Перейти до змісту

Будь-ласка, скачайте *.apk

Yarchik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Хотів собі на смарт встановити цю програмку.

Однак Google Play і мій девайс в один голос переконують мене, що "Ця програма несумісна з вашим пристроєм MTS Samsung GT-N7000".

Я їм не вірю, бо вже колись так обмаювали, але я тоді софтинку все одно скачав з 4pda, і щасливо нею користувався... :) А от цієї програми на 4pda нема.

Хто може - будь-ласка, скачайте і викладіть *.apk-файл цієї програмульки.

Дякую!

Опубліковано

Motorola Atrix HD. Не зміг. Дома ще спробую на 2-х апаратах...

А власне чого не підтримує? Це ж не складна робота програми з залізом?

gp_qr_code.png

Для швидкого переходу в Play market.

Опубліковано

і де шукати арк файл?

Downloads на планшеті глянь. APK приблизно 16 метрів важить.
Конбінація *#*#8255#*#* видасть ІД пристрою

Після чого можна буде заюзати APK Leecher для завантаження програм з маркету.

Опубліковано

SysR, нічого подібного. Скачані проги з маркета одразу ставляться альбо в пам'ять пристрою, альбо на sd, це вже як хто налаштував. Тому в downloads нічого не з'явиться.

Orfey, я б зробив так

1. Встановити link2sd

2. Відсортувати програми по даті встановлення, знайти потрібну, шлях до неї, ну а далі провідником відкрити потрібну директорію і поділитися.

Опубліковано
Скачані проги з маркета одразу ставляться альбо в пам'ять пристрою, альбо на sd, це вже як хто налаштував.
Мабуть зберігати АРК-файли це особливість кастомізованих прошивок. Вечором на цианогені перевірю.
Опубліковано

Той, хто скачав робить бекап з допомогою Titanium Backup, викладає файл бекапа, потім, кому потрібно встановити, підсовує файли у папку Titanium Backup і відновлює їх.

Або Как скачать apk файл из Google Play на свой компьютер.

Опубліковано

Дякую всім, хто відгукнувся, але розробник сам виклав на своїй сторінці *.apk, даючи можливість його всім скачати (правда, в мене скачало чомусь в форматі *.zip).

Тому ще раз дякую!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...