Перейти до змісту

куплю підвіс для динаміка 50гдн-3-30

Рекомендовані повідомлення

куплю підвіс для динаміка 50гдн-3-30 - стоїть паралоновий, якщо не знайдеться такий то і гумовий підійде!!!

можливо в когось є в наявності чи хтось знає де в Луцьку їх можна придбати! можливо якийсь провірений сайт!!

буду вдячний за будь яку інформацію!!!

також цікавить підвіс до динаміка 30гдс-3 теж стоїть паралоновий, але на цьому динаміку не акцентую увагу(можливо заміню на інший)

все це чудо стоїть в АС25-027

0951476607 Олександр

post-8662-0-90427600-1359092466_thumb.jp

post-8662-0-13928300-1359092484_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Є гумові, собі міняв в таких самих динаміках, але вони у Львові

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дайте адрес, чи як звязатись з ними! і ціну вкажіть будь-ласка

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Моя порада ставити паралонові краще звук буде я собі клеїв на резинові але звук нетой,преклеїв на паралон краще як на мене і оточуючіх...Навіть на ринку Славік що клеїть дінамікі та перемотує казав що краще звук в паралоні а не резинці.Але вибір Ваш.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Моя порада ставити паралонові краще звук буде я собі клеїв на резинові але звук нетой,преклеїв на паралон краще як на мене і оточуючіх...Навіть на ринку Славік що клеїть дінамікі та перемотує казав що краще звук в паралоні а не резинці.Але вибір Ваш.

що за оффтоп? я не питав поради, який підвіс краще поклеїти! мені хоч би який придбати, потрібно поремонтувати динамік та віддати клієнту!

сам не один рік ремонтую акустику і до сьогодні не виникало питання де купити підвіс! на варшавці був такий Толік, ще літом купував в нього підвіс до 50гдн, осіню він десь пропав! на старому ринку знаю Локіч теж продає підвіси, правда резинові і по розміру не такі, менші трохи!

А от хто такий Славік? він підвіси продає? яка ціна? номер телефону, як звязатись? це буде цінна інформація! наперід вдячний!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

підвіс куплено, закрийте тему!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 рік потому...

Не хтів створювати тему, але може хтось знає де зараз можна купити на базарі чи магазин який?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мене теж такi цікавлять. До 50гдн-3-30

стоїть в 25 АС 027

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я в інтернеті замовляв, помниться один з доставкою мені став в 70грн.

В луцьку ви іх не знайдете, оскільки ходовими вважаються гумові підвіси до 35гдн(75гдн) ті самі знаєте в якій акустиці використовують, а знайти іх можна на старому ринку у Лукіча!

Всеж я рекомендував би ставити оригінальні паралонові, звук тоді кращий всеж з заводу воно на те розраховане! Але паралонові тільки замовляти! Брав у когось на сландо, тому рекомендую там пошукати!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В луцьку ви іх не знайдете, оскільки ходовими вважаються гумові підвіси до 35гдн(75гдн) ті самі знаєте в якій акустиці використовують, а знайти іх можна на старому ринку у Лукіча!

Всеж я рекомендував би ставити оригінальні паралонові, звук тоді кращий всеж з заводу воно на те розраховане! Але паралонові тільки замовляти! Брав у когось на сландо, тому рекомендую там пошукати!

Мені якраз потрібен на 35, можеш підказати де саме на старому базарі і яка їх приблизна ціна щоб значи чи варто взагалі ремонтувати?)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мені якраз потрібен на 35, можеш підказати де саме на старому базарі і яка їх приблизна ціна щоб значи чи варто взагалі ремонтувати?)

старий ринок, торг місце 243, м-н радіоелектроніки №13(недалеко від бензопил) тел 050-606-14-04 Василенко Володимир Лукіч (писав з візитки)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...