, і весь прогноз поміщає в 300 байт. Я знаю, що аналоги є і на ВінМобайл... але чи безплатні? Чи українізовані-русифіковані? Чи на три дні прогноз показують?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я знаю, що аналоги є і на ВінМобайл... але чи безплатні? Чи українізовані-русифіковані? Чи на три дні прогноз показують?

таких плагінів валом

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я знаю, що аналоги є і на ВінМобайл... але чи безплатні? Чи українізовані-русифіковані? Чи на три дні прогноз показують?

таких плагінів валом

повторюся: чи безплатні? Чи українізовані-русифіковані? Чи на три дні прогноз показують?

Назви хоча б один-два...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Назви хоча б один-два...

тиць, а там шукай :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дзюськи... нема таких! В свій час я на 4pda.ru все перерив -або платне чи з підпискою на прогноз, або Луцька немає, або прогноз на день-два, або англійське, і дані бере не з перевіреного сервера Гісметео, а х.з. звідки....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

так бери Gismeteo для Pocket PC ? нащо рити?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...