Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Доброго дня!В мене є планшет ainol версия прошивки 4.0.4,також до цього планшета є OTG кабель!

І я через OTG кабель підключаю мишку на usb і не появляється курсор мишки.В чому проблема?

Все добре підкл і нічого ніде не відходить!Не появляється курсор мишки на планшеті,тай все хоч ти трісни!

Допоможіть з проблемою!Зарання Спасибі!

post-18633-0-34379700-1361033332_thumb.j

Опубліковано

Перешивати не потрібно часу багато потрачу!а 2 мишку теж пока не пробував!але на комп'ютері мишка ця робить!)

Опубліковано

Мля.... Ну те що вона робить на компі аж ніяк не означає що вона робитиме на планшеті... можливо драйверів на неї немає.. мишка спецефічна... та куча факторів може бути... а шити там раптом 5хв займає

Опубліковано

шитися не потрібно )

в самого айнол, тільки прошивка 4.2.1. мишку(провідну) бачити не буде, клавіатуру - так.(в налаштування-мова та введення-клавіатура та методи введення-за замовчуванням-і вибрати клавіатуру).

сам юзаю безпровідну мишку та клавіатуру, нарікань немає, все чудово працює, чого і Вам бажаю )

Опубліковано

шитися не потрібно )

в самого айнол, тільки прошивка 4.2.1. мишку(провідну) бачити не буде, клавіатуру - так.(в налаштування-мова та введення-клавіатура та методи введення-за замовчуванням-і вибрати клавіатуру).

сам юзаю безпровідну мишку та клавіатуру, нарікань немає, все чудово працює, чого і Вам бажаю )

ти маєш на увазі треба безпрвідну мишку для планшета?

Опубліковано

Ага...Бачити провідну мишку не буде...Все він чудо буде бачити... Проблема 100% в специфічній мишці або ж в зборці андроїду.... А після прошивки в нього дуже багато драйверів добавиться... (в мене даже юсб мережева карточка заводилася і працювала на ура).... такщо або ж пробуйте іншу мишку або ж шийте на кастомну прошивку... якщо немає бажання тоді не морочіть голову не собі не іншим бо тут варіантів тільки два і я їх перечислив..

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...