Перейти до змісту

Поїздка в Буковель

Yurik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Планується поїздка невеликою компанією (4 чол) в Буковель.

Підкажіть контакти де можна зупитинитись (готель, садиба, приватний сектор), щоб не далеко від підйомників?

Опубліковано

Здається в самому Буковелі приватного сектора немає. Є село Паляниця (чи Поляниця), з відтки треба їхати маршруткою 15-20 хв. Контакти готелів і садиб є на сайті Буковелю тут, а сам приватний сектор села ось тут.

Опубліковано

Також цікавить інформація від тих хто був чи потрібно брати на прокат одяг чи можна кататись в своєму звичайному пуховику?

Опубліковано

щодо одягу там обмежень немає...

сам бачив як катаються у джинсах і в пуховиках...

просто у пуховику буде зажарко думаю...

Опубліковано

Їздив в Карпати на лижі на НР і моя вам порада -

для лиж потрібно як курточку так і лижні штани(можна купити на секонді, і дешево і не жаль якщо порветься)

В Карпатах зараз нема снігу і його там роблять з допомогою сніго-пушок, від чого покриття є практично з крупинок льоду.

Зїхавши пару раз(від падінь ніхто не застрахований), від пуховика лишиться одне пір*я.

Орієнтовні ціни на прокат можна подивитись на сайті

http://izki.com.ua/

Yurik,

якщо плануєте кататись на лижах то найліпше це робити рано (з 9,00) або ж після обіда (з 15,00).

Тоді людей на підйомник є мало і можна за малий проміжок часу спуститись декілька раз.

Опубліковано

А скільки орієнтовно буде коштувати костюм на секонді? І якщо знаєте, то підкажіть де є вибір?

Опубліковано

Yurik, перепрошую, купував не в Луцьку)

Ціна - в залежності від днів продажу - є дні коли 1 кг 70 грн, є дні коли 1 кг 30 грн.

Штани(з шлейками, щоб не спадали) будуть десь до кілограма, курточка - до 1,5-2 кг.

Тканина на ощуп - цупка, то ви зразу відчуєте.

Во фото, для оцінки хто у що вдягенний, ну і траса

(формат PNG, по мегабайту)

http://i.pixs.ru/storage/6/7/8/3112201214_4852933_6713678.png

http://i.pixs.ru/storage/6/8/2/3112201214_4957377_6713682.png

Опубліковано

Штани та лижну куртку можна і на прокат взяти

Та можна, але якщо за два дні давати орієнтовно 200 грн за прокат, то краще вже докинути ще пару грн і купити на гумі

Опубліковано

1) недалеко від підйомників трохи кусючі ціни (ми були за 30 км, їздили машиною кожен день, обходилося 100 грн.день, умови супер)

2) приїздити дійсно краще до 9-00, в низький сезон були акції, дешевше можна було купити абонемент на підйомники

3) прокат так само, дешевший чимдалі від Буковеля (але тре мати авто, щоб транспортувати лижі)

4) на старому трохи завищені ціни на куртки (450 в гіршому стані), штани біля 120 здається.

5) Одяг на перший раз брав в прокаті lutskprokat.in.ua, приємні ціни, знижки для бордівців, на другий раз вже все собі купив в інтернеті і гумах (аукро в основному). МАв досвід катання в звичайній одежі, не рекомендую.

П.С. Якось так... не профі в даному питанню проте з чим стикнувся - те і розказую.

Опубліковано

- Абонементи, як і лижі, не варто брати десь далеко від місця катання.

З "дешевшими" абонементами можуть бути неприємні нюанси. З лижами, кріпленням, черевиками теж. Взявши на місці, завжди можна підрегулювати, замінити.

- "Акційні" абонементи не купувати в касах одразу на під"їзді до Буковелю, далі-значно менше людей в черзі, тому є можливість таки встигнути до 9 години.

- Досі не розумію чому всі згодні жити за 20-30-40 км до курорту зі сторони Яремче, якщо одразу за Яблуницьким перевалом теж виявляється живуть люди)) і здаються котеджі, і дорога нова на Буковель є, і відстані там не більше 10 км, і ціни не вищі.

- Одяг має бути не щоденним. Дорожче обійдеться потім купувати новий пуховик, якщо вперше ставати на лижі в нелижних штанях вся сраспина буде мокра після кількох падінь, лиж ще довго не захочеться. Та й просто не зручно, не дихає, жарко. Краще мати такі речі власні, бо ж лижі затягують і на наступний сезон точно згодиться)

Гарного відпочинку :_04:

Опубліковано

Я купував на старому ринку спортивні штани теплі для лиж, обійшлися в 100 грн. Такж бачив там цілі комбінезони б/у в таку ж ціну. Підтримую попередній пост щодо вартості прокату. Друзі жалілися на погано підібрані черевики й лижі, коли брали не в самому Буковелі.

