Перейти до змісту

[Куплю] Відеокарту GTX560 або її аналог

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Куплю відеокарту типу GTX560 або ж її аналог. Карта потрібна б/в, в хорошому стані, не ремонтну, із повним комплектом. Залишок гарантіїї вітається.

Чекаю на Ваші пропозиції (з ціною) у ПП або ж тут.

Опубліковано

є в мене така :) Але я їй заміну зараз не знайду :( Бо все, що краще - за не розумні гроші. А за розумні - то явно програватимуть в чомусь.

Опубліковано

Demitron, це рівень GTX460

clawfinger, MSI хороший вендор, але даний чіп слабенький :_02:

є в мене така Але я їй заміну зараз не знайду Бо все, що краще - за не розумні гроші. А за розумні - то явно програватимуть в чомусь.

Цілком згідний, почали клЄпати обрізки із обрізків :_07: , а за хороший чіп ціни захмарні.

От і хочу взяти б/в в гарному стані, типу GTX560ТІ, 480, 470, щодо АМД навіть незнаю, була у мене одна, так вона після 20хв в 3Д перегрівалась, тому у мене склалося негативне враження. Можливо варто спробувати щось типу 6870, 6950?

Опубліковано

а за хороший чіп ціни захмарні.

І я про те ж саме... ех.. були часи.

пам'яті напхали вагон - бітності нуль...

Чекатиму весни.

Дивлюся на 7850 - вроді як із того ж сегиенту -ціна/потужність.

Опубліковано

щодо АМД навіть незнаю, була у мене одна, так вона після 20хв в 3Д перегрівалась, тому у мене склалося негативне враження. Можливо варто спробувати щось типу 6870, 6950?

у АДМ 6,7-ой серии нету проблем с перегревом, у меня такая http://hard.rozetka.com.ua/sapphire_11188_05_50g/p161262/

максимум что я видел это 59 градусов в нагрузке с предельным разгоном.

Хочу поменять на что-то типа 7950 или gtx670, но пока не решил есть ли смысл, Кризис 3 покажет)

Опубліковано

Відеокарта MSI GeForce GTX 550-Ti Cyclone II 1024MB GDDR5 (192bit) (950/4300) (2 x DVI,miniDMI)

гарантія, повний комплект!

850грн на віддачу.

Опубліковано

Думав між новою 650Ті та б\в 560Ті , ціна питання приблизно однакова . Почитавши купу інфи , вирішив , що для ігор вони приблизно рівноцінні , 560Ті швидша в обчисленнях , що мені не потрібно . Купив 650 Ті від Асус , тихо і холодно , дуже сподобалася . Шина пам"яті , правда , 128 біт , але пам"ять швидша в 650Ті , тому пропускна здатність 86,4 ГБ/c проти 128 ГБ/c у 560Ті на стандартних частотах . Думаю , згодом перейти на 660Ті , коли вони будуть б.в. по нормальним цінам , але то мінімум за рік-півтора

Опубліковано

Визначився конкретніше із чіпами, це GTX560 (TI), GTX480, AMD 6950, AMD6970. Бажано від вендорів ASUS, MSI, GIGABYTE та SAPPHIRE.

Чекаю на пропозиції

Опубліковано

Видеокарта Asus HD7870

Видеопамять: 2048 MB

Разрядность шины памяти: 256 Bit

Тип памяти: GDDR5

Цена 268 $ новая гарантия 3 года

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...