Перейти до змісту

Захист паркету від подряпин

swen1989

Рекомендовані повідомлення

Є нова підлога з паркету. І потрібно її захистити від подряпин, що з'являються від крісел на колесиках. Бачив у Епіцентрі спеціальні пластикові прозорі коврики. Але ціна у майже 300 грн не порадувала. Може хтось знає де такі коврики є дешевше або інші варіанти.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Є спеціальні наклейки на меблі та крісла з ніжками.

Для крісел з колесами є спеціальні колеса з гума які не залишають сліду зовсім. Останніми користуюсь вже 3 місяці - поки подряпин не знайшов за одне колесо орієнтовно до 20 грн. Брав разом з кріслом на Київському майдані у магазині Ліга-Нова.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для крісел з колесами є спеціальні колеса з гума які не залишають сліду зовсім.

Це якщо крісло стоїть "мертво", без руху. Якщо воно рухається, та ще й під вагою, та ще й по одні і тій самі траєкторії - слід залишиться, всеодно, з часом.

Для прикладу: у мене двері міжкімнатні на колесиках, хоч і відкриваються рідко, всеодно слід залишився. А якщо і придивитись/потрогати, то видно/відчутно, як паркет на пару мм просів/вкатався.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А може самому матеріал десь такий найти. Я не думаю що 1 м2 буде коштувати 300 грн. Купити б листок товщиною 2-2,5 мм. Може хто знає де таке продається?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Невже в Луцьку немає прозорого ПВХ, з приблизними розмірами 1500х1000 мм і S=2...2.5 мм ???

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...