zanj Опубліковано 28 Серпня, 2007 в 19:58 #26 Опубліковано 28 Серпня, 2007 в 19:58 менеджмент среднего звена в банке. и тем не менее, пошел бы и грузчиком. ничего в этом нет. это _нормальное_ стремление обеспечить семью.слава грекам - пока не надо искать приработка...Зрозуміло. На жаль така динаміка грає не в твою користь.Зиск, як мотивація не задовільняє потреби самореалізації, успіху.
Shura Опубліковано 28 Серпня, 2007 в 20:06 #27 Опубліковано 28 Серпня, 2007 в 20:06 Зрозуміло. На жаль така динаміка грає не в твою користь.Зиск, як мотивація не задовільняє потреби самореалізації, успіху.какая нафиг динамика? и причем тут самореализация к обеспечению семьи?
Mondiale Опубліковано 28 Серпня, 2007 в 21:29 #28 Опубліковано 28 Серпня, 2007 в 21:29 Жінка саме чаще виступає ініціатором сварки! Примирення бувають різні.. гм Есть у меня знакомая семья... так там реально "все рашает она"... потому что хочет и потому что мужа все устраивает... Пошлет она его на %;№, и он пойдет Но... Самое главное - он счастлив!Значит каждому свое... Кому-то демократию, кому-то диктатуру... Хєрово! Я це не прівєтствую .іМхо. Баба захоче змінити мєбєль, квартиру, машину, а потім мужика - і всё, він буде вигнаний! В мене є знакомий, ним теж керує жінка, немає тут нічого харашого для сім'ї, він привчився бути ЗАЛЕЖНИМ. Но це діло кожного. Жінки неповинні керувати мужиками, підказати шось - то да, а більше - ні
Fortera Опубліковано 29 Серпня, 2007 в 17:44 #29 Опубліковано 29 Серпня, 2007 в 17:44 Хєрово! Я це не прівєтствую .іМхо. Баба захоче змінити мєбєль, квартиру, машину, а потім мужика - і всё, він буде вигнаний! В мене є знакомий, ним теж керує жінка, немає тут нічого харашого для сім'ї, він привчився бути ЗАЛЕЖНИМ. Но це діло кожного. Жінки неповинні керувати мужиками, підказати шось - то да, а більше - ніА может никто никем не будет руководить и всё будут жить долго и счастливо? Ех мечты, мечты..
zanj Опубліковано 29 Серпня, 2007 в 18:49 #30 Опубліковано 29 Серпня, 2007 в 18:49 Зрозуміло. На жаль така динаміка грає не в твою користь.Зиск, як мотивація не задовільняє потреби самореалізації, успіху.какая нафиг динамика? и причем тут самореализация к обеспечению семьи?Дуже банально все. Час граэ проти нас. До 45 вантажником а після... державна пенсія...
vanus Опубліковано 29 Серпня, 2007 в 19:12 #31 Опубліковано 29 Серпня, 2007 в 19:12 Я консерватор. Тому коли жінка моя починає таво... я починаю закручувати банки.А взагалі то згадав анегдотс-Хто у Вас в сімї все вирішує?-Звичайно що ТАТО-А як же тоді мама?-А МАМА вирішує хто у нас сьогодні тато!
Mondiale Опубліковано 31 Серпня, 2007 в 09:36 #32 Опубліковано 31 Серпня, 2007 в 09:36 Хєрово! Я це не прівєтствую .іМхо. Баба захоче змінити мєбєль, квартиру, машину, а потім мужика - і всё, він буде вигнаний! В мене є знакомий, ним теж керує жінка, немає тут нічого харашого для сім'ї, він привчився бути ЗАЛЕЖНИМ. Но це діло кожного. Жінки неповинні керувати мужиками, підказати шось - то да, а більше - ніА может никто никем не будет руководить и всё будут жить долго и счастливо? Ех мечты, мечты..Я тебе розумію. Но мужчина має завжди вирішувати шо дєлать. В нас розум главний, а в жінок часто емоції і почуття виходять на перший план і вона може принімати рішення, від яких пожалкує. І потім - жінка часто говорить - а потім думає. Я це не в обіду пишу, бо так воно і є
Shura Опубліковано 31 Серпня, 2007 в 09:41 #33 Опубліковано 31 Серпня, 2007 в 09:41 Дуже банально все. Час граэ проти нас. До 45 вантажником а після... державна пенсія...ну, я в 45 жизнь заканчивать не собираюсь.и я не говорил, про работу грузчиком - как про основной вид зарабатывания денегимелось в виду, если я не обеспечиваю семью - надо идти и подрабатывать. хоть и грузчиком по ночам.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.