Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Подумав і захотів брати Нокіу 6300 :)

Ну дуже вона мені сподобалась :blink:

Питання вот в чому: брати оригінальну чи ні ?... ну або можете кидати пропозиції на рахунок іншого телефону :) (Нокіа Е50 - ні :) - не подобається вона мені) :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В принципі телефончик нормальний, тонкий, як не властиво для нокій, починажться його розкрутка, бо недавно з'явився на ринку, і підробок дешевих ще не встигли виготовити

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну так шо скажете ?...

нормальна ціна на оригінал - 1500 грн ? :smile3:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я стараюся брати оригінальні апарати. І проблем з оригінальними Нокіями не мав. Тим більше, в Луцьку відкрився сервіс-центр Нокії - якщо апарат не сірий, проблеми можуть бути вирішені по гарантії. А різниця в ціні не настільки велика.

В Києві сертифікована мінімум - 275-280 доларів. Тому для луцька 300 баксів за оригінал - нормуль.

До речі, в розрекламованому на борді магазині МобіЛуцьк (який, ніби, пропонує достойні ціни) за сертифікований просять 1560 грн.: http://mobilutsk.com/index.php?searchstring=6300&x=8&y=11

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тим більше, в Луцьку відкрився сервіс-центр Нокії

это случайно не "Эвант" на Киевской?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

До речі, в розрекламованому на борді магазині МобіЛуцьк (який, ніби, пропонує достойні ціни) за сертифікований просять 1560 грн.: http://mobilutsk.com/index.php?searchstring=6300&x=8&y=11

До речі, я там і хочу купити ;) для борди - 1500 ;)

брати ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тим більше, в Луцьку відкрився сервіс-центр Нокії
это случайно не "Эвант" на Киевской?

На проспекті Волі, десь за метрів 250 до Київського майдану - кажись, "Акцент-сервіс"... хоча в назві я можу помилятися.

До речі, я там і хочу купити ;) для борди - 1500 ;)

брати ?

Думаю, що бери.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я думаю, монжна найти дешевле, не б\у. (до 1300)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

читай уважніше топік, цікавить саме оригінальний, тобто сертифікований телефон, його ціна - 1500 грн. для постійних користувачів Борди і 1560 для всіх інших.

Неоригінал - http://mobilutsk.com/index.php?productID=233, 1323 грн., для постійних форумчан - 1273 грн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як знайдеш маякни, ну дуже цікаво де ти за таку ціну її шукати будеш.. :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну думай !

а я купив за 1500 !!! і дуже радий !post-541-1187697670.gif

телефон просто супер !

Дякую також інтернет-магазину ! :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дякую також інтернет-магазину ! :(

Та будь-ласка, завжди готові допомогти :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

Проверь если стоит версия 5,00 или выши бери и радуйся если что обращайся посим версию по гарантии./Акцент-сервис пр.Воли 43 тел 77-01-58

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

телефон хороший бери не пошкодуєш, але тільки оригінальний.

Неоригінальний глючний із швидко царапаючою задньою частиною корпуса.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

телефон хороший бери не пошкодуєш, але тільки оригінальний.

Неоригінальний глючний із швидко царапаючою задньою частиною корпуса.

Ти взагалі розумієш що означає "оригінальний" чи "неоригінальний" і чим вони відрізняються?

"оригінальний" телефон -- це телефон, який офіційно ввезений в Україну і сертифікований для використання на території України.

"неоригінальний" телефон -- телефон, призначений для продажу в якісь іншій країні, куплений там ввезений на територію України КОНТРАБАНДОЮ, без сплати ввізного мита, зарахунок чого дешевший. Поскільки такі телефони не призначені для продажу на території України, то в них на клавіатурі немає кириличних символів (рідкий виняток -- "неоригінальні" телефони, ввезені з Росії). Інший недолік "неоригінального" телефону -- гарантійна підтримка виконується продавцем, який в свою чергу користується послугами різних Вася Пупкін і Ко, гарантія зазвичай дається на термін біля пів року, хоча в деяких випадках коливається від місяця до року. "оригінальний" же телефон має гарантійну підтримку в офіційних сервіс-центрах ВИРОБНИКА і термін гарантії залежить від виробника (наприклад Нокія -- 1 рік, Самсунг -- 3 роки). Ну і остання різниця -- в "неоригінальних" телефонах з заводу йде програмне забезпечення, призначене для інших країн або для конкретного оператора, телефон може бути "залочений" і/або не мати підтримки російської/української мови. Прошивка з підтримкою російської/української мови не проблема, деякі апарати можна прошити вдома (деякі смартфони Нокія прошиваються після заміни Product Code'а). З "розлочкою" трохи складніше -- далеко не всі апарати можна розлочити, в деяких після НЕПРАВИЛЬНОЇ або неповної розлочки можуть вилазити глюки.

Такщо "неоригінальний глючний" справедливо тільки для криво розлочених/прошитих апаратів, більшість же працює не гірше від "оригінальних"

А "із швидко царапаючою задньою частиною корпуса" -- це взагалі туфта, поскільки корпус/залізо в "оригінальних" і "неоригінальних" телефонах ідентичні, зазвичай виготовляються на одній і тій же фабриці і вже після виготовлення прошиваються/пакуються для ринків різних країн. Якщо, звичайно, під "неоригінальною" Nokia ти не маєш на увазі китайські шедеври на зразок Nokla або NCKIA.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...