Перейти до змісту

Fifa 2008

vanyamtv

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
  irokez84 сказав:
ну шо вже хтось стяну???? бо дуже вже охота поюзати фіфу.

Чекай до обіду. Поставив на ніч качати, а там сайт віддавав тільки три файл зараз, а четвертий поки качалися перші вибив ошибку і не докачався. Так, що качаю тепер. Через півтора години буде все.

• Відповідей 56
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Fifa 2008, сьогодні мала прийти НО! Київ......? сказав проблема з грою " save"... і ще там якісь глюкі з перекладом.... . Тобто хакери ремонтують гру. .... десь на днях зявится... і ще біля 10 нових іграшок... а пока, грайте в косинку :rolleyes:

Опубліковано
  hitachi сказав:
Fifa 2008, сьогодні мала прийти НО! Київ......? сказав проблема з грою " save"... і ще там якісь глюкі з перекладом.... . Тобто хакери ремонтують гру. .... десь на днях зявится... і ще біля 10 нових іграшок... а пока, грайте в косинку :rolleyes:

гра вже давно на фтп :)

Опубліковано
  REDAKTOR сказав:
то як, без глюків, качати можна???

Кому респект до речі?

Качати можна.

Респект Yurik

Опубліковано
  Jimi Hendrix сказав:
чтобы установить фифу нада серийный код! Юра ты код знаешь?? или кто знает скажите!

Код в файлі flt-fif8.nfo можна знайти.

Опубліковано

хай ! реально ,шо робить з "Вставте подлинный диск с програмой!!!"пацани казали шо нада NO CD!в кого є? :D

Опубліковано

Крек знаходиться в самому образі в папці Fairlight, скопіюй його в установлену директорію і заміни оригінальний файл FIFA08.exe!!!

Але всерівно треба щоб образ був в демоні чи алкоголі

Опубліковано

Yurik

Можеш пояснити, по порядку - що і куди, від моменту, коли у мене вилізло повідомлення:"Вставте подлинный диск с програмой!!!", до моменту коли я вже насолоджуюсь російською версією фіфа08:)?

Опубліковано
  REDAKTOR сказав:
Yurik

Можеш пояснити, по порядку - що і куди, від моменту, коли у мене вилізло повідомлення:"Вставте подлинный диск с програмой!!!", до моменту коли я вже насолоджуюсь російською версією фіфа08:)?

Береш архів no dvd і видобуваєш його у папку де встановлена гра, те ж саме робиш з архівом Rus.

Запускаєш і насолоджуєшся грою ;)

Опубліковано

Юрік - дякую за допомогу - запустилось, але враження ;):)

Це або в мене комп зовсім застарів, або я постарів:)

Хтось із форумчан вважає що даний варіант реально кращий за попередній(аргументовано)?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...