Deemon Опубліковано 29 Січня, 2013 в 11:05 Поділитися #26 Опубліковано 29 Січня, 2013 в 11:05 ну так за те й мова, кожен 2й "новонавернений" (і не тільки) власник зеркалки, позиціонує себе як фотомитець з глибоким внутрішнім світом, насправді, перетворюючи мистецтво фото на банальну і галіму попсу з вінтажними фільтрами, шрифтами Helvetica and so on.... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Miro Опубліковано 29 Січня, 2013 в 11:17 Поділитися #27 Опубліковано 29 Січня, 2013 в 11:17 Ну, фото справді цікаві, що тут казати. Щоправда, не виключено, що ми скучили за літом (#11) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
VIPuts Опубліковано 29 Січня, 2013 в 18:28 Автор Поділитися #28 Опубліковано 29 Січня, 2013 в 18:28 Ооо дякую, приємно що звертаєте увагу.... дякую за компліменти та зауваження. Неварто так перейматись 5тими)) я не є їх власник з чого виходить що і не чим не хвастався. Викладаю свої фотки, і речі (не обов'язково моЇ) які на мою думку не погано вийшли в кадрі... І ось продовження) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
ursa Опубліковано 29 Січня, 2013 в 19:35 Поділитися #29 Опубліковано 29 Січня, 2013 в 19:35 Ось трішки техніки щоб урізноманітнити) Лучше бы этого не было Я тут побачив до дідька ретуші і крейзі ГРІП на повністю відкритій діафрагмі.Чим восхіщатись то? Художній задум. Не вдаючись в технічні деталі. Это художество? Проверочное слово - худо? Это откровенная лажа. Обычно в таких фотографиях делается акцент на чём-то, на какой-то детали. Здесь же взгяд ни за что не цепляется. Восхищаться такими результатами можно лишь если эти снимки делает твой ребёнок, впервые взяв в руки фотокамеру Ну это было про "технику". Если вкратце по остальным, особо не цепляясь Фото из первого поста - непонятный блюр по кругу с претензией на игрушечно-пластмассовость. Попсово. "Дельфин" - отвратное перенасыщение по синему/голубому каналу. "Дерево" - убрав синюшность, можно получить более интересный кадр. "Хуанхэ (Жёлтая Река)" - немного скадрировать, подправив заваленный влево горизонт. "Трава" - фокус слишком далеко, размытый "травяной куст" на переднем плане напрягает. "Репортажка про вампиров" - ну что взять со сносной репортажки Совет: меньше играться с цветом и его насыщенностью - не больше, чем в "Траве". Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
VIPuts Опубліковано 30 Січня, 2013 в 07:12 Автор Поділитися #30 Опубліковано 30 Січня, 2013 в 07:12 Кумедно що всіх задів iPhone, з точки зору реклами ця фото відіграла велику роль, і дуже багато кому вона пригодилась, можливо дійсно дитяча простота як стверджує Ursa, відіграла роль, оскікльи з точки зору користувача та клієнта що простіше те його). Тема як я бачу світ і оскільки вже так склалось що частенько маю справу з гаджетами, всетаки цікаві буду фоткати і викладати) І як завжди ще одне фото. П.С. Надіюсь на критику і якщо вже якісь обгронтування то крім "бєкі" можна ще йнаписати що на вашу думку виходить файно! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
VIPuts Опубліковано 30 Липня, 2015 в 11:53 Автор Поділитися #31 Опубліковано 30 Липня, 2015 в 11:53 Забрыв на свою тему оновлюю! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.