Опубліковано

Ще питання на рахунок абонементів на підйомники: які краще брати? чи можна один на цілий день взяти на двох?

Опубліковано

Ще питання на рахунок абонементів на підйомники: які краще брати? чи можна один на цілий день взяти на двох?

Краще було брати літом :). Якщо їдете на 2 дні то беріть по ранковій акції відразу на 2 дні, так дешевше ніж брати абонемент на кожен день окремо. На 3 ще дешевше ітд. Виходить десь по 260грн за день. Разові підйоми ті що по 30грн-розкіш ще та.

А один на двох взяти звичайно можна, але одночасно кататись звичайно не вийде. Доведеться передавати (що в принципі заборонено правилами ТК) один одному (хтось проходить турнікет, піднімається, спускається, передає іншому абонемент, бере чай-каву-папіроси і сидить чекає поки колєга проходить турнікет, піднімається, спускається...). Тим більше час між проходами за одним абонементом мінімум 5 хвилин. Загалом отак. Якщо побачать (а побачать) передачу абонементу поблизу турнікету-заблокують картку і все, фініта.

Опубліковано

Ну разові абонементи на сайті 17 грн, зі знижкою менше 15 буде, то може не така вже й велика розкіш, тим більше не відомо скільки тих підйомів буде, так як всі хто їде будуть перший раз кататись

Опубліковано

Ну разові абонементи на сайті 17 грн, зі знижкою менше 15 буде, то може не така вже й велика розкіш, тим більше не відомо скільки тих підйомів буде, так як всі хто їде будуть перший раз кататись

На якому сайті??? Скажу так: я в перший день свого лижного дебюту спустилась аж 6 раз (але траси довгі 14-та, 5-та синя). Вчилась сама, без буковельських інструкторів. Падінь багато, швидкість мала. Тому тут треба індивідуально рахувати кому що вигідніше.

П.С. На другий день вже 17 підйомів в тому числі червоні траси :)

Опубліковано

Якщо перший раз то скажу з власного досвіду, залежить від обраної траси. Вони різняться пологістю і довжиною. Раджу почати з 7 траси.

Мене в перший же день кинули на 14 трасу, її мені вистачило на 3 заїзди :0155:

А на 7 трасі більше 15, було вже скучно :D

На 14 взаємопідтримка, і взаємовиручка. На 7 - ій, купа чайників, скука, а впадеш то й підняти нікому.

P.S. lilechka випередила, мала аналогічний досвід.

Опубліковано

Хм, тут спірне питання. Там є 2 траси для відносно новачків, одна для зовсім зелених:). То та, що для зелених довжиною всього 1 км, а друга вже 2 км. Ну як би треба думати, скільки разів спуститесь.

Опубліковано

Та я то можу і 50 разів спуститись, бо хоч досвіду катання на гірськолижних лижах/трасах не маю, але на звичайних лижах відкатався досить багато. Але ж не кину я кохану і друзів на призволяще, тому орієнтуватись будемо по швидкості їх пересування :)

Опубліковано

Угу, ця що для зовсім зелених 7-ма, для продвинутіших чим зелені-14та (та що 2 км-найдовша в Буковелі, до речі), ну і для зеленіших чим зелені навчальні майданчики біля 7-ої і з підйомником типу мультиліфт :)

Та я то можу і 50 разів спуститись, бо хоч досвіду катання на гірськолижних лижах/трасах не маю, але на звичайних лижах відкатався досить багато. Але ж не кину я кохану і друзів на призволяще, тому орієнтуватись будемо по швидкості їх пересування :)

Нехай друзі і кохана тебе вибачать, але спорим що 50 раз не спустишся?:)

Опубліковано

Навряд зможеш з ними кататися весь час. Покажеш ази, кілька разів з'єдеш з ними, а потім швидше за все, будуть всі більш-менш окремо кататися.
Опубліковано

Нехай друзі і кохана тебе вибачать, але спорим що 50 раз не спустишся? :)

Ну на спор багато чого можна зробити :)

Та й 50, то я образно сказав, трохи перебільшив мабуть ;)

Опубліковано

Нехай друзі і кохана тебе вибачать, але спорим що 50 раз не спустишся? :)

Ну на спор багато чого можна зробити :)

Та й 50, то я образно сказав, трохи перебільшив мабуть ;)

Таки перебільшив, без досвіду гірських, підкреслюю гірських, навіть 25 дуже добрий результат. Більше не вийде не стільки тому що мало досвіду, а тому що ЧЕРГИ :) А вони з"їдають добрий шматок часу. Питання про сайт зі спусками по 17грн відкрите!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